reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Joani zaraz wypróbuję:) Dzięki:*

Ja już w poniedziałek mam wizytę, strasznie się boję czy przez tą moją chorobę nic się Bąbelkowi nie stanie:(

reklama
Bigbi 25% na jedną rzecz ;) spodnie w regularnej cenie kosztują79zł, a z kuponem zapłaciłam niecałe 60zł . często korzystam z tych kuponów ale za każdym razem jak zamawia się newstlera to trzeba podać maila innego. Ja już nie pamiętam ile maili założyłam tylko dla kuponu hehe :-D

W swoje spodnie jak większość z was mieszczę się bez problemu jeszcze i pewnie długo bym w nich pochodziła bo zostawiłam swoje stare spodnie sprzed pierwszej ciąży gdzie startowałam ze sporo większą wagą i te po ciąży, które są stanowczo za wielkie po zrzuceniu między ciążami 10-ciu nadprogramowych kilogramów ;) mi w ciążówkach jest po prostu dużo wygodniej bo w każdych spodniach mam pasek i muszę go zaciskać żeby nie zjeżdżały z tyłka, a ciążówki kupiłam z wysokim panelem, bez guzików żadnych więc wszystko fajnie się trzyma;)

Do tego powyłaziły mi straszne żylaki :-( ogólnie ja mam tendencję genetyczną do nich ale to co się teraz dzieje to woła o pomstę do nieba …. Chyba po ciąży utnę nogi przy samej d…ie bo nie mogę już na nie patrzeć :-( z dnia na dzień widać gołym okiem jak jest gorzej… te co jeszcze były proste to już się pokręciły, masakra ! :szok:nic innego mi chyba nie zostanie jak usunąć po ciąży. Na razie zamówiłam i wczoraj dostałam pończochy antyżylakowe, dzisiaj ledwo wcisnęłam w nie nogi i nawet nie zamierzam zdejmować:-p. Mam nadzieję, że pomogą choć trochę i nie będzie mi żył wypychało z nogi. Nie wiem tylko co to będzie latem w upały +30st… toż ja się sparzę w nich:szok:

bubles kup sobie też hallsy cukierki najlepiej te czarne.. bedzie się lepiej oddychało a i gardło jak boli to przestanie :)

elleni współczuję żylaków.. mnie się pajączki robią i rozstępy nawet na łydkach...

maddlen moj też wariuje na punkcie akwarium :) ale mnie się też to podoba więc tyle dobrze nawet wczoraj pare rybek kupiliśmy :) chociaż akwarium nie duże bo 70 l, kupiłam m za pieniądze co zarabiałam na praktykach jak przeprowadzaliśmy się na swoje taki prezencik :) chyba 3 wypłaty mi poszły na to ale ten zachwyt w oczach bezcenny :)

maltanka gratulacje dobrych wiadomości powizytowych :)

joani u nas dziś sphagetti :)

a plecki niestety i mnie bolą jak za dużo pochodzę albo siędzę.. ale tak jak mówicie tak już do końca bedzie coraz gorzej :) więcej ruszać się musimy :)

Witam sie i ja.
U nas noc tragiczna, budziłam się co 30 min, nos zatkany, okropny bół gardła i do kompletu ból zęba...masakra. Rano obudziłam się okropną chrypą. Ratuję się syropem z cebuli, tabl. tymianek+podbiał i pukanki wody z solą. Mam nadzieję, że przejdzie i obejdzie się bez antybiotyku.
Dentysta umówiony na poniedziałek (wyjechał), mam nadzieję że wytrzymam...narazie nie ma źle :no::no::no:
Pozdrawiam i chociaż Wam życzę udanego dnia, bo mój się nie zapowiada:-(

Dooda czytalam dzisiaj, ze tych tabletek Tymianek i podbial nie wolno w ciazy. Widze u Ciebie samopoczucie i nocka taka sama jak u mnie, ale musimy to jakos przezyc:)

Witam i ja po długiej nieobecności. U mnie w domu szpital, ja też chora z mega katarem.Mam nadzieję ,że dziecku nic nie grozi.
W poniedziałek idę na USG genetyczne i jestem cała w strachu. Zabieram męża ze sobą bo sama chyba zemdleje.

Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki za wizyty.

PS: czy któraś z Was czuje już ruchy?

No i wygląda na to ,że weszłam w II trymestr :-)

Na gardło w ciąży spokojnie można brać Uniben to taki tańszy i skuteczniejszy odpowiednik tantum verde które w ciąży również jest bezpieczne :-)

Emalia, ja wieczorami czuję już leciutki smyranie. W dzień jeszcze nie :tak:

Jeeeestemmmm!!!!

A więc, z moim maleństwem wszystko w porządeczku... serduszko bije jak szalone. Usg Było krótkie tylko żeby sprawdzić że wszystko jest w porządku, zmieniam lekarza, teraz będzie mi prowadził ciąże Ordynator Oddziału czy coś takiego... Spoko gość... 1 kwietnia na 16,20 mam się stawić do szpitala n Usg takie jakieś bardzo dokładne, to chyba to półówkowe. Dziś według Usg 16 tydzień i 4 dzień. a 16 kwietnia do kontroli. Ehhhh odeeetchnełam:D Aha no i z położną jeszcze dziś miałam spotkanie:D

Katka no to świetnie :-)
Obyś teraz była w dobrych rękach

Jeja dziewczyny powoli zaczniecie umawiać się na połówkowe... Jak to zleciało szok :szok:;-)

reklama
Do góry