reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
MinieMe czyli ogólnie dobre wieści, tak? A badania jakieś masz zrobić?Ładny pęcherzyk, hi hi. A witaminy jakie, takie ciążowe już?
No i oczywiście gratuluję udanej wizyty.

Ostatnia edycja:
Kompleks witamin dla kobiet w ciazy z 5mg kwasu foliowego i progesteron. Nic wiecej :) tak nie moglam doczekac sie pierwszego USG, a teraz nie moge doczekac sie zeby uslyszec bicie serduszka hihi :)

No tak to już jest, czeka się na wizytę, widzi się pęcherzyk, potem już maleństwo, wychodzi się z gabinetu i już by się chciało, żeby była następna wizyta, tęskni się za widokiem tej kochanej kruszyny...

jednak dziś zrobiłam betę popołudniu poleciałam bo nie wytrzymałam teraz S odebrał wynik i jest idealny na 4 tyd ciąży :-):-) w czwartek powtórzę żeby sprawdzić jak przyrasta.

MinieMe gratuluję udanej wizyty i pęcherzyka! :-)

MinieMe po to tu jesteśmy, żeby się wspierać i pamiętać o sobie:tak::-D.
Martusia22267 no ja też chciałam dzisiaj zrobic, ale nie zdążyłam. Ale zrobię właśnie w czwartek... Wizyta dopiero 20-tego, więcbeta mnie uspokoi.
Chyba, że polecę do lekarza wcześniej, bo już coś zaczynam czuć, ze jakaś infekcja idzie, cholera...

Witam sie z rana. Z pracy. Nie mialam sily rano podniesc sie z łóżka:-D corki tym bardziej dobudzic nie moglam... o_O

I w dodatku rano mnie strasznie mdlilo... i strasznie bolał brzuch:/

reklama
MinieMe piękna focia kropka :-)
U mnie beta 500 miu
Z racji tego,że nie wiem kiedy zaszłam obstawiłabym ciążę tydzień młodszą niż na suwaczku ale zobaczymy.

Do góry