reklama
oo kara a ja byłam tydzień temu u dentysty na leczeniu powiedzialam ze jestem w ciąży i mi ząbek zrobili
Skoro powiedziałaś i zrobili top znaczy że pewnie robią normalnie... Nie znam się na tym zupełnie, powtarzam tylko co mi moja gin powiedziała... Myślę że różni lekarze są na różne rzeczy wyczuleni
Co do obiadku to ja chyba dziś pójdę na łatwiznę i wyciągnę z zamrażalnika pierogi z soczewicą i podsmaze z cebulą bo mi się nie chce nic robić...
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie normalnie gotowac. Ze macie jakas zachcianke i mozecie ja zrobic. Eh....
to nie takie proste Wcale mi sie gotowac nie chce, ja na to przeznaczam naprawde ostatki sił Gołąbki robiłam przez dwa dni W sumie do każdej rzeczy sie tak zabieram, ze jednego dnia przygotowuje a kolejnego dnia kończe i jest mi niesamowicie niedobrze od zapachu Dzis to już w ogole mam jakiś "zjazd" nie moge sie pozbierać. Bylam rano na zakupach i myślam że fikne po dordze, tak mi się w glowie kreciło
felicity001
Fanka BB :)
Hello!
Ja dzis na szczescie w domu...od 3 dni trzyma mnie przeziebienie - katar i bol gardla - i nie chce przejsc:-(
Normalnie ledwo zyje - i mimo ze nie mam mdlosci, to od tego kataru dzis rano normalnie bylo mi niedobrze....
Wlasnie przygotowalam sobie syrop z czosnku, miodu i cytryny....tylko musi troche postac....Oby zadzialal;-)
kusiak skad w UK jestes? Dopiero dotarlo do mnie,ze ty tez z UK ;-) Ja z Sheffield..
Ja dzis na szczescie w domu...od 3 dni trzyma mnie przeziebienie - katar i bol gardla - i nie chce przejsc:-(
Normalnie ledwo zyje - i mimo ze nie mam mdlosci, to od tego kataru dzis rano normalnie bylo mi niedobrze....
Wlasnie przygotowalam sobie syrop z czosnku, miodu i cytryny....tylko musi troche postac....Oby zadzialal;-)
kusiak skad w UK jestes? Dopiero dotarlo do mnie,ze ty tez z UK ;-) Ja z Sheffield..
felicity001
Fajnie ;-)Felicity ze Szkocji
Ja bym nawet cos ugotowala - ale ze maz dzis w delegacji - to zrobie nam cos bezmiesnego ;-) Mysle zapiec makaron z warzywami...
Jeszcze mam czas na zastanowienie sie - bo dzieciaki szkole koncza dopiero o 15:30 :-)
Koko88
Felicity ze Szkocji
Nimfii to tez wspolczuje.
Candy nie ze mi sie nie chce a poprostu nie jestem w stanie. Tylko wejde do kuchni to mam odruch wymiotny.
Ja dziś gotuję "normalny" obiad chyba pierwszy raz od miesiąca na początku ciąży wszystkie zapachy mnie doprowadzały do mdłości a teraz te zapachy nawet mi się podobają dlatego postanowiłam spróbować z tym gulaszem. Na razie pyrka, w żołądku spokój...
reklama
maltanka
Ja już po spacerku, byłam w sklepie, zakupiłam potrzebne rzeczy i pora nastawić obiad
ania pieczrki trę na tarce albo drobno pokroić i się zazwyczaj nie chce i trę, podsmażam na masełku dodaję przyprawy, sól, pieprz, czosnek, na końcu podsmażone wcześniej piersi kurczaka pokrojone w kostkę i zagęszczam mąką
ja to mam takie naloty, raz mi niedobrze od zapachów, raz nie, ale ja to lubię siedzieć w kuchni także jak tylko mogę to to wykorzystuję
maltanka ale przepis na twój dzisiejszy obiadek poproszę jakis sos pieczarkowy robisz?
ania pieczrki trę na tarce albo drobno pokroić i się zazwyczaj nie chce i trę, podsmażam na masełku dodaję przyprawy, sól, pieprz, czosnek, na końcu podsmażone wcześniej piersi kurczaka pokrojone w kostkę i zagęszczam mąką
Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie normalnie gotowac. Ze macie jakas zachcianke i mozecie ja zrobic. Eh....
ja to mam takie naloty, raz mi niedobrze od zapachów, raz nie, ale ja to lubię siedzieć w kuchni także jak tylko mogę to to wykorzystuję