reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

o jaa ale mi pyszna buraczkowa wyszła :-) tego mi było trzeba! Dzieci też już pochłoneły , nawet im nie przeszkadzało że gorąca.

reklama
oo kara a ja byłam tydzień temu u dentysty na leczeniu powiedzialam ze jestem w ciąży i mi ząbek zrobili

Skoro powiedziałaś i zrobili top znaczy że pewnie robią normalnie... Nie znam się na tym zupełnie, powtarzam tylko co mi moja gin powiedziała... Myślę że różni lekarze są na różne rzeczy wyczuleni :)

Co do obiadku to ja chyba dziś pójdę na łatwiznę i wyciągnę z zamrażalnika pierogi z soczewicą i podsmaze z cebulą bo mi się nie chce nic robić...

Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie normalnie gotowac. Ze macie jakas zachcianke i mozecie ja zrobic. Eh....

Kusiak mi tez się nie chce od kiedy jestem w ciąży to z 4 razy gotowałam a tak to coś szybkiego kilbaska, pierogi, moj też gotowal jak byłam u niego :) bo on lubi gotowac

Ale Wam dziewczyny zazdroszcze ze mozecie normalnie gotowac. Ze macie jakas zachcianke i mozecie ja zrobic. Eh....

to nie takie proste :D Wcale mi sie gotowac nie chce, ja na to przeznaczam naprawde ostatki sił :tak: Gołąbki robiłam przez dwa dni :-p W sumie do każdej rzeczy sie tak zabieram, ze jednego dnia przygotowuje a kolejnego dnia kończe i jest mi niesamowicie niedobrze od zapachu :nerd: Dzis to już w ogole mam jakiś "zjazd" nie moge sie pozbierać. Bylam rano na zakupach i myślam że fikne po dordze, tak mi się w glowie kreciło :nerd:

Hello!

Ja dzis na szczescie w domu...od 3 dni trzyma mnie przeziebienie - katar i bol gardla - i nie chce przejsc:-(
Normalnie ledwo zyje - i mimo ze nie mam mdlosci, to od tego kataru dzis rano normalnie bylo mi niedobrze....
Wlasnie przygotowalam sobie syrop z czosnku, miodu i cytryny....tylko musi troche postac....Oby zadzialal;-)

kusiak skad w UK jestes? Dopiero dotarlo do mnie,ze ty tez z UK ;-) Ja z Sheffield..

Felicity ze Szkocji :)
Nimfii to tez wspolczuje.
Candy nie ze mi sie nie chce a poprostu nie jestem w stanie. Tylko wejde do kuchni to mam odruch wymiotny.

Felicity ze Szkocji :)
Nimfii to tez wspolczuje.
Candy nie ze mi sie nie chce a poprostu nie jestem w stanie. Tylko wejde do kuchni to mam odruch wymiotny.

Ja dziś gotuję "normalny" obiad chyba pierwszy raz od miesiąca :szok: na początku ciąży wszystkie zapachy mnie doprowadzały do mdłości a teraz te zapachy nawet mi się podobają dlatego postanowiłam spróbować z tym gulaszem. Na razie pyrka, w żołądku spokój... :)

reklama
Ja już po spacerku, byłam w sklepie, zakupiłam potrzebne rzeczy i pora nastawić obiad:tak:

maltanka ale przepis na twój dzisiejszy obiadek poproszę :) jakis sos pieczarkowy robisz?

ania
pieczrki trę na tarce albo drobno pokroić i się zazwyczaj nie chce i trę, podsmażam na masełku dodaję przyprawy, sól, pieprz, czosnek, na końcu podsmażone wcześniej piersi kurczaka pokrojone w kostkę i zagęszczam mąką

ja to mam takie naloty, raz mi niedobrze od zapachów, raz nie, ale ja to lubię siedzieć w kuchni także jak tylko mogę to to wykorzystuję:tak:

Do góry