reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

U mnie to 3 ciąża, ale niestety poprzednie poroniłam, więc jeżeli będzie dobrze to będzie moje pierwsze dziecko na świecie:) też jestem piękna obaw, nie tylko czy jest dobrze, ale co to będzie później:p jak sobie poradzę ipt...tzn ja od 8 karty marze o dziecku, ale marzenia to jedno a później realia to drugie:) chociaż teraz skupiam się tyko na tej wizycie w poniedziałek..

reklama
Slyszalam ze po porodzie dostaje sie powera i wszystko idzie jak po masle :)
Trzymam kciuki. Moja dopiero 21.01 - cierpliwosci.

Jesli dostane prace co zleci jak z bicza.

no ja ide po poludniu na usg i tez sie troche denerwuje, dam znać po powrocie ,
co do owu wg mnie byla wczesn iej gdziej 12 dc ...zobaczymy

Denka - nie tylko Ty z pierwszym dzieckiem, ja również :-) to moja pierwsza ale bardzo wyczekana ciąża dlatego też mam tyle obaw :-(

Dziewczyny czesc i jeszcze raz dziekuje wam za gratki :D szczescie nie do opisania! :)

Denka, ale numer! Czyli nasze kropeczki sa w tym samym wieku :) to tez moje pierwsze i wymarzone szczescie. Jedna ciaze juz stracilam dlatego teraz obchodze sie z soba jak z jajkiem. Nie przejmuj sie, bo masz nas. I chociaz to nie to samo co tatus dziecka, to mozesz liczyc na nasze wsparcie ;)

Kurcze ale ja jestem zakręcona..prawie bym ryż spaliła;) to chyba ten mętlik w głowie powoduje że nie myślę:) wy też tak macie??

Tez tak mam, przez to mialam mala stluczke jadac na rozmowe kwalifikacyjna. Dobrze ze to male ryski tylko.

Dzieki dziewczyny, jestescie bardzo mile.
MinniMe to mozemy sobie porownywac jak rozne sa ciaze nawet w tym samym wieku.
U mnie jednak moze to byc blad pomiaru bo wyczytalam ze przy tylozgieciu moze byc widok z usg niemiarodajny bo jakos te fale sie inaczej odbijaja czy cos.
Wyszlam z domu i choc na chwile zapomnialam o klopotach i przy okazji poznalam fajna dziewczyne przy czekaniu na swoja kolej :)

No cześć, ja już w domki... i słuchajcie...
Weszłam do domu, oczywiście syf nieziemski łóżka nie pozaścielane. bajzel, pełno garów, pełno wszędzie sierści mojego psa... ( u nas strasznie to widać bo mamy ciemne panele a ona jest ruda...)
Tyle co weszłam i zdążyłam na szybko małą położyć spać nawet się rozebrać nie zdążyłam...żeby ją szybko położyć i żeby mi do 6 potem nie spałą... no i ktoś puka
Ministranci czy przyjmujemy księdza, dzwonie do mojego męża... ( wiedział że ksiądz będzie) i mówię Ty słuchaj ksiądz już jest u sąsiadki piętro niżej.. a ja dopiero z pracy wróciłam, a on no to co to przyjmij go i powiedz że dopiero z pracy wróciłaś. No to ja OK. Puki jest u sąsiadki na szybko ogarnęłam chociaż te łóżka i sierść z grubsza...(Musiałam go przyjąć, bo jak bym potrzebowała ochrzcić dziecko..to co wtedy xd?

No i przeprosiłam go za syf ale mówię że dopiero weszłam z pracy do domu i nie zdążyłam posprzątać.;/

Nic kasy w portfelu bo mąż zabrał resztę żeby sobie śniadanie kupić w pracy i miał dopiero z bankomatu wybrać, ani nic księdzu ani nic ministrantom...;/;/ kurde... mógł przyjść:-) godzinkę później:D

reklama
Do góry