reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej witam wtorkowo, szykuje sie kolejny śpiący dzień, pada :-( Nadrobie jak dzieci wyrzuce do p-la ;-)

Kciuki za wizytujące i za glukoze ;)

Maddlena przypomnij linka, najlepiej to do sygnatury sobie go wrzuć :-p

A miałam napisać o pozach spania, to mi najlepiej lewy bok, lub na plecach :cool: ale bok to jest taki, że muszę troszkę jakby brzuch gnieść. Na prawym bardzo rzadko sypiam :zawstydzona/y:

reklama
Hej:)

My już na nogach, zaraz się zbieramy na tą nieszczęsną glukozę, trzymajcie kciuki, żeby tym razem obyło się bez żadnych niespodzianek, a mój żołądek przyjął ten magiczny napój:-D

Pozostałym glukozującym dzisiaj, również powodzenia:tak:

A_nka super ta oferta z domkiem, myślę, że jak przedyskutujecie sprawę z notariuszem czy adwokatem to się upewnicie co i jak i czy warto:tak:

Hej :D

My też już na nogach dzisiaj :) młoda obudziła się o 6 razem z budzikiem więc już po śniadanku i teraz patrzy na bajeczki :)
młody od rana to choćby na boisku biegała i w piłkę grał.. tak szaleję w brzuszku :D

Anka fajna propozycja z tym domkiem :) tylko upewnić się że haczyków brak i będzie git :)
Współczuję śmierci Babci :( :** trzymajcie się :*

Kusiak to chyba ta pogoda tak działa na dzieciaczki.. mnie Natka też czasami tak z rownowagi wyprowadza że nie moge poprostu.. a też zawsze mam wyrzuty sumienia za klapsa albo za karę.. tylko u nas kara narazie wygląda tak że siedzi w łożeczku puki się nie uspokoi.. więc nie ma tragedi.. w kącie by mi nie wysiedziała jeszcze :)

powodzenia dla wizytujących i pijących to świństwo na badaniu &&& :)

Kusiak myśle ze każda mama ma takie momenty - No stres !

Hania jak nie zdasz teraz to zdasz next time bez napinki, a mieszkanie pod miastem super ;)
Oj strasznie mi przykro z powodu babci (tule mocno)!

Powodzenia dziewczyny na gkukozach dzis i wizytach, ktos poza mna dzis wizytuje ?
Ja dzis muszę załatwić druk do ZUS o świadczenie rehabilitacyjne ;) i Zapytac o ten świąd bo dzis az sie w nocy obudziłam bo tak mnie swrdzialo!

Kusiak, nie martw się, dzieci szybko zapominają a mama jest tylko człowiekiem, w dodatku w ciąży i też jej się posłuch należy :-) tak mają dzieci czasem, że przejdą wszelkie możliwe granice a rodzic aż gotuje się w środku. Trzymam kciuki, żebyś sił po nocy nabrała do nowego dnia :-)
Hania, współczuję bardzo, trzymajcie się.
Słońce niby się przebija, ale cały dzień mają być opady. Dzisiaj chyba sobie dzień internetowy zrobię i zacznę szukać konkretów do pokoju Franka.
Mój mąż ma wyznaczony termin urlopu odgórnie i chce dzisiaj porozmawiać, czy może zostać w pracy a wtedy wziąłby wolne po urodzeniu małego. Gdybym miała cesarkę przysługuje mu 2 tyg. opieki, potem 2 tacierz. i 2 urlopu, to byłoby super dla nas. Ale coś wątpię, że go na tak długo puszczą... No nic, zobaczymy jakie wieści przyniesie.
Glukozy- przyjmijcie się ładnie :-D

My już wróciliśmy, glukoza się przyjęła, ale nie powiem, żeby to było coś przyjemnego:p Jutro wyniki, oby tylko były dobre:)

A_nka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci, przykre, że tak niespodziewanie:((

Dziewczyny nie przejmujcie się, jesteście świetnymi mamami, każda ma czasem prawo mieć gorszy dzień i nerwy wtedy puszczają, wasze malucha mimo to kochają was najmocniej na świecie:tak:

Emka, to przysługuje każdemu. Po cesarce należy się mężowi 2 tyg. opieki nad żoną i dzieckiem, to wypisują już w szpitalu i trzeba o tym wiedzieć, bo jak się należy, to szkoda nie korzystać, chyba, że partner nie chce. Najpierw jest 2 dni urlopu okolicznościowego (warto tych 2 dni nie przegapić, są 100%) i wtedy można zacząć L-4, tylko, że chyba 80% płatne.
Bubbles, dobrze, że już masz to za sobą :-)

reklama
A_nka współczuję śmierci babci
[*]
[*]
[*] Tulę mocno.
A oferta z domkiem, jeśli to tak będzie wyglądać jak mówią, to wydaje się rewelacja.

Kusiak tak jam dziewczyny piszą, każda matka ma moment zwątpienia, ale na szczęście nasze dzieci nas kochają i my oczywiście też. Pomimo ich wariacji i naszych kar.

Bubbles dobrze,m że ten ELIKSIR się przyjął i już po "bólu".

Opieka na żonę i dziecko po porodzie należy się chyba każdemu. Mój mąż dostał jak urodziłam Antka.

Joani ale byś miała super, gdyby rzeczywiście mężowi się tak udało wolne załatwić.

E MKa ja swoje druki o rehabilitacyjny wysłałam już w czwartek. Druki wydrukowałam z netu. Jeden wypełniłam ja, drugi pracodawca i kolejny lekarz. Teraz będę dzwonić, czy dotarły do ZUSu i pytać, co oni dalej będą robić.

Animka ja też czasem pozwalam sobie n a puszeczkę PEPSI. Od czasu, do czasu nie zaszkodzi.

Byliśmy wczoraj z Antonim u lekarza, okazało się, że ma anginę. Dziś rano temp 39. Bidulek mój mały. Ciągle ostatnio chory...
Przypominam o głosowaniu w konkursie:Zagłosuj na maluszka o imieniu Antoś - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

Link również w sygnaturze. Dziękujemy.
Franek znów trenuje od rana...Brzuch się trzęsie. A Antek mówi, że Franek w brzuszku pod skórą ma wodę i sobie pływa. Raz mu tak powiedziałam., jak zapytał, co dzidzia tam robi i teraz wszystkim tak mówi. Słodziak mój mały. A teraz przykłada ucho i on chce posłuchać Franka

Miłego dnia i kciuki za wizyty, jeśli są.

Ps. ostatnio lista z terminami wizyt ciągle pusta...

Do góry