reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hej dziewczyny :)
Jak tak opowiadacie to faktycznie może te wasze dzieciaczki przez tą pogodę nie chcą wcinać. Ma się ochłodzić w najbliższych dniach to sprawdźcie.
Mówicie nexiss usunęła konto, to mam nadzieję, że po prostu jej się nasze forum znudziło, a nic złego się nie stało.
Ja mam zaraz wizytę u dentysty :eek: potem do kosmetyczki i wracam bo znowu gorąco.. a wieczorem szkoła więc zjeść i odpocząć.

Zaciskam kciuki && Emka za wizytę:)

Miłego dnia :-)

reklama
Cześć moje drogie, ja też się nie udzielam bo od soboty mamy upały i wykorzystuje to z córką, małż rozłożył jej basenik...i tak cały dzień prawie siedzimy na dworze....

Wchodzę tylko na chwilkę zobaczyć co u Hani... ? Haniu jak się czujecie?

U mnie w miare ok, nie licząc męża bo ostatnio działa mi na nerwach, sam mówi że ma już dość tej mojej ciąży bo zrobiłam się straszna... ehhh faceci.... Jakoś wytrzymałam że w kolejną sobotę czyli tą co była znów pojechał na 5 godzin na rowery, ale za to dziś ja wybywam jak tylko wróci z pracy, W piątek przyleciała koleżanka z Angli z córką która 12 czerwca ma 3 urodzinki. My oczywiście z Nadusią pójdziemy o ile małż dostanie wypłatę do tej pory, za to ja dziś tak jak mówiłam o 16 jadę do niej jak małż wróći z pracy bo akurat dziś nie ma siłowni to spokój...odpocznę...

Z Mamą? No cóż ponad 2 tygodnie jak nie gadam... i dobrze mi z tym, Boje się tylko dziś że ją spotkam na mieście... ;/;/ a tak nie mam ochoty.... że masakra...

;
Miłego dnia kochane:-*

witamy :)
ja właśnie pakuje mloda i jedziemy na 4 dni na dzialke.
Mam prosbe, gdyby ktoras mogla mi napisac PW z wiadomosciami od Hani. Bede bez laptopa i praktycznie bez dostepu do internetu, a tak przeczytam tylko maila, zamiast szukac w watku.
Dziekuje :*

Milego dnia mamusie

Kciuki za wizytujace.

Hania caly czas jestesmy z Wami!

Witam.
Młody dzisiaj poszedł do przedszkola. Nie chętnie został, ale przedszkolanka Go zagadała i było ok.
Martwiłam się, bo od wczoraj Franek jakiś taki spokojny. Ale chyba odwrócił się nogami w dół, bo rano tak mnie walił po pęcherzu, że aż się przestraszyłam.

A no tak jak piszecie, z niejadkami jest duuuży problem. No niby to prawda, że zdrowe dziecko się nie zagłodzi, ale my, matki martwimy się, że dziecko zemdleje, nie będzie miało siły ect.

Antkowi wysypka jakby znika.
Cały czas zaglądam z nadzieją na wieści od Hani...

Dziewczyny, padało w nocy i mozna trochę odetchnąć. Porobiłam przeciągi, aby to ciepło uciekło. Juz się rozpogadza i znowu będzie grzało...
Ja dzisiaj w nocy budziłam się co chwilę i wstawałam, bo nsjpierw tak mnie zgaga napadła,że nie mogłam spać.Później obudził mnie ból głowy i znowu wstałam i wiecie jak to przerywany sen... rano wstałam spocona jak szczur, bo mąż mnie nakrył jak wstawał. Jak dzwonił, to mówił, że spałam z gołym tyłkiem na wierzchu i się martwił, że synek zmarznie :-D
No i niespodzianka następna tego dnia- wody ne ma!!! A kartki żadnej nie było, że zakręcą. Słyszę tylko jakieś stuki puki, pewnie robią - ale ja chcę się wykąpać!
Trzymam kciuki, żeby wasze duże dzieciaczki były trochę spokojniejsze i dały wam odsapnąć :-)
Nexiss, odezwij się, bo się martwimy
Hania, o was ciągle myślimy z nadzieją.

hej kochane!

Wyspalam sie ! nie sadzilam, ze moze mi sie to przytrafic :-D Fakt,ze poszlam spac przed dziesiata i spalam z jedna malutka przerwa w nocy az do 6:45 kiedy to zadzwonil budzik i trzeba bylo zwlec sie do pracy :-)

kusiak wspolczuje niejadka :-( u nas to samo, mala ma takie tygodnie,ze najchetniej tylko mleko by pila... zupy ''ida'' u nas najlepiej, ale jak zobaczy marchewke, albo inne warzywa w zupie, to wyje je tylko a samej zupy juz niechce :confused2: dziwne, bo jak jej ugotuje warzywka same, to juz tak nie wcina.. z obiadami jest tak, ze czasem mizerie, czy jakas surowke musze wrecz chowac , bo jak ja zobaczy, to juz o miesku, czy ziemniaczkach mozna zapomniec,ze zje. Krzyczy , placze, prezy sie i tyle z jedzenia. Ja wiem,ze u nas to nie upaly, bo takowe tu nie istnieja:laugh2:, za to zawsze obstawiam zeby, bo innych pomyslow nie mam :-( Po takim tygodniu, czy dwoch lalka wraca do normalnosci i ma pare tygodni apetytu, ale te przerwy sa wykanczajace... mnie tez to strasznie doluje, jak ona chodzi glodna i tez zawsze w takich okresach budzi sie w nocy.

nexiss wroc!!!!

felicity, ale macie dlugi macierzynski :szok: ja mam 26 tygodni platnego, potem moge wziac jeszcze 14, ale to juz bezplatny :-(

Dzień dobry :)

U nas upałów ciąg dalszy...jedynym w miarę przyjaznym miejscem w domu jest kuchnia :p w pozostałych pokojach od rana do wieczora świeci słońce xD

joani ładnie Was z tą wodą urządzili :p
Hania odezwij się...
wesolutka85 udanego wyjazdu :-)

Na upał polecam lemoniadkę z lodem :) ja się właśnie raczę tym trunkiem :)
miałam smaka i zrobiłam dziś pastę jajeczną :) zrobiłam sobie 4 kromki takie ze środka chleba średniego miały być dwie dla Natki i dwie dla mnie i wyobraźcie sobie zjadłam aż 1 :) Natusi tak smakowało że zjadła mamie śniadanko hehe :)
Już drugie pranie sie pierze muszę iść powiesić teraz pierwsze na balkon co by szybko wyschło :)

reklama
Witam się :)
U mnie znów gorączka się zapowiada, nic się nie chcę, najlepiej spać ale i to z trudem już przychodzi. W nocy wstawałam znów kilka razy na siku, mała chyba główką uciska pęcherz. Do tego nie mogę sobie znaleźć pozycji a M się tylko w nocy chce przytulać, aż musiałam go odpychać :(

Dziś nad garami nie muszę stać, obiad mam z wczoraj.
Muszę sobie dziś glukozę kupić i jutro idę ją pić, aż mnie wzbiera.. Miałam dziś, ale wczoraj zapomniałam ją kupić a że na 7 się robi to apteki jeszcze zamknięte, a jeszcze na wieczór pojadłam lodów z musem truskawkowym to by dopiero były wyniki, także dziś oszczędniej :)

Też się cały czas zastanawiam co u Hani, czekamy z niecierpliwością.

Jak któraś dziś wizytuje zaciskam && :)
Miłego, w miarę mniej gorącego dzionka :)

Do góry