reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Hania, tak tylko kolor marte (czerwony). Ale Oli sie bardzo wygodnie w nim podrozuje, a ja uwielbiam jego wielka bude :)
ale fakt amortyzacja jest do dupy, ale z drugiej strony to parasolka, wiec chyba w kazdej bedzie kijowo?

Fajnie ze masz pomoc mlodszej siostry :) ja wlasnie zastanawiam sie czy nie jechac w przyszlym tygodniu z mamusia na wies, w tym czasie co maz bedzie w delegacji :)
A tak w ogole Twoja mama zna juz plec malucha?

reklama
Dziewczyny(oczywiście nie wszystkie), mam wrażenie, że nie czytacie tego forum sumiennie... czasem parę razy trzeba powtarzać przedyskutowane już dawno rzeczy albo odkręcać coś po raz setny. Przecież Hani mama nie jest w ciąży... heloł :-D
Przepraszam, ale to mnie czasem trochę irytuje, że wiele z nas sumiennie czyta "lekturę", którą same tworzymy a inne nie. Nie obrażać się proszę, ale trochę szanujmy "swoje dzieło" ;-)

Hehe Wesolutka u mamy całe zamieszanie okazało się torbielą czekoladową, którą jej usuneli, a ona już od przeszło tygodnia bawi w DE

Dziewczyny dostaliśmy ofertę na wynajem domku od tych państwa u których mieszkamy z możliwością odkupienia go po 10latach za połowę wartości rynkowej

Dom ma 3lata, córka właścicieli zmarła w grudniu na raka piersi, a oni nie mogą domku sprzedać, rodziny już nie mają. I pomyśleli, że sprzedadzą to mieszkanie co my obecnie wynajmujemy, a my na tych samych zasadach weźmiemy domek z możliwością odkupienia.

Mamy tę umowę przedyskutować z adwokatem i notariuszem i podjąć decyzję. Czas mamy do początku lipca.

Ostatnia edycja:
Wszystko zobaczymy, bo oferta świetna więc obawiamy się haczyka. Tak czy tak wychodzi na to, że trzeba zacząć szukać innego mieszkania bo oni to w bloku chcą sprzedać.

Teraz na męża mam focha bo on od czwartku już o tym wie, a dopiero dziś raczył powiedzieć...

Ostatnia edycja:
Hania oferta wydaje sie super :) nie dosc ze domek to jeszcze bedziecie mogli go wykupic. Ale upewnijcie sie ze go Wam na pewno sprzedadza po tych 10 latach.

Ja mam dola dzisiaj, moj starszy tak mi dal popalic dzis wieczorem ze hej. Dopiero co zasnal, mial kare za kara a ile razy w tylek dostal to juz sama nie pamietam i nic nie pomagalo... Chyba stwierdzil ze jak taty nie ma to sprawdzi na ile da sie z sama mama rozrabiac. Zla jestem na niego i na sama siebie za te klapsy :( i teraz oczywiscie mam wyrzuty sumienia i mysli ze sie nie nadaje na mame :(

Ostatnia edycja:
Kusiak upewnimy na pewno, w sobotę możemy podjechać zobaczyć domek, a od lipca jeżeli się zgodzimy możemy już tam zamieszkać.

Fajnie by było gdyby naprawdę było tak jak Ci państwo mówią, ale ja z reguły ludziom nie ufam więc do wszystkiego podchodzę z dużą dozą nieufności.

A i domek jest pod Włocławkiem. Jakieś 10-15km :/
Jak nie zdam prawka byłabym tam ugotowana, za to mąż miałby blisko bardzo do pracy.

Ostatnia edycja:
Hania jak maz bedzie mial blisko do pracy to super bo to znaczy ze bedziecie go mieli wiecej w domu :) a Ty na pewno zdasz :) toz Ty juz potrafisz jezdzic! :)

reklama
Do góry