reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Maddlena głosik oddany:tak: Biedny Antoś, ale najważniejsze, że już wiecie co mu jest i możecie działaś, niech szybko wraca do zdrówka:) Co do listy to możesz mi spisać wizytę na 9.06 na 9:20 :)

reklama
czesc dziewczynki
kiedy mogę czytać i pisac na bieżąco to mało się co udzielacie a kiedy robię przerwe to tyle stron do nadrobienia

mój pracodawca ma kontrole zus

Witam soe z glukozy blee. Na czczo 73 zobaczymy kolejne dwa pomiary.

Joani masz racje ze nie doczytalam ale to pewnie przez nasze wakacje i 3 tyg brak forum.

Hania przyjmij nasze kondolencje. Trzymaj sie cieplutko kochana :*
A z domkien fajna sprawa i super oferta. Tylko faktyxznie skonsultujcie z notariuszem.

Witajcie
Ja już po glukozie i tak jak poprzednim razem było ok. Nie taki diabeł straszny;-) ale oczywiście naczytałam się i wyobraźnia robiła swoje, że ja na pewno to zwymiotuje. Jeszcze spotkałam koleżankę, która też przyszła na glukozę.

W nocy się nie wyspałam, budziłam się co chwila, a jeszcze moja bratowa urodziła w nocy, dostała kroplówkę o 22, a urodziła o 1.00 to chyba nie długo co? i jakoś tak mi się przypomniało i strach mnie obleciał znowu.
Pogoda u mnie znowu szara i zimno, ale przynajmniej bez deszczu. No i czas w końcu na śniadanko.:tak:

wesolutka
,o i ty już po badaniu

BubblesGirl o to fajnie, że glukoza sięprzyjęła
animka ja cię rozumiem, też lubię pepsi czy coca-colę, nie piję po 2l dziennie ale jak mam ochotę to kupię;-)

hania oferta z domkiem wydaje się ciekawa, ps. a dlaczego by wam odsprzedali dopiero za 10 lat? ps. współczuję śmierci babci* wiem co czujesz, tulam mocno

Kusiak mój wczoraj też był jakiś taki, że sam nie wiedział co chce, u nas jest kara jak jest niegrzeczny

joani mój też planuje urlop na wrzesień, ale pewnie tylko 2 tyg. wypoczynkowy, wątpię żeby coś więcej dostał

maddlena zagłosowane i zdrówka dla was

Ostatnia edycja:
Witamy się :)
Ale dziś pospałam do 11 szok, głowa za to mnie pobolewa, na dworze wielka D, pada..
Plany miały być ale przez to że pada będzie tylko pranie i obijanie się w domu..
Na szczęście nie muszę stać w garach, pulpety z sosem jeszcze z wczoraj zostały więc tylko ziemniory dogotuje.
Ale wczoraj miałam doła, pokłóciłam się z matką o bzdurę, a raczej ona na mnie naskoczyła, wie że nie mogę się denerwować a i tak jej to nie było obojętne, wyszłam od niej i długo się tam nie pokaże..

Hania współczuje śmierci babci :(

Maddlena głosik oddany :)

Fajnie, że Wam się glukoza przyjęła, ja pójdę w następnym tygodniu, ciekawe jak ze mną będzie, boję się że mogę przekroczyć limity..

Wizytującym zaciskam && :)
Miłego :)

nexiss spokojnie, ja panikowałam w zeszłym tygodniu, bo spać mi się cały czas chciało, słodkiego też jem sporo, a zwłaszcza nie mogę sobie odmówić rano pączka, ostatnio wyczaiłam koło przedszkola mają takie pyszne, więc też panikowałam, wyniki będę mieć dopiero wieczorem, ale jak mi rano sprawdzała glukometrem czy możemy robić krzywą to wyszło na czczo 89, mam nadzieję, że wyniki też będą ok, aczkolwiek dalej trochę się boję

Maltanka oby jednak było wszystko w porządku :) Ja może we wtorek lub środę za tydzień się przejdę, do 17tego muszę już mieć wyniki.

reklama
hej Dziewczyny witamy się :)
Hania współczuję śmierci babci, bo to nigdy nic przyjemnego, przytulam :*
animka z takimi zachciankami jak pepsi to chyba wszystkie mamy od czasu do czasu, ja ostatnio kupiłam puszkę Coca Coli, ale jednak było dla mnie za słodkie. Chyba już ta woda mi lepiej smakuje, ale zachcianki trzeba zaspokajać :)
nexiss oby glukoza była w porządku, kciuki zaciśnięte :)

Te 2 tyg to coś jakby na opiekę z powodu trudnego porodu tak?

U nas dziś wreszcie przestało padać, padało non stop od czwartku już świrować człowiek zaczynał. Zrobię na obiad makaron Carbonara :)

Do góry