maddlena
Fanka BB :)
Ja brałam 3x1, od momentu kiedy dowiedziałam się o krwiaku do wczoraj, okazało się, że już nie go nie ma.Pytanie do dziewczyn bioracych duphaston. Ile dziennie go bierzecie i na jak dlugo lekarz Wam przypisal? Pytam, bo ja po tych plamieniach dostalam od polskiej lekarki, ale sama jakos nie zwrocilam uwagi, a ona mi wypisala do konca 11 tygodnia po 2 tabletki. Pamietam,ze z corcia bralam do konca 13 po 2 tabletki, a potem jeszcze przez tydzien po 1. Kurcze nie wiem, co mam teraz zrobic. Jechac do niej po recepte i zostawic 100wke, to nie bardzo. Sama nie wiem , czemu tak glupio mi wypisala. A moze wlasnie po to,zebym wrocila...
!
Ja też piję pepsi, bo mnie po prostu ciągnie. I frytki za mną strasznie chodzą... Nie ma co się martwić i przesadzać ani w jedną, ani w drugą stronę...Wszystko z umiarem, a na pewno nie zaszkodzimy maluszkomCo do grzeszków jedzeniowych to ja mam dużo, jakoś po fastfoodach mnie nie mdli a normalnej kanapki nie potrafię przełknąć. Nawet do coli mnie ciągnie a przed ciążą nie piłam nic gazowanego.