A_nka współczuję śmierci babci
[*]
[*]
[*] Tulę mocno.
A oferta z domkiem, jeśli to tak będzie wyglądać jak mówią, to wydaje się rewelacja.
Kusiak tak jam dziewczyny piszą, każda matka ma moment zwątpienia, ale na szczęście nasze dzieci nas kochają i my oczywiście też. Pomimo ich wariacji i naszych kar.
Bubbles dobrze,m że ten ELIKSIR się przyjął i już po "bólu".
Opieka na żonę i dziecko po porodzie należy się chyba każdemu. Mój mąż dostał jak urodziłam Antka.
Joani ale byś miała super, gdyby rzeczywiście mężowi się tak udało wolne załatwić.
E MKa ja swoje druki o rehabilitacyjny wysłałam już w czwartek. Druki wydrukowałam z netu. Jeden wypełniłam ja, drugi pracodawca i kolejny lekarz. Teraz będę dzwonić, czy dotarły do ZUSu i pytać, co oni dalej będą robić.
Animka ja też czasem pozwalam sobie n a puszeczkę PEPSI. Od czasu, do czasu nie zaszkodzi.
Byliśmy wczoraj z Antonim u lekarza, okazało się, że ma anginę. Dziś rano temp 39. Bidulek mój mały. Ciągle ostatnio chory...
Przypominam o głosowaniu w konkursie:
Zagłosuj na maluszka o imieniu Antoś - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com
Link również w sygnaturze. Dziękujemy.
Franek znów trenuje od rana...Brzuch się trzęsie. A Antek mówi, że Franek w brzuszku pod skórą ma wodę i sobie pływa. Raz mu tak powiedziałam., jak zapytał, co dzidzia tam robi i teraz wszystkim tak mówi. Słodziak mój mały. A teraz przykłada ucho i on chce posłuchać Franka
Miłego dnia i kciuki za wizyty, jeśli są.
Ps. ostatnio lista z terminami wizyt ciągle pusta...