Katka - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i obyło się bez leżenia w szpitalu
Ja ciążowych ciuszków jeszcze nie mam, ale "ciucholandy" to bardzo dobry pomysł i też się przejdę, może coś zakupię
Majówka nad morzem
moje tegoroczne marzenie. Nie wiem dlaczego, ale tak mnie ciągnie żeby jak najszybciej gdzieś pojechać i odpocząć. W tamtym roku nigdzie nie byliśmy, a za rok z dzieckiem też może być problem (a raczej z funduszami) więc chciałabym bardzo pojechać gdzieś w tym roku. Polecacie może jakieś miasta nad morzem? Gdzie może być ciekawie z brzuszkiem?
Troszkę się niepokoję, bo od wczoraj zauważyłam, że przy podcieraniu na papierze toaletowym mój śluz ma taki zielonkawy kolor.. Zawsze miałam biały lub kremowy, a ten mnie niepokoi. Nic mnie nie szczypie, nie zauważyłam nic niepokojącego poza właśnie tym kolorem. Nie wiecie co to może oznaczać? Martwić się czy nie ?
Trzymam kciuki za wizytujące
Ja USG mam dopiero 22 marca, a poprzednie miałam w 6tyg i widziałam tylko pęcherzyk, mam nadzieję, że na tej wizycie zobaczę zdrowego dzidziusia, bo jak na razie cały czas siedzę w niepewności. Swoją drogą to nienormalne żeby wkraczać w 2 trymestr i nie wiedzieć czy cokolwiek w środku się rozwija...
Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia życzę