reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja i tak łykam witaminy na włosy i paznokcie, w sumie teraz nie, bo te dla ciążowych mi wystarczają. Nam sie może wydawac, że nie potrzebne albo za dużo, ważne jednak słuchać lekarza, jeśli ma się do niego zaufanie i nigdy cię nie zawiódł.Ja akurat mam to szczęście i jak każe, tak robię.

reklama
Ja od samego początku i jeszcze przed ciążą łykałam kwas foliowy, jak tylko dowiedziałam się o ciąży to jak się skończył mi kwas to zastąpiłam Prenatalem Classic i biorę go do dziś (moja siostra łykała go przez całą ciążę i urodziła zdrową córeczkę), do tego codzinnie magnez i od infekcji 3 razy dziennie żurawinę.

Dzien dobry :)
Miłego dnia zycze a my zbieramy sie na maraton znowu.. Najpierw sprawy mieszkaniowe a potem na paranienormalnych ;))) i urodzinki !
Bawcie sie dzis dobrze ;)

Hej:)

Ja już od 6 na nogach, mój mnie z łóżka wygonił, bo i tak już nie spałam, a niby się wierciłam i mu to przeszkadzało:p Żeby nie marnować czasu zabrałam się za farbowanie włosów, bo trzeba jakoś wyglądać dzisiaj na imprezce:-D Jeszcze teściowej muszę zrobić sałatkę gyros, bo sobie zażyczyła i odebrać tort, a tak to cały dzień mam na upiększanie się:D Jestem pełna energii, bo w końcu się dobrze czuje, choroba już odchodzi i mam nadzieję, że już długo nie wróci:)

Miłego dnia:))

Dzien dobry!
Mnie dzis obudzil bol gardla :-( mam zamiar zdusic infekcje w zarodku,trzymajcie kciuki ,by sie udalo :-)

Wybaczcie,ze tak rzadko ostatnio pisze. I mnie dopadl jakis brak weny,ale to sie scisle wiaze z absolutnym brakiem czasu przy tej przeprowadzce. Zostalam uswiadomiona,ze na nowym miejscu jeszcze okolo tygodnia nie bedzie netu :-( dobrze,ze jest telefon :-)
Kochane ja bylam wczoraj w szpitalu. pojawilo sie pllamienie i bol brzucha. z malenstwem wszystko ok,zrodla plamienia nie odnalezli. Ide jeszcze dzis prywatnie,bo dupek mi sie wlasnie konczy. mialam odstawiac,ale ze wzgledu na to plamienie wole skonsultowac z lekarzem. najgorzej,ze nie mam opcji i muse sie udac do tej.zezowatej malpy,do ktorej mialam juz wiecej nie isc :-( dla babelka wszystko :-)

paula nawet nie wiem jak opisac,jak bardzo mi.przykro. mialam identyczna sytuacje w pierwszej ciazy. trzymaj sie kochana !

emka,ale Ci zazdraszczam paranienormalnych!!!uwielbiam kabarety,jak jakis przyjezdza do dublina staramy sie isc. ostatnio byl moralnego niepokoju,ale ze struzynska to juz nie to samo..

Wszystkim gratuluje udanych wizyt.

milego dnia wrzesnioweczki!

O ja tez uwielbiam PARANIENORMALNYCH. W zeszlym roku mielismy isc, ale akurat wyladowalam w szpitlu i bilety oddalismy znajomym...
Prognozy sie sprawdzily, pogoda sie pogorszyla,deszcz, slonca brak :-(
Jakos nie wyspana jestem...
Ide zrobic kawke i sniadanko...
Milego dnia....

Hej wrześnióweczki:)

Mi dziś dziecko dało pospać, chociaż w nocy budziłam się z 20 razy:)

Moje plany na dziś? Łóżko!:( Lekarz miał racje że to z wysiłku, wczoraj posprzątałam sobie łazienkę (oczywiście bez domestosów) tym zajmuje się teraz mąż. Kuchnie, wyszłam z córką na spacer na 1.5 godzinki i wieczorem znów bolał mnie brzuch, masakrycznie... ale no kurde mimo wszystko za wiele się nie narobiłam. Ale dziś odpuszczam małż wczoraj mnie zrąbał ostro mówi że dziś siedzę w łóżku i dupy nie ruszam, kurde ale ja nie lubię:( bo mój małż nadzwyczajnie nie potrafi sprzątać. Ale niestety chyba muszę się poświecić.

Madleena Racja! u mnie to samo! Szaro! o_O właśnie zaczął mi nawalać deszcz po oknach... pffff.... a taka piękna pogoda była.... Dobrze że pranie chociaż zrobiłam.

Kurde wiecie co... tak wczoraj zrobiłam porządku w ciuszkach dla dziecka i za wiele to ja tego nie mam. Prawie nic... Chyba od maja będzie trzeba zacząć kupować. Chociaż mam nadzieję że na tym USG 1 kwietnia powie mi co będzie czy chłopczyk czy dziewczynka...

Aha no i wg dziewczyny dopadła mnie zachcianka .... ale masakra śmiać mi się chce... ja zwykle nie jadam pomidorów...a wczoraj zjadłam na sniadanie 1 wielkiego i jak wyszłam z córką na dwór to u nas po wiosce jezdzi taki "zieleniak" kupiłam u niego jeszcze 3... były takie pyszne ze zaraz po powrocie do domu zjadłam 3 naraz,,,, z bułka.... nie wiem gdzie to zmieściłam.

Może jak dobrze pójdzie to zabiore się z małą na basen na trochę.:-) Miłego dnia dziewczyyny):-p

Cześć dziewczyny :-)

Nocka dziś spokojna. Nawet się wsypałam.
Mąż do pracy szedł na 9 to zajął się rano maluchami i jakoś tak mam dziś lepszy humorek.

Pogoda u nas fatalna 7stopni i straszny wiatr :-(

Oo według suwaczka dziś zaczęłam II trymestr :-D

Dziś na obiad mam gyrosa mniam...

anusia i Katka oszczędzajcie się.

Co do witamin to jak tak jak Sawi biorę Omegamed Optima i dużo lepiej się czuję.

Dziewczyny życzę Wam udanych weekendowych wypadów, wszelakich imprez i zapewne do poniedziałku :-)

Miłego weekendu!!!

Ostatnia edycja:
reklama
anusiaszymka trzymam kciuku za "uduszenie infekcji" :-) może czosnek?

a_nka u nas pogoda też obrzydliwa, pada deszcz i wieje mocny wiatr. A było tak pięknie...na niedzielę niestety taka sama prognoza :wściekła/y: gyros mniam...ale mi ochoty narobiłaś ;-)

BubblesGirl czekam na info co i jak, chociaż oczywiście mam nadzieję, że Ciebie to ominie. A jeżeli niestety dołączysz do mnie, to chodzenie przed siusiu w nocy faktycznie pomaga, mi to dzisiaj zajęło 30min
:szok: ale jeszcze nigdy, nie miałam tyle radości z oddanego szczoszka :-p

A co do zakupów dla maluszka to ja już powoli zbieram wyprawkę :-D robię to za grosze w lumpkach, kupiłam śliczny kombinezon na zimę za uwaga 3zł :-)nie wiem jak Wam ale mi to nie przeszkadza. Ciuszki są w większości przypadkach jak nówki po jednym praniu. Wyglądają dokładnie tak samo jak te, które dostałam od mojej cioci. A za 1zł za sztukę można poszaleć ;) A Wy co o tym sądzicie?

Do góry