Witam się i ja
ja tam czasami leże na płasko.. jeśli mozna to tak ująć bo śpie czasami na poł siedząco
ale większość na prawym boku i deczko opierając się brzuchem
wg od pierwszej ciąży mogła bym tylko na brzuchu spać a zawsze wcześniej było nie wygodnie..
za to wieczorami mam tak że nogi w górę muszę dać bo tak jakbym czucie w nich traciła.. masakra..
Haniu pojedz sobie owocow możesz z jogurtem albo kefirem tak jak dziewczyny i tak regulujesz sama insuline
raz na jakiś czas nie zaszkodzi
Natusia zrobiła wczoraj swoją pierwszą kupkę na nocnik
ale byłam dumna
oczywiście gdyby nie to że szybka reakcja jak widziałam że ciśnie to poszło by w pampka.. ale to juz jakiś sukces że wysiedziała na nocniku
Joani a może sprobuj raz zrobić tak jak dziewczyny mówią sprawdż jak jest po godzinie i po dwoch
na wszelki wypadek
bo jak masz taki fajny cukier w pierwszy dzień dietki to może nie ma sensu...
Dooda ale super info
hehe i masz wymarzoną parkę
pięknie gratuluję
Kusiak co do skurczy mnie też wczoraj na wieczór męczyły troszkę ale magnez pomaga
wg najbardziej skurcze mam jak chce mi się siku..
Dostałam wczoraj zaproszenie na wieczór panieński na 20 sierpnia (środa).. hah.. ciekawe jak to będzie..
powiedziałam że może przyjdę ale jak już to tak jak się zaczyna ok 19 i góra do 23 posiedzę bo M do pracy a ja juz też będę w kiepskiej formie.. a świadkowa panny młodej żygła 100zł.. bo alkochol jedzenie jakieś konkursy coś dla panny młodej i wynajęcie małej sali... hmm
ma się zacząć o 19 i pierw piwo w knajpie.. gdzie ja piję sok
potem na salę ok 22 więc ja godzinę posiedzę i do domku
a jedyne co zjem o tej godzinie to może będzie kawałek tortu...
Ma to wg sens?? już powiedziałam jak pojdę to więcej jak 20 zł nie dam.. bo to bez sensu.. a nie będę sponsorowała im imprezy przecież..
się zdenerwowałam..
Nexiss u nas narazie nie leję ale pochmurno jest więc i tak lipa...
powodzenia na wizytach :* && :*
Wczoraj wysprzątałam mieszkanie dzisiaj tylko pranie i umyć podłogi
M powiedział że zrobi ale z nudów chyba sama umyję
buziaki