sawi
szczęśliwa żona i mama
o to przegapiłam dyskusje,na jaki temat ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem po wizycie.
Fasolka ma piękne serduszko
Ale jestem załamana. Bo mam mięśniaki na macicy (lekarz zdziwiony ze nie wiedzialam :/ skad jak nikt mnie wczesniej nie badal konkretnie, nawet po usunieciu nadzerki), i mam jeszcze krwiaka, do tego torbiel na jajniku.
On nie wie czy bedzie wszystko dobrze, sie okaze, bo miesniaki to nie wesoła sprawa...
No to mam doła...
jak to mowia kazda matka ma swoje dzieci prawda?Wybacz, ale dla mnie nadzieja, to matka glupich.
Za dużo już przeszłam przy pierwszej ciazy i porodzie, z usuwaniem nadzerki i jej wynikami, zeby cokolwiek pokladac w nadzieji
mhm az slinotoku dostalam od tego postu!Witam....
Ja juz po pracy ....i widze,ze mnie ominela ostra wymiana opinii;-) i dobrze,ze juz po...
Jak tylko weszlam do domu, to smazylam dzieciakom racuchy z bananami...
Na jutro planuje ogorkowa (bo dzieci chca) i placki ziemniaczane ze smietanka (bo ja mam ochote) ;-)
Dziewczyny duzo wiary ta czyni cuda, nie wiem czy pamietacie moj post po wozycie u lekarza ktory skierowal mnie na zabieg, bo krwiak, bo nic z tego nie bedzie!!!właśnie wróciłam od lekarza i potwierdził że jest krew, wszystko jak na tydzień ciąży jest za małe i nie ma akcji serca, dostałam skierowanie do szpitala
wlasnie tez krewtki za mma chodza ale wszedzie pisza ze owocow morza nie wolno, wiec rozpatruje opcje krewetek ugotowanych na kurczakaA ja zrobiłam budyń śmietankowy. Na słodkie nie mam ochoty ale budyń mi sie chciało wczoraj miałam ochotę na krewetki no i maz zrobił tortille z tymi małymi. Była pycha ale smród straszny pozostał z nami na długo
polecam sliwki suszone zapiekane w boczku - miodziojoani ja gdybym mogła, to i codziennie bym robiła usg :-) Teraz miałam dwa, a to z tego względu,że pierwsze prywatnie, a to dzisiejsze z powodu plamień. Tego nieszczęsnego poniedziałkowego przez brzuch nie liczę...
amalie co za lekarz! To kto miał niby Ci powiedzieć o mięśniakach jak nie on? No chyba,że zmieniłaś lekarza? Głowa do góry! plisss nie załamuj się, ja wiem,że to brzmi naiwnie, ale dobre nastawienie naprawdę pomaga. trzymam mocno kciuki &&&&
a ja mam roczek mojej córeczki w sobotę Właściwie, to kończy jutro, ale impreza w sobotę. No i tak apropos imprezy... Macie jakieś pomysły na szybkie przystawki? Takie wiecie dobre, ale mało pracochłonne... Ja nie mam za bardzo weny na gotowanie, zresztą jak większość Was, a mężulek ma tyle w sobotę do zrobienia, że nie będzie mógł stać przy garnkach :-( Liczę na Was