reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Super Ritta, a ile mierzy już twój maluszek?

Joani nie wiem. Usg bylo krotkie. Lekarz zbadal moja szyjke i macice a na usg tylko podejzal maluszka. Zerknal na NT. Widzialam bijace serduszko i jak rusza raczka i calym cialkiem i tyle.
Powiedzial ze lubi takie spokojne dzieci bo wszystko moze zobaczyc.
2 tyg temu mialam genetyczne wiec pewnie dlatego teraz usg krotkie.

reklama
Ja dzisiaj po zakupach, obkupiłam się w ciążowych ciuszkach w lumpeksiku, bo we większość już się nie mieszcze. Za 4 pary spodni i kilka tunik zapłaciłam 50 zł.:tak::tak::tak::tak:.
Spokojnej nocy papa

Hmm.. ja nie mam szczęścia do lumpeksów. Owszem - żeby kupić normalne ubranie to i owszem, kilka perełek się znalazło, ale nic ciążowego nie potrafię znaleźć. Niby mam czas, bo brzuszek dopiero delikatnie się pokazuje, ale chciałabym już wreszcie móc coś dla siebie znaleźć!

ja też nie mogę w lumpeksach sobie nic znaleźć albo po prostu nie umiem szukać :confused: ale za to wydrukowałam sobie dzisiaj kupon z newstlera do H&M i kupiłam spodnie jeansowe ciążówki :)

Dzień dobry:)

Ritta wspaniały widok machajacego Maluszka, super!

Marciatko ja tez nie mam szczęścia do wyszukania takich ciuchow, na razie bez problemu wchodzę w zwykle ciuchy, ale chciałabym już kupić cos ciazowego

Elleni a ile zniżki na tym kuponie jest?

Miłego dnia wrzesniowki! Kolejny ciepły, słoneczny dzień sie zapowiada, az szkoda że trzeba do pracy, ale potem na pewno na spacer sie wybiore. Koko, Katka kciuki za wizytę!

Bigbi dzięki:-*

Cześć,

Ja już jakoś spać nie mogę, małż wstał o 5,30 do pracy i jakoś się przewracam z boku na bok, teraz dopiero się podniosłam.

U nas też piękna pogoda za oknem od samego rana... Aż Milutko:)

Miłego dnia:)

I wszystkim wizytującym powodzenia na wizytach:)

Witam się :)
U mnie pobudka 7:15 do dentysty, przychodnie mam koło domu i sobie ubzdurałam, że dziś mnie przyjmie...:confused2: Zachodzę i zapisałam się na wtorek, dobre i to bo spodziewałam się w kwietniu..

Dziś i ja zaczynam drugi trymestr :-D Odczuciowo tak samo jak zawsze hehe :-p

Planów dziś żadnych nie mam, chyba pościel wypiorę. Też u mnie ładnie zaczyna się dzień i to chyba już ostatni bo od jutra zapowiadają deszcze ze śniegiem.. także z niedzielnego grilla nici :crazy:

Wszystkim wizytującym zaciśnięte &&& :)

Miłęgo dzionka ;-)

Katka - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i obyło się bez leżenia w szpitalu

Ja ciążowych ciuszków jeszcze nie mam, ale "ciucholandy" to bardzo dobry pomysł i też się przejdę, może coś zakupię

Majówka nad morzem :-D moje tegoroczne marzenie. Nie wiem dlaczego, ale tak mnie ciągnie żeby jak najszybciej gdzieś pojechać i odpocząć. W tamtym roku nigdzie nie byliśmy, a za rok z dzieckiem też może być problem (a raczej z funduszami) więc chciałabym bardzo pojechać gdzieś w tym roku. Polecacie może jakieś miasta nad morzem? Gdzie może być ciekawie z brzuszkiem?

Troszkę się niepokoję, bo od wczoraj zauważyłam, że przy podcieraniu na papierze toaletowym mój śluz ma taki zielonkawy kolor.. Zawsze miałam biały lub kremowy, a ten mnie niepokoi. Nic mnie nie szczypie, nie zauważyłam nic niepokojącego poza właśnie tym kolorem. Nie wiecie co to może oznaczać? Martwić się czy nie ?

Trzymam kciuki za wizytujące :)
Ja USG mam dopiero 22 marca, a poprzednie miałam w 6tyg i widziałam tylko pęcherzyk, mam nadzieję, że na tej wizycie zobaczę zdrowego dzidziusia, bo jak na razie cały czas siedzę w niepewności. Swoją drogą to nienormalne żeby wkraczać w 2 trymestr i nie wiedzieć czy cokolwiek w środku się rozwija...

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego dnia życzę :)

Cześć Wrześnióweczki

Za nami niespokojna noc Dominik budził się co 2 godziny :-(
Dziąsła napuchnięta więc zębolki znów w drodze

Nie wiem czy wam pisałam mój mąż nie utrzymuje kontaktów z większością swojej rodziny, a wczoraj wieczorem na fb napisała do niego jego siostra 10 dni temu urodziła córkę UWAGA: Nadię :-D

I postanowiliśmy niestety zrezygnować z tego imienia dla córki. Narazie obstawiamy Zuzannę ale wtedy mąż nie chce Damiana tylko Sebastiana :wściekła/y: czyli dylemat rozpoczyna się na nowo :-):-):-)

Za wszytskie wizytujące zaciskam Kciuki!!
Miłego dnia!

reklama
Witam się i ja :)

pogoda piękna za oknem aż chce się wyjść :)

spodnie ciążowe ja miałam jeszcze z poprzednniej ciąży a wczoraj jeszcze koleżanka dzwoniła że ma do mnie dwie pary długich ciążówek i 2 pary takich rybaczkow jakby :) jeszcze jest tam taka koszula i jakaś bluzeczka :) cieszę się ogólnie sobie dajemy ciuszki dla dzieci i właśnie ciążowe jej też dałam także taka wymiana jest super :) a termin akurat ten sam bo ona też rodziła w połowie września tamtego roku :)

dla wizytujących &&& zaciśnięte :)

nexiss wkraczamy razem w II trymestr :)
Gratulację :-D

katka za Ciebie też kciuki.. :) a o szpitalu nic nie powiem bo mogła by mnie krew zalać... co za ludzie...

pościel też dzis piorę i wystawie na balkon puki ładna pogoda :)

Do góry