reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrzesień 2014:)

Ania// mam tylko napisane "Łożysko: Lokalizacja: ściana tylna" o dojrzałości nic:( Podpytam moją gin na następnej wizycie, żeby sprawdziła:)

reklama
hej ,

Na szybko lacze sie z pracy :-)

Ja zostaje pracujaca az do wrzesnia :-D Mam tylko polowke etatu. Z corcia tez pracowalam do 2 tygodni przed terminem, wtedy cale 40 godz/tyg. koncowka nie byla latwa, ale jakos specjalnie nie narezkalam. Grunt to dobre podejscie ;-)

Dooda ,ale news :-D GRATULACJE!!!

ania gratulacje dla Nati i Ciebie! ja moja lale probuje posadzic na nocnik od paru tygodni, ale wcale nie chce tam siedziec :confused2: jak tylko pampuch z pupy, to hulaj dusza biega po calym domu, jakby wolnosc odzyskala..

elleni Ty z Podlasia? O matko ja tez :-) Jeszcze nie poznalam nikogo tu na forum z moich stron, ale fajnie :-)

Pozdrawiam i milego weekendu zycze!

Ja już nic nie chciałam mówić sawi, o twoim łożysku, bo raczej ok.30. tygodnia robi się II. stopień. A lekarza masz solidnego? Jeśli mu ufasz a on nic nie mówił, to może ta ma być w twoim przypadku.
Ja też na połówkowych miałam I stopien napisane.
Mój mąż przed ślubem nie mógł zostać chrzestnym, bo razem mieszkaliśmy, to dopiero był szok.Skoro rozgrzeszenie przed ślubem dają, to przed chrzstem tez powinni a przecież chrztu się nie odmawia... tym bardziej, że ślub już był w trakcie przygotowań...
Wytrwałości w remontach wam życzę- ja się cieszę, że kończyliśmy rozpakowanie, jak się okazało, że jestem w ciąży, więc mnie stres ominął :-)

Ostatnia edycja:
AAAA, ja jak zwykle pół mózgu :-/ dzięki Ania za wyjaśnienie :-) sama nie pamiętam czy czytałam posta i zapomniałam czy mnie ominął i mnie oświeciłaś :-) tak czy inaczej, EmKa bardzo się cieszę :-)

Wpadłam się przywitać bo bardzo długiej nie obecności :pmoże ktoś mnie jeszcze kojarzy :-p Mały daje popalić, dziewczyny też do tego pomagam M w pracy i czasu brak. Zaczeły się bezsenne noce, i myślenie nadwyprawką bo to już pora :p

My mamy się dobrze, trzech lekarzy na trzech sprzętach potwierdziło siusiaka więc czekamy na chłopaka, dziewczyny rosną, mój brzuszek średnio, mały od dwóch tygodni kopie jak szalony. Postaram się tu zaglądać codziennie, ale nie obiecuje.

Kasica nie wierze, co się z Tobą działo jak Ciebie nie było :)
Gratuluję synka :) I ciesze się, że wszystko w porządku u Was :)

Kasica fajnie ze wrocilas :) o i bedziesz miec synka :)

Soniafka wspolczuje takiego samopoczucia, mam nadzieje ze bedzie lepiej.

Mowicie o stopniach lozyska a ja nic nie wiem na ten temat. U nas nikt tego nie sprawdza...

Skurcze mialam niezle wczoraj ale po nocy juz lepiej, chociaz przed chwila mialam jeden.
Ania tez zauwazylam ze jak mam pelny pecherz to mnie lapia. Gratuluje udanego nocnikowania :)

Materac do lozeczka dzis przyszedl :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki dziewczyny za tak miłe przyjęcie ;-) Tej ciąży mam serdecznie dość, nastrojów, niemocy itd. miałam duży problem aby wszystko ogarnąć, teraz w sumie też bo krzyż zaczyna boleć jak za długo coś porobię :wściekła/y:
Ja zaczynam myśleć nad wyprawką, ciuszki od znajomej z UK mam dostać, na początek starczy, łóżeczko od koleżąnki za dwa tygodnie, a reszte rzeczy odbieramy od sis pod koniec czerwca, jeszcze nas malowanie czeka i zakup kilku pierdół, w tym fotelik, który pierdołom nie jest, ale już mamy wybrany tylko czekamy na jakiśfajny na allegro używany - nowe sprzedają z 3 letnią gwarancją a używane sprzedają po roku więc jeszcze na gwarancji to się skusimy 2 czy 3 stówy taniej różnice robi.

Do góry