reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dziękuję dziewczyny :-)
Marciatko ta informacja potwierdzona na 200%, mam filmik i zdjęcie na którym jest cipulka, jutro WAm wstawię.
Uciekam spać:-)

reklama
Witam pierwsza :)
Nadal leje, kiedy przestanie? Nie wiem, oby szybko..
Wczoraj M puścili z pracy wcześniej po 13 był już w domu, bo pada i w takiej pogodzie w ziemi nie ma co grzebać. Dziś taka sama aura co wczoraj ale pojechał, może wróci tak jak wczoraj wcześniej. Trochę lipa tak jak on jeździ bo musi ze 20 km w jedną stronę jechać do pracy.. No ale cóż taka praca mu odpowiada.
Mam dziś chęć na naleśniki, miałam już ostatnio zrobić ale mąki nie miałam a w tą pogodę nie chce się ruszać tyłka do sklepu :p Coś dla M zrobić, chyba zupę zrobię i będzie git :)

Wizytującym && zaciśnięte :)
Miłego dzionka, oby szybko przestało chociaż padać..

Witam się i ja :)

ja tam czasami leże na płasko.. jeśli mozna to tak ująć bo śpie czasami na poł siedząco :) ale większość na prawym boku i deczko opierając się brzuchem :) wg od pierwszej ciąży mogła bym tylko na brzuchu spać a zawsze wcześniej było nie wygodnie..
za to wieczorami mam tak że nogi w górę muszę dać bo tak jakbym czucie w nich traciła.. masakra..

Haniu pojedz sobie owocow możesz z jogurtem albo kefirem tak jak dziewczyny i tak regulujesz sama insuline:) raz na jakiś czas nie zaszkodzi :)

Natusia zrobiła wczoraj swoją pierwszą kupkę na nocnik :) ale byłam dumna :) oczywiście gdyby nie to że szybka reakcja jak widziałam że ciśnie to poszło by w pampka.. ale to juz jakiś sukces że wysiedziała na nocniku :)

Joani a może sprobuj raz zrobić tak jak dziewczyny mówią sprawdż jak jest po godzinie i po dwoch :) na wszelki wypadek :) bo jak masz taki fajny cukier w pierwszy dzień dietki to może nie ma sensu...

Dooda ale super info :) hehe i masz wymarzoną parkę :) pięknie gratuluję :)

Kusiak co do skurczy mnie też wczoraj na wieczór męczyły troszkę ale magnez pomaga :) wg najbardziej skurcze mam jak chce mi się siku..

Dostałam wczoraj zaproszenie na wieczór panieński na 20 sierpnia (środa).. hah.. ciekawe jak to będzie..
powiedziałam że może przyjdę ale jak już to tak jak się zaczyna ok 19 i góra do 23 posiedzę bo M do pracy a ja juz też będę w kiepskiej formie.. a świadkowa panny młodej żygła 100zł.. bo alkochol jedzenie jakieś konkursy coś dla panny młodej i wynajęcie małej sali... hmm
ma się zacząć o 19 i pierw piwo w knajpie.. gdzie ja piję sok
potem na salę ok 22 więc ja godzinę posiedzę i do domku
a jedyne co zjem o tej godzinie to może będzie kawałek tortu...
Ma to wg sens?? już powiedziałam jak pojdę to więcej jak 20 zł nie dam.. bo to bez sensu.. a nie będę sponsorowała im imprezy przecież..

się zdenerwowałam..

Nexiss u nas narazie nie leję ale pochmurno jest więc i tak lipa...

powodzenia na wizytach :* && :*
Wczoraj wysprzątałam mieszkanie dzisiaj tylko pranie i umyć podłogi :) M powiedział że zrobi ale z nudów chyba sama umyję :)

buziaki

Hej znów ja nocne sie witam ;)

Hania Ty musisz bidulko trzymać dietę a ja bez trzymania diety nie moge jesc mięsa bo mnie odrzuca czasem tylko zrobie kilka kesow i to wszystko ;) myślałam, ze mi przejdzie po połowie a teraz mogłabym jesc tylko Ziemniaki ;) Ps jak dajesz radę 5h??
Elleni kochana pewnie lepiej na L4 ale 1 mc płaci pracodawca.
Maltanka No trzeba na ostro trzeba ja sie nie patyczkuje z nimi, dzis mi powiedzieli tzn mojemu ze nie zmienia tych tapet bo i tak wyjdą plamy.. Bo moja ekipa stwierdziła ze nie robili jeszcze takich tapet i takim klejem ... Najlepszy klej jaki jest na rynku a tapeta 250 pln za rolke kurde zmarnowana! Pierdziele odliczę im to i koniec!
Przy hemoroidach to chyba nie ma co liczyć na domowe sposoby najlepiej proktolog, powinien cis doradzić brzuszkom lub mama ... Sama bym sie chyba nie chciała długo męczyć .
Doda gratuluje dziewczynki!!! ;)))))
Ps wczoraj zasnelam przy nadrabianiu Was wiec teraz po sniadanku czas na to :)
Uf nadrobilam Ania panieński w środę ?? Ja juz zapowiedziałam moim dziewczynom ze po karmieniu maja mi urządzić taki ze ho ho ! ;)
Teraz nie chce (;

