reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja wypilam właśnie gluzkoze aż zgage mam siedze i czekam mam siedzieć 2 godz, jezu jak dobrze że moj tata został z malym bo nie wolno biegać po tym,

Ja też z moim pisałam wczoraj i nie za wesoło, straszy że jak się wprowadze i nie będę się angażować w jego 3 dzieci i marudzic to mogę sama sobie organizowac lokum, ciekawe tylko za co, z moimi dziecmi , zabolalo mnie bo Lilianka to też jego dziecko a on jakby jej nie wyliczał, nawet jeśli to tylko gadanie to i tak nie powinien

reklama
Candy coz ci powiedziec. Trydny ten twoj facet. A Ty, nie obraz sie, ale chyba jestes troche naiwna. Czy jestes pewna, ze on chce z Wami byc? Bo patrzac z boku, to wyglada inaczej... pezepraszam, jesli cie urazilam.

Ajj faktycznie jak się przyjrzeć to wygląda jakby dawał warunki, zamieszkacie ze mną a tylko się podwinie noga coś będzie nie tak to wylatujecie... No dla mnie też dziwne.. Jakby go nie interesowało Wasze życie, a że Ty naciskasz to już że tak powiem pójdzie na to, że z nim zamieszkacie..
Candy wiem, że teraz to ciężko ale potem to ja bym poszukała pracy i wzięła sprawy w swoje ręce i nie patrzyła się na niego, alimenty niech oczywiście płaci. Wiem, że to smutne ale nie ma co naciskać bo widać jakie ma myślenie..

Candy juz wiele razy pisalysmy Ci ze ten Twój to w naszych oczach robi wszystko zebys sama go zostawiła... Przynajmniej ja bym tak zrobiła po niektórych akcjach o ktorych piszesz... Bo kłótnie wiadomo zdarzają sie w najlepszych związkach ale to co Twój odstawia to jakaś masakra...

No kurw. Ja chyba dziś do was nie napiszę :banghead::mad:

Za kazdym rszem wszystko mi usuwa.

Napiszę tylko, że jest odrobinę lepiej. A Ola oddycha już na cpapie

Kredyt dostaliśmy, umowa podpisana. W poniedz wchodzi ekipa odmalowac mieszkanie.

Jak mi wnerw na aplikacje przejdzie to napisze wiecej.

Kciuki za wizytujace i dziekujemy za wsparcie

Hania super, że się odezwałaś bo my tu już jak na szpilkach :)
CIeszę się, że jest trochę lepiej, zawsze to coś do przodu :) Wiemy i modlimy się aby było tylko lepiej :)

Haniu tyle nam wystarczy teraz :) bardzo się cieszę że wszystko się układa i że z Małymi lepiej :) no i Olleńka już tylko na cepepie to jest dobrze:) oby tak dalej:*

Candy ja nie mam słów do tego twojego chłopa...

Haniu cieszę się, że jest lepiej...kamień spadł z serca.
Jak tylko będziesz miała więcej czasu to napisz do nas, bo my tu jak na szpilkach.
Widziałąś dziewczynki??? Możez nam wstawić jakieś zdjęcie??? Kciuki dalej zaciśnięte...będzie dobrze:-)

reklama
Haniu bardzo sie ciesze, ze u was wszystko dobrze:tak: i czekamy na wiecej informacji, ale od razu dzien lepszy po takich wiadomosciach!:D

Candy ehh.. ten Twoj facet to jest niepowazny, jak na Twoim miejscu bym z nim nie wytrzymala:((

Do góry