reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witam. Odnosze wrazenie ze Minnie Me to ja. Rowniez bylam wczoraj u ginekologa, z USG wynika ze 4 tydz i 6 dni jednak to troche wczesniej niz wynika z OM i oczywiscie odchodze od zmyslow. Kolejna wizyta za 2 tyg i straszliwie sie boje czy wszystko bedzie ok. Poprzednia ciaze poronilam w 7 tyg w wieku 18l i martwie ze znow bedzie podobnie. Do tego tydzien temu maz mnie zostawil bez srodkow do zycia i wszystko sie kumuluje. Nie wiem jak sie rozluznic i przestac o tym myslec. Potrzebuje wsparcia bo niedlugo oszaleje zamiast sie cieszyc malenstwem.

reklama
Witaj denka :)
Najczęściej nie wiemy kiedy była owulacja więc trochę młodsza ciąża często się zdarza.
Moja powinna być młodsza o 4-5 dni bo miałam późną owulację głowa do góry :tak:
Jak przeczytałam dalszą część posta to mnie zatkało. Mąż Cię zostawił ?:szok: Tak definitywnie ? Wie o ciąży ?
Musisz być silna. Ułoży się.

MinieMe serdeczne gratulacje !!!

Ostatnia edycja:
Ciesze się że znalazłam na forum mamusie, która tak jak ja, spodziewa się trzeciego dzidziusia;)
Strach się bać co to będzie z trójką łobuziaków;)

Ritta dziekuje. Wie o ciazy, nie chce robic z siebie cierpietnicy poniewaz sama jestem sobie winna ze mnie zostawil jednak ciagle mam nadzieje, ze dojdziemy do porozumienia. Bardzo mi na tym zalezy jednak minie troche czasu zanim bede w stanie z nim porozmawiac. Chciala bym z nim stworzyc szczesliwa, kochajaca sie rodzine. Staralismy sie o maluszka 3 cykle, a gdy sie udalo to wybuchla bomba atomowa... mam dopiero 24l i sporo przedemna ale strasznie sie boje ze nie poradze sobie sama. Na szczescie pomaga mi tata i mam wsparcie u przyjaciol. Na szczescie tez cos ruszylo z praca i mam juz dwie rozmowy umowione. Oby sie udalo!

Denerwuje sie czy z dzieckiem wszystko ok, w 27dc mialam bHCG 411 jednostek a wczoraj lekarz powiedzial ze 4 t i 6dz. Dopiero. Ehhh ten stres.

Z trojka dzieci jest wiecej kochania :)

denka chyba każda z nas stresuje się na tym początkowym etapie. Czekamy na wizyty żeby zobaczyć kropeczki, serduszka itd. Oby przetrwać I trymestr ...

aanecia pochwal się w jakim wieku masz łobuziaki

Denka miejmy nadzieje, że wróci do do Was...czasami potrzeba czasu..a czasami impulsu...trzymam kciuki żeby było dobrze!!!
Mi też się dzisiaj nie chciało wstać..dopiero o 11 wyszłam z łóżka..i musiałam zadzwonić do szefowej powiedzieć jej, że chyba jestem w ciąży..bo w poniedziałek mam wizytę a musiałbym iść do pracy..na szczęście zna mnie już kilka lat i wie co i jak więc się ucieszyła:) Kurcze nadal spać nie mogę, budzę się nerwowa..

Z tym zmeczeniem to juz tak chyba jest. Jestem zmeczona jednak spac nie moge. Dobrze, ze jeszcze nie wymiotuje, bo bylo by ciezko.

Tekila super ze masz taka szefowa, pozazdroscic :) na pewno bedzie dobrze.

Dziekuje dziewczyny, jestescie kochane :)

Ciesze się że znalazłam na forum mamusie, która tak jak ja, spodziewa się trzeciego dzidziusia;)
Strach się bać co to będzie z trójką łobuziaków;)

Bedzie dobrze :tak: i bardzo wesolo :-D
U mnie 5latek i 2latek.... Kolejne dziecko pojawia sie cyklicznie co 2lata i 9-10msc akurat tak mi wypada heh ;-)

denka jesli bedziesz potrzebowala wsparcia pisz :tak: juz z doświadczenia wiem ze inne cięzarne mamusie potrafia być lepszym wsparciem niż mąż, bo my wiemy co czuje mama w dwupaku, a oni pojecia nie maja co to burza hormonalna ;-) Moj maz mnie jutro zostawia, ale nie tak calkiem. Wyjezdza za granice do pracy. wiec duchowego wsparcia miec nie bede, no ale tyle dobrze ze finansowo nie zostaje na lodzie.

reklama
Nimfii dzieki :)

Troszke dorobi za granica to bedzie $ na wszystko. Ja o ile bede w stanie to cos odloze bo maz zablokowal mi dostep do oszczednosci. Mialam rozkrecic biznes, bodowa domu... ehhh. Szlag to trafil.

Mysl pozytywnie - ciagle to powtarzam. Juz chciala bym miec maly brzuszek. Zawsze byl to dla mnie uroczy widok. Ciaza uczy cierpliwosci, zdecydowanie!

Ktos jeszcze z pierwszym dzieckiem czy tylko ja? :)

Do góry