reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
No po 7 poszłam do łóżka i jeszcze drzemłam się 2 godziny, od razu lepszy humor, ja wstaję a tu słoneczko, deszczu brak, super :-D ale zimno..
Się muszę kopsnąć do jakiegoś sklepu, tylko do bankomatu muszę iść bo kasy ni mam, a w biedrze niestety nie honorują jeszcze płatności kartami.. a w okolicy mojego banku nie ma i trzeba do miasta jechać..

Ania gratuluję pierwszego zaliczonego nocniczka kupowego :-D

Hej kobietki :-)
Dooda, gratuluję córy!!! a to Ci niespodzianka :-D
Hania, smacznego! teraz już można kupić na targu polskie truskawki ;-)
Natalinaa, nie martw się kochana, stres się ujawnia zarówno przed jak i po ślubie. Musicie być bardzo zmęczeni i stąd te humorki...
Wesolutka, głos oddany :-)
Ania, faktycznie z tym wieczorem panieńskim w środku tygodnia kiepsko. Ale masz ten przywilej, że nawet jak Ci się nie będzie chciało po prostu iść, nikt się nie obrazi :-)
EmKa, no już się nie możemy doczekać twoich oczywiście wspaniałych wyników nifty, nie może być przecież inaczej :-)
Elleni, ja też wolę zdecydowanie upały...tak sobie dziś z mężem dyskutowaliśmy, że jak człowiek w domu siedzi to gnuśnieje na maksa, pogoda do bani to i nosa wychylać się nie chce. A jak jest ciepło, to zawsze jakieś atrakcje na dworze można sobie wymyślić :) zwłaszcza, że kupiliśmy w tesco basen i nie było nawet kiedy wypróbować :cool2:
A u nas dziś już lepiej, zimno co prawda, ale nie pada przynajmniej... wykorzystam tę nędzną aurę i wyprasuję całą stertę ciuchów :)
Miłego dnia wszystkim! :-)

Hej:)

My wczoraj obkupiliśmy się w Ikei, mamy już mebelki do pokoju synka(szafę i 2 komody), teraz tylko muszę namówić Męża, żeby je poskładał:-D

Wieczorem trochę poimprezowaliśmy, bo znajomy wpadł na tydzień z Anglii, prawie rok się z nim nie widzieliśmy, więc było o czym gadać:) No i byliśmy u znajomych, dostałam kolejną pakę ciuszków dla małego:-)

My się spowiadaliśmy na dzień przed ślubem i mnie ksiądz chyba z 30 minut maglował:confused2: Też się nasłuchałam o mieszkaniu razem, ale rozgrzeszenie dał:tak: Mój szedł po mnie, więc szlak miał już przetarty i sobie z tym księdzem jeszcze polemizował, ale on to zawsze musi swoje racje wtrącić:D Gadał do księdza, że jemu tak łatwo mówić, bo parafie zmienia co parę lat, więc ma jakieś urozmaicenia, a on w małżeństwie z jedną kobietą będzie musiał całe życie wytrzymać:p

Ja też na razie wolę jak świeci słoneczko i jest ciepło, zawsze to na jakiś spacerek się można wybrać, czy poleniuchować na działeczce, siedzenie w domu mnie lekko dobija.. ;-)

Witam się, u nas pogoda tez do bani, wole słoneczko, upał i wylegiwanie się na ogrodzie:-(

Trochę was nadrobiłam, ale całego tygodnia nie dam rady, cieszę się ,że u Was wszystko w pożądku.

Mam do Was pytanko, bo wczoraj zapomniałam zapytać, bo emocje wzięły górę, lekarz sam też nic nie mówił, więc chyba jest ok, czy któraś z Was ma łożysko juz 2 stopnia ???

Hej :)

U nas niestety deszcz od rana i tak szaro że nic się nie chce... :/ czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam siły nic pisać zazwyczaj....

Odnośnie pracy to ja planuję do końca lipca chodzić, ale zobaczymy co z tego wyjdzie.... Zdarzają mi się teraz takie dni że mam tylko ochotę pójść spać jak wrócę z pracy .... Ale generalnie to lubię"wyjść między ludzi"

Fajnie macie że już macie końcówki remontów- my zaczniemy dopiero w przyszłym tygodniu.... Ale to tylko takie delikatne odświeżenie więc mam nadzieję że nie potrwa zbyt długo- bo o ile lubię planować remonty i wybierać rzeczy to ten syf który jest w trakcie mnie dobija....

Ja miałam nie iść do biedronki po ten kocyk ale jak przeczytałam że wszystkie kupiliście prawie to też wieczorem poszłam i kupiłam ;)

Miłego dnia i powodzenia na wizytach!

Koko ale Emka ma już wyniki :)
zazdroszczę własnego basenu :)

bubles fajnie że mebelki już kupione :) i miło spędzony czas :)

Kara my zaczynamy 13 czerwca remont.. i to cały pokoj od A-Z wiec dopiero syf będzie ;)

Dodda ja jeszcze ostatnio na badaniach miałąm I stopnia łożysko.. ale jak lekarz nic nie mówił to się nie martw :)

Dooda ja też jeszcze mam I stopnia, ale tak jak ania// pisze skoro lekarz nic nie mowil to widocznie jest ok :)

Elleni a ja tam wolę jak jest chłodniej, nie cierpię upałów a jak się okazuje w ciąży zupełnie nie :))

reklama
Do góry