reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny u nas to nie jedzenie nie z powodu pogody :) ja w Szkocji mieszkam, tu nie ma upalow :p
Bede robic jak radzilyscie i nie zwracac uwagi na niego, zobaczymy czy cos to da :)

Haniu super ze kredyt zalatwiony i ze z dziewczynkami lepiej :) bedzie coraz lepiej :)

Anusia no zeby to tez nie sa :( strasznie to martwiace jest jak dziecko nie je i wyglada jak kosciotrup maly...

Candy wspolczuje faceta ale musisz cos z tym zrobic. Nie daj sie tak traktowac!

Joani wspolczuje braku wody :p

reklama
Dooda, tak widziałam :))
I pewnie, że wstawię dziś wieczorkiem bądź jutro :)

Pousuwało mi post, ale tak małych dzieci jeszcze w życiu nie widziałam, w piątek będziemy mogły zmienić im pieluszkę o ilr wiadomo zdrówko pozwoli :)

Maltanka tobie chiałam życzyć dużo zdrówka dla synka. A ty się nke denerwuj na pewno rumień cię ominie. Za to kciuki zaciskam &&&&

Joani cieszę się, że macie te spłaty załatwione :)

Kusiak ja mam takie same cyrki z Domiśkiem :/ je tylko śniadanie i kolacje :( i nir mam na niego pomysłu.

Ann będziesz najpiękniejszą panną młodą na świecie, nie denerwuj się kochana :)

Marciątko z mężem potrzebna rozmowa i to nie jedna. Trzymam kciuki&&&

Emka za wizytę twoją też zaciskam.

Bubbles cieszę się, że wsio jest dobrze :)

Wesolutka miłego wypoczynku na działce.

Elleni super, że macie swoją przyczepę. Jesteścir zależni sami od siebie :) gratuluję

Katka łatwo się pisze, ale nie przejmuj się matką. Trzymaj się kochana.

Sonia calutką wyprawką się pochwal ;)

Ostatnia edycja:
Bubbles umowę mamy od 1 lipca :) więc wszystko na spokojnie. Chcieliśmy odmalować to mieszkanie co zajmujemy, ale właściciele nie chcą. Kasa zostanie na dopłatę róznicy cenowej między farbą białą, a kolorową do malowania w domku :)

Bo na biało odmalowali by właściciele sa swoją kasę, a my dopłacamy tylko do ceny kolorowej :) ale zamieszałam ;)

Hania, super, że u ciebie same dobre wieści. Oby tak dalej! Pierwsza zmiana pieluszki... jejciu. To będzie ekscytacja bo przy takich maluszkach to podwójny stres. :blink:
Moja wyprawka przybywa dziś w nocy więc jutro napewno się pochwalę.;-)

Teraz laseczki uciekam z mężem do orange by przenieść usługi od lipca na inny adres, a potem muszę te jazdy w ośrodku dogadać, no i do małych pojedziemy. Miłego dnia wam życzę i postaram się dziś odezwać jeszcze ;)

Hej :)

Hania super wieści! Nadal trzymamy kciuki! Dobrze też że z domem się wszystko układa- w końcu będziecie potrzebować trochę miejsca dla całej waszej szóstki :)

Katka nie stresuj się (wiem, se łatwo mówić). Dobrze że się odcięłas od mamy, niepotrzebne Ci takie toksyczne relacje....

Candy nie wiem ci Ci napisać bo ten twój to naprawdę beznadziejny przypadek... Trzymam kciuki żeby Ci się to jakiś wszystko poukladalo....

Kusiak nie pomogę niestety, nie mam doświadczenia ani pomysłów

Maltanka zdrowia dla małego! I trzymam kciuki żeby Ciebie to ominęło...

Ja dziś byłam odebrać wyniki-generalnie wszystko ok, nawet z anemii udało się wyjść :) krzywa cukrowa też ok :) dziś wieczorem wizyta- nie mogę się doczekać już :)

reklama
candy bardzo Ci współczuję sytuacji. Nawet nie potrafię nic doradzić :( Przykre że Twój mężczyzna Cię tak traktuje.

Haniu super że wszystko się układa po Waszej myśli. I nieustające kciuki za dziewczynki &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kusiak ja nic nie poradzę bo moja nie wyła wybredna :/

Kciuki za wizytujące :)

Do góry