Aporopos bierzmowania poszło do przodu ale wyobraźcie sobie ze spowiadal nas ks w innej parafii tej co był sakrament i nie dostaliśmy rozgrzeszenia!!! Bo mieszkamy razem przed ślubem wtf?! Ja nawet chyba chociaż moze mowilam nie pamietam nawet czy mowilam o tym mieszkaniu ale sam zapytał, musiał nas zapamiętać z próby i nie dał nam Nio i zaś ten mój P zrażony... A mi to nawet sie podoba czasem pójść do kościoła ;) pośpiewać itd ale tylko jak jest fajne kazanie bo czasem to eh..
No wczoraj jeszcze brakło nam paneli bo firma nie doslala +10%... I nie skończyli tym samym nie skończyli drzwi wiec sie przedłuża ;((( ciagle cos...
We wtorek dopiero mam wizytę na której podzielę sie z moim lekarzem cudownymi wynikami nifty ;) a dwa wypisze mi dok o to świadczenie rehabilitacyjne...
Jutro wesele tez ciekawe do której dam radę posiedzieć ;)
No nic chyba sie drzemne na chwile jeszcze a potem wet i szklarz ;)

Emka.. to norma.. dopiero rozgrzeszenie da przed ślubem.. Myśmy mieli taki problem przy chrzcinach córki.. nie dość że mieszkaliśmy razem to jeszcze dziecko.. i nie chcieli nam małej ochrzcić..( a ślub już byl zaplanowany) ale kij poszliśmy do innego kościoła gdzie nawet nie pytali o nic.. tylko ważne było że chcemy ochrzcić i już.. i jakoś z grzechem poszlismy no ale cóż .. za księdzem nie nadążysz..

a co do robotników to faktycznie odliczcie im od wypłaty i już.. tyle kasy zmarnowanej...

a no paieński w środę bo anna młoda przyjeżdza w poniedziałek do pl a w sobotę ślub ma.. heh.. paranoja..

I cały post mi skasowało :((

To tak na szybko...

Pogoda u nas super. Słoneczko grzeje.

Gwiazda do przedszkola za nic iść nie chciała. Swoją histerią Dominika obudziła, a ten teraz małpuje...

Emka nie bardzo rozumiem twoje pytanie o te 5godzin ;)
Jeżeli chodzi o samopoczucie to jest ok, ostatni dzień to i 12 mogłabym siedzieć.

Jeżeli o nie jedzenie, to ja rzadko mam napady głodu więc wytrzymuje bez problemu. Za to wode mam zawsze przy sobie.

Co do rozgrzeszenia... Dla mnie to idiotyzm :/

Ania// super, że Natka kupkę zrobiła na nocnik :)

Dobra zabieram młodego, wózek i idziemy po truskawki :))

Miłego dnia kobietki :))

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny.
Siedze na tescie obciazenia glukoza wiec mam chwile zeby Was poczytac.
Ogolnie na wszystko brak czasu. Ale konczymy remont i przemeblowania i zabieram sie za wyprawke bo jeszcze nie mam zupelnie nic. Zdecydowalam ze na zwolnienie ide za miesiac czyli jeszcze czerwiec.

Dooda gratuluje coreczki.
A teraz sprobuje troche nadrobic.

Anka hehe to smacznych truskawek no i jak coś to powodzenia z dzisiejszym siedzeniem..:) jest taka pogoda że duszno nie powinno być więc o tyle dobrze :)

Joani i inne dziewczyny co robiły tego galaretkowca .. można np zrobić to na niedziele dla gości?? mam ochotę na to a w niedziele dzień dziecka więc goście będą i się właśnie tak zastanawiam :)

reklama
Ania// śmiało go możesz zrobić dla gości, jest pyszny :))

Osobiście teraz nie robiłam, ale z rok temu często gościł na naszym stole :)

Do góry