reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Czy któraś z Was ma może tyłozgięcie macicy? U mnie ginekolog stwierdził już dawno, ale dzisiaj w nocy po raz pierwszy dało o sobie znać. Przez tyłozgięcie nie mogę zrobić normalnie siku :( przeczytałam gdzieś, że taki stan trwa od 15 do 17 tygodnia. Na szczęście problem jest tylko w nocy, bo w dzień kiedy się ruszam wszystko jest ok ;) Zalecają, żeby w nocy przed wizytą w ubikacji pochodzić, ale jakoś średni to sobie wyobrażam :p I nie wiem czy siać panikę czy to właściwie nic takiego...taki urok budowy narządów:p

reklama
Cześć dziewczyny, wieki mnie chyba nie było :p Nadrobić na pewno nie nadrobię, za dużo napisałyście ;)
Mam nadzieje ze tylko przybyło wrześniówek i żadnej nie ubyło!!
U nas wszystko wporzadku, 19 marca prenatalne...jeszcze sie nie stresuje ale pewnie w dzien badania bedzie juz nieco inaczej.

Jestem padnięta.Świeże powietrze potrafi wykończyć. Niby tylko trochę pochodziłam i książkę czytałam, a czuję się jak po wykopkach ;-) Mąż zrobił ogrodzenie i chodzi dumny jak paw, mimo że stęka że go ręce bolą.
Ale naskrobałyście.. cieszę się, że wizyty przebiegły w porządku, to zawsze budujące.
Widzę, że zaczął się wysyp marcowych maluszków, gratulacje rodzinom :-) Niektóre z was będą miały trochę ciuszków... u mnie w rodzinie wszyscy co mieli się narodzić, to się narodzili i cisza. Muszę sama wszystko kupić i niestety nic nie odziedziczę :-(
Nie wiem za wiele o tyłozgięciu, poza tym, że poród może być trudniejszy. Na szczęście mam przodozgięcie i chociaż jeden problem z głowy.

Hania nie martw sie bedzie wszystko dobrze ;) zobacz jak elleni ładnie wszystko rozpisala ;) nawet nas uspokoiła ze bedzie u Was wszystko w porządku ;)

Ja dzis namówiłam mojego na sesje w grocie solnej i zaraz zmykamy sie relaksowac ... ;)))) fajowo bo ja uwielbiam ! ;)

Hej,

Dostałam wysypki na brzuchu, wygląda jak uczuleniowa, troszkę swędzi choć nie cały czas... Miałyście coś takiego kiedyś? Myślicie że przejdzie czy muszę do lekarza pójść?

A nie zmieniłaś proszku lub płynu do płukania? Jesli nie jestes na nic uczulona, to lepiej pojedź do lekarza, bo to może być wszystko i nic. Trzymam kciuki, żeby ni poważnego. A może nowy ciuch założyłaś...

właśnie nic ostatnio nie zmieniałam, w ciuchach chodzę domowych starych... Chyba poczekam chociaż z jeden dzień... Wiecie może czy można wapno pić?

reklama
Do góry