reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ania, jak najbardziej, bo wszyscy się na galaretkę rzucają i chwila moment jak nie ma :-) a do tego ładnie wygląda.
Idę zaraz do kosmetyczki, potem po truskawki- właśnie w ddtvn mówili, że warto jeść dużo i mają mało cukrów. Ja tam uwielbiam kefirki, a mężulek da się za kefirek pociąć ;-)
Dzisiaj słońce piękne, co raz cieplej i niech tak zostanie. Wizyta wieczorkiem i zobaczymy jak nowy lekarz nam się spodoba ;-)

reklama
Hejka :blink:
Ja mam dzisiaj jakiś taki gorszy dzień. :-( Od wczoraj mam straszne duszności nasilone chyba przez pogode. Gorąco tu u mnie i zero wiatru. Posiedzieliśmy wczoraj w sumie calutki dzień przed domem z sąsiadami ale co jakiś czas mimo, że siedziałam w cieniu było mi słabo i musiałam chować się do domu.
W nocy też spać nie mogłam. Będziemy chyba musieli pomyśleć nad klimatyzotorem bo nasze mieszkanie jest tak nasłonecznione, że w letnie dni chyba nie da rady wysiedzieć a przecież będzie jeszcze gorzej.:confused2: W Norwegii słońce teraz wschodzi przed 4:00 a zachodzi po 23:00. Strasznie to męczące na dłuższą mętę bo organizm szaleje i nie chce się zupełnie spać. Potem człowiek funkcjonuje w ciągu dnia jak zombi.:crazy:

Ritta, podziwiam cię. Jeszcze cały miesiąc pracy przed tobą. Ja bym nie dała rady. :sorry:
Jeśli chodzi o wyprawke to zamawiam już dosłownie ostatnie rzeczy i mogę powiedzieć, że mam praktycznie wszystko. :tak:

Ostatnia edycja:
super dzięki dziewczyny :) więc mam z głowy pieczenie :) przynajmniej szybkie do zrobienia :)
jeszcze jedno.. bo nie moge się doszukać.. tam ma być żelatyna spożywcza czy strikte deserowa? rożni się to czymś??

Hej dziewczyny :)
Ja tak szybko dzisiaj. Już na szczęście nie pada, ale wczoraj to cały dzień taki szary, słońca nie widać ale chociaż nie pada. Mój Ł. wczoraj dotarł i zaraz wybieramy się do urzędu po zaświadczenia, a wieczorkiem do księdza na protokół.
Co do tych spowiedzi to księża zawsze jak wypytują o wspólne mieszkanie i mieszka się razem to rozgrzeszenia nie da.. niestety bo to wygląda tak jakby się nie chciało zmienić swojego postępowania, a wiecie jak kościół widzi to tak że daje rozgrzeszenie jak grzech ustaje.. eh mam nadzieję że zrozumiale napisałam :)
Przepraszam że tylko o sobie ale nie miałam kiedy nadrobić :-)

Trzymam za Wasze wizyty kciuki Drogie Panie :)

Witam.
E MKa my też nie dostaliśmy rozgrzeszenia na pierwszej spowiedzi przedślubnej, dopiero na tej ostatniej. I ksiąz był na tyle bezczelny, że powiedział mi, że nasze małzeństwo nie ma szans na przetrwanie właśnie dlatego, że zamieszkaliśmy razem przed ślubem... Palant... (przepraszam osoby bardzo wierzące).
A ekipie odciągaj. Nauczą się szanować czyjeś pieniądze, jak stracą trochę swoich...

Ale robicie apetyt na truskawki... Ja ostatnio w Polo kupiłam arbuza. Był trochę blady, ale w smaku pyszny....

Współczuję wam tej diety cukrzycowej. Ja z tych, co nie potrafią sobie odmówić...

Ania// gratuluję pierwszej kupy. Juz jakiś mały sukces jest.
A wieczór panieński? Masz dobrą wymówkę, żeby nie iść, zaawansowana ciąża.

Ritta widać, że lubisz swoją pracę. Miałaś iść na L4 w maju, prawda?

Idę dzisiaj z młodym do lekarza, bo ten kaszel nic nie ustępuje. A potem jest Dzień Dziecka na Lotnisku Wojskowym. Antoś oszaleje, jak zobaczy taaakie duże samoloty.

Pogoda dzisiaj już lepsza...

Sonia ja sie dobrze czuje, nawet plecy mnie nie bola od kilkugodzinnego siedzenia wiec daje rade ;)

Jedyne co to tak jak ktoras pisala boli mnie krzyz jak leze na wznak a wstaje z tej pozycji to jak stary paralityk ;)
Moge sie pochwalic ze nadal chodze na pilates choc juz patrza na mnie jak na kosmite :D

dziewczyny pozazdroscić wam tylko tego słońca dzisiejszego. U mnie na podlasiu 10 st na termometrze i zero słońca :( mam nadzieję, że jak u was świeci to na dniach do mnie dojdzie bo nienawidzę takiej pogody :/ już wolę te upały 30-sto stopniowe, serio :tak:

Witam! A ja dziewczyny od rana ze złym humorem. Pierwszy miesiąc ślubu nie był taki cudny jakby się zdawało. Meblowania, sprzątania goście a teraz nie mamy nawet dla siebie chwilii czasu i zasypiamy jak stare dziadki. Wczoraj pozarlam się o to z moim mężem tak, że rozbolal mnie brzuch wystraszylam się i panikowalam, więc moje maleństwo miało wczoraj przeboje ze mną przez niego. Jakiś mało czuły się zrobił, zmęczony i denerwujący...

reklama
Do góry