reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
niektórzy lekarze na bad. pren. płytę nagrywają, dla konsultacji. 3d fajnie pooglądać ale później, jak wszystko się łaadnie rozwinie i buźka będzie przypominała niemowlaka, a teraz niekoniecznie.:-)
Kasica współczuję, bo jak się człowiek nastawi, to chce usłyszeć już co nieco. Jakby nie mogli wczoraj poinformować, żeby człowiek iść nie musiał. Któraś też już tak miała.

Ostatnia edycja:
Hej hej :)
no i po słonku, a taki ładny dzień był :) nagadałyśmy się z sis i na koncie mam już zaliczone 2 obiady :-)
anusiaszymka, ja biorę duphaston od samego początku 2x dziennie. W sumie dał mi tak profilaktycznie i nie pytałam jak długo będę jeszcze brać..
ach, te fastfoody..Jak nie w M'c-u to w domu :szok: to chyba moja najczęstsza zachcianka, hamburgery i maślanka ;-)
ja będę miała prenatalne i można wybrać jaką chce się płytę bo nagrywają w 3d lub 4d ale wiadomo, wszystko kosztuje, bo badanie na nfz ale płytka jest nadprogramowa :tak:
kasica, współczuję, że musisz czekać...na szczęście niedługo więc głowa do góry :) do moich badań pozostało 5 dni i już się nie mogę doczekać :-)

Lile-ona postaraj się nie pisać posta pod postem, tylko używać opcji "Edytuj" jak chcesz coś dodać:tak: Witaj:))

reklama
Witam :)
dziękuję Wam za miłe powitanie :) pisałyście o badaniach grupy krwi - mi lekarz powiedział, że muszę mieć takie zaświadczenie niezależnie od innych dokumentów potwierdzających grupę i jak zrobiłam te badania skserował tą kartkę z labolatorium i dopiął do karty ciąży a orginał kazał schować. Pewnie co lekarz to inna praktyka. Co do fastfoodów to uwielbiam pizze i zdarza mi się ją zjeść raz na tydzień lub dwa ale postanowiłam następnym razem zrobić ją sama zobaczymy co wyjdzie;)
Nie wiem czy to dobry wątek ( jak nie to wybaczcie ale to moje pierwsze kroki na jakimkolwiek forum) ale mam pytanie do Was: możecie polecić mi jakąś książkę na temat ciąży i rozwoju maluszka? Myślałam żeby sobie jakąś kupić ale jest taki wybór, że ciężko się zdecydować..

Do góry