reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Dziś 36 dc ale miałam późną owulację (w 19dc) więc dziś 17 dpo.
U Ciebie to chyba troszkę inaczej się liczy bo miałaś ivf.

no tak to u ciebie wychodzi później. Ja miałam transfer 5 dniowego zarodka w 19dc . Znam dokładną datę poczęcia ale nie zagnieżdżenia dlatego i tak liczę termin od ostatniej miesiączki,a że zawsze miałam regularne to nie trudno :-)

elleni i przewagę masz taką, że Tobie zarodek wprowadzono do macicy a mój musiał jeszcze powędrować jajowodem kilka dni ;-)
Podobno są specjalne kalkulatory do obliczania wieku ciąży po ivf ...

Ile miałaś podanych zarodków ?

Dopiero weszłam do domku:D

Rita piękna beta!!!!!!! Gratulacje!!!:-*

No w końcu chwilka, Nadusia śpi, m zaraz wróci z pracy i zabiorę go do 2 pokoju:D bo oczywiście nasze łoże oblega dziecko:D
Normalnie dziewczyny ja to jakaś dziwna jestem, jakiś czas nie miałam wg ochoty na seks a od niedzieli mogła bym non stop...;/ masakra... mąż będzie miał mnie dosyć:D

Dziś ubrałam mojemu dziecku drugi płaszczyk do przedszkola, na zmianę bo jeden był w praniu i na złość ten ciemniejszy:D
dostała od mojego brata na mikołaja taki piękny różowy z kożuszkiem, i taki był piękny...
wyszliśmy na spacer z dziećmi z przedszkola bo piękna pogoda... i upieprzyła go całego.. zaraz muszę pranie pościć;p

Ostatnia edycja:
Po ja robiłam pranie bo a a tej euforii zapomniałam o obowiązkach domowych:) ale pranie mąż mi przyniósł bo trochę się boję sama nosić..wolę traktować się jak jajko niż później płakać...

MnieMe, jak tam po wizycie? Czekamy na relacje. :-)
Ja umówiłąm się dziś na piątek, ale teraz troche żałuję bo mało co pewnie będzie widać. A najbardziej marze o tym, żeby zobaczyć bijące serduszko. No ale nic. Zkontroluję przynajmniej czy wszystko jest ok.

reklama
Dziewczyny pod koniec 7TC może już byc serduszko widoczne :) Mnie mówili aby zgłosic sie na USG miedzy 6-8TC ale ja poczekam już do 8TC wole już widzieć wieksza fasolke :)
Właśnie wyszukuje jakiegoś rozsadnego lekarza w okolicy. Dwie ciąze prowadził mi gin do którego raczej tym razem nie mam szans dotrzeć, ech :/ Przyjmuje tylko raz w tyogodniu a mnie to nie pasuje :confused2:

Do góry