reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Czy któraś z Was ma może tyłozgięcie macicy? U mnie ginekolog stwierdził już dawno, ale dzisiaj w nocy po raz pierwszy dało o sobie znać. Przez tyłozgięcie nie mogę zrobić normalnie siku :( przeczytałam gdzieś, że taki stan trwa od 15 do 17 tygodnia. Na szczęście problem jest tylko w nocy, bo w dzień kiedy się ruszam wszystko jest ok ;) Zalecają, żeby w nocy przed wizytą w ubikacji pochodzić, ale jakoś średni to sobie wyobrażam :p I nie wiem czy siać panikę czy to właściwie nic takiego...taki urok budowy narządów:p

reklama
Cześć dziewczyny, wieki mnie chyba nie było :p Nadrobić na pewno nie nadrobię, za dużo napisałyście ;)
Mam nadzieje ze tylko przybyło wrześniówek i żadnej nie ubyło!!
U nas wszystko wporzadku, 19 marca prenatalne...jeszcze sie nie stresuje ale pewnie w dzien badania bedzie juz nieco inaczej.

Jestem padnięta.Świeże powietrze potrafi wykończyć. Niby tylko trochę pochodziłam i książkę czytałam, a czuję się jak po wykopkach ;-) Mąż zrobił ogrodzenie i chodzi dumny jak paw, mimo że stęka że go ręce bolą.
Ale naskrobałyście.. cieszę się, że wizyty przebiegły w porządku, to zawsze budujące.
Widzę, że zaczął się wysyp marcowych maluszków, gratulacje rodzinom :-) Niektóre z was będą miały trochę ciuszków... u mnie w rodzinie wszyscy co mieli się narodzić, to się narodzili i cisza. Muszę sama wszystko kupić i niestety nic nie odziedziczę :-(
Nie wiem za wiele o tyłozgięciu, poza tym, że poród może być trudniejszy. Na szczęście mam przodozgięcie i chociaż jeden problem z głowy.

Hania nie martw sie bedzie wszystko dobrze ;) zobacz jak elleni ładnie wszystko rozpisala ;) nawet nas uspokoiła ze bedzie u Was wszystko w porządku ;)

Ja dzis namówiłam mojego na sesje w grocie solnej i zaraz zmykamy sie relaksowac ... ;)))) fajowo bo ja uwielbiam ! ;)

Hej,

Dostałam wysypki na brzuchu, wygląda jak uczuleniowa, troszkę swędzi choć nie cały czas... Miałyście coś takiego kiedyś? Myślicie że przejdzie czy muszę do lekarza pójść?

A nie zmieniłaś proszku lub płynu do płukania? Jesli nie jestes na nic uczulona, to lepiej pojedź do lekarza, bo to może być wszystko i nic. Trzymam kciuki, żeby ni poważnego. A może nowy ciuch założyłaś...

właśnie nic ostatnio nie zmieniałam, w ciuchach chodzę domowych starych... Chyba poczekam chociaż z jeden dzień... Wiecie może czy można wapno pić?

reklama
Do góry