reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No po 7 poszłam do łóżka i jeszcze drzemłam się 2 godziny, od razu lepszy humor, ja wstaję a tu słoneczko, deszczu brak, super :-D ale zimno..
Się muszę kopsnąć do jakiegoś sklepu, tylko do bankomatu muszę iść bo kasy ni mam, a w biedrze niestety nie honorują jeszcze płatności kartami.. a w okolicy mojego banku nie ma i trzeba do miasta jechać..

Ania gratuluję pierwszego zaliczonego nocniczka kupowego :-D

Hej kobietki :-)
Dooda, gratuluję córy!!! a to Ci niespodzianka :-D
Hania, smacznego! teraz już można kupić na targu polskie truskawki ;-)
Natalinaa, nie martw się kochana, stres się ujawnia zarówno przed jak i po ślubie. Musicie być bardzo zmęczeni i stąd te humorki...
Wesolutka, głos oddany :-)
Ania, faktycznie z tym wieczorem panieńskim w środku tygodnia kiepsko. Ale masz ten przywilej, że nawet jak Ci się nie będzie chciało po prostu iść, nikt się nie obrazi :-)
EmKa, no już się nie możemy doczekać twoich oczywiście wspaniałych wyników nifty, nie może być przecież inaczej :-)
Elleni, ja też wolę zdecydowanie upały...tak sobie dziś z mężem dyskutowaliśmy, że jak człowiek w domu siedzi to gnuśnieje na maksa, pogoda do bani to i nosa wychylać się nie chce. A jak jest ciepło, to zawsze jakieś atrakcje na dworze można sobie wymyślić :) zwłaszcza, że kupiliśmy w tesco basen i nie było nawet kiedy wypróbować :cool2:
A u nas dziś już lepiej, zimno co prawda, ale nie pada przynajmniej... wykorzystam tę nędzną aurę i wyprasuję całą stertę ciuchów :)
Miłego dnia wszystkim! :-)

Hej:)

My wczoraj obkupiliśmy się w Ikei, mamy już mebelki do pokoju synka(szafę i 2 komody), teraz tylko muszę namówić Męża, żeby je poskładał:-D

Wieczorem trochę poimprezowaliśmy, bo znajomy wpadł na tydzień z Anglii, prawie rok się z nim nie widzieliśmy, więc było o czym gadać:) No i byliśmy u znajomych, dostałam kolejną pakę ciuszków dla małego:-)

My się spowiadaliśmy na dzień przed ślubem i mnie ksiądz chyba z 30 minut maglował:confused2: Też się nasłuchałam o mieszkaniu razem, ale rozgrzeszenie dał:tak: Mój szedł po mnie, więc szlak miał już przetarty i sobie z tym księdzem jeszcze polemizował, ale on to zawsze musi swoje racje wtrącić:D Gadał do księdza, że jemu tak łatwo mówić, bo parafie zmienia co parę lat, więc ma jakieś urozmaicenia, a on w małżeństwie z jedną kobietą będzie musiał całe życie wytrzymać:p

Ja też na razie wolę jak świeci słoneczko i jest ciepło, zawsze to na jakiś spacerek się można wybrać, czy poleniuchować na działeczce, siedzenie w domu mnie lekko dobija.. ;-)

Witam się, u nas pogoda tez do bani, wole słoneczko, upał i wylegiwanie się na ogrodzie:-(

Trochę was nadrobiłam, ale całego tygodnia nie dam rady, cieszę się ,że u Was wszystko w pożądku.

Mam do Was pytanko, bo wczoraj zapomniałam zapytać, bo emocje wzięły górę, lekarz sam też nic nie mówił, więc chyba jest ok, czy któraś z Was ma łożysko juz 2 stopnia ???

Hej :)

U nas niestety deszcz od rana i tak szaro że nic się nie chce... :/ czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam siły nic pisać zazwyczaj....

Odnośnie pracy to ja planuję do końca lipca chodzić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.... Zdarzają mi się teraz takie dni że mam tylko ochotę pójść spać jak wrócę z pracy .... Ale generalnie to lubię"wyjść między ludzi"

Fajnie macie że już macie końcówki remontów- my zaczniemy dopiero w przyszłym tygodniu.... Ale to tylko takie delikatne odświeżenie więc mam nadzieję że nie potrwa zbyt długo- bo o ile lubię planować remonty i wybierać rzeczy to ten syf który jest w trakcie mnie dobija....

Ja miałam nie iść do biedronki po ten kocyk ale jak przeczytałam że wszystkie kupiliście prawie to też wieczorem poszłam i kupiłam ;)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach!

Koko ale Emka ma już wyniki :)
zazdroszczę własnego basenu :)

bubles fajnie że mebelki już kupione :) i miło spędzony czas :)

Kara my zaczynamy 13 czerwca remont.. i to cały pokoj od A-Z wiec dopiero syf będzie ;)

Dodda ja jeszcze ostatnio na badaniach miałąm I stopnia łożysko.. ale jak lekarz nic nie mówił to się nie martw :)

Dooda ja też jeszcze mam I stopnia, ale tak jak ania// pisze skoro lekarz nic nie mowil to widocznie jest ok :)

Elleni a ja tam wolę jak jest chłodniej, nie cierpię upałów a jak się okazuje w ciąży zupełnie nie :))

reklama
Do góry