reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Do ośrodka we Włocławku się dodzwoniłam i tak jeżeli chce to kurs zaczyna się już we wtorek.

Zakończymy kurs do 21 czerwca i powiedziała, że pod koniec lipca na pewno powinnam mieć już egzamin.

Dziś mam do nich podejść to dowiem się reszty.

Zaraz zadzwonię do lekarki czy ona nie ma w planach położenia mnie do szpitala i poczekam na moją mamę bo ma przyjechać do dzieciaków.

Ginka powiedziała, że jak się czuję na siłach to ona nie widzi przeciwwskazań. A wyjście do ludzi dobrze mi zrobi. Do szpitala będzie mnie kładła dopiero w 30 tygodniu ale tylko na podanie sterydów, wiec spokojnie mogę kursować.

Jedyne co to zabroniła dźwigać. No ale na kursie dźwiganie mi nie grozi.

A dopiszę na wyjazd powyżej 150km się nie zgodziła niestety bo to za dużo czasu w samochodzie trzeba spędzić i lepiej bym nie ryzykowała.

Ostatnia edycja:
reklama
Amaliee co się nie chwaliłaś ;-)

Gratuluję zdania egzaminu Zobacz załącznik 624534

Trochę się boję, że porywam się z motyką na słońce, ale co tam :d Do odważnych świat należy!

Ostatnia edycja:
No to zostaje tylko powiedzieć mężowi, że jednak przemyślałam jego propozycję i się zdecyduję :-)

O matko, ja zwariowałam 23 tydzień ciąży bliźniaczej a ja na kurs prawa jazdy idę :-D:-D:-D

Oby Ci się udało mieć jak najszybciej jazdy. Pytanie jak się będziesz czuła za kółkiem - mnie po godzinie dojazdu do pracy często boli kręgosłup. Niemniej jednak podziwiam :) W sumie lepiej wykorzystać czas ciąży na naukę, bo przy Maluchach będzie Ci jeszcze gorzej.

U nas beznadziejnie leje, aż żal za okno patrzeć :/

Dzień dobry :)

widze tu poważne rozmowy na temat prawka :) ja kurs ukończyłam 4,5 roku temu.. ale nie skończyłam.. egzamin mi nie poszedł i dupa.. pluję sobie w gębę teraz.. bo bylo by trochę latwiej.. a tak we wrześniu chyba kończy mi się już to i kasa przepada prawda??
najbardziej się wystraszyłam bo wpadłam w poślizg ale teraz znowu bym poszła tylko brak kasy.. muszę się zoriętować jak to wygląda dalej :)

a jeśli chodzi o odwiedziny w szpitalu to ja też na swoich nie narzekałam :) przyszli najbliżsi i byłam umowiona na ktorą ggodzinkę i przychodzili po 2 osoby góra :) żeby innym nie przeszkadzać..:)
ale zdenerwowałam się na kobietę co obok leżała bo jk nikt u niej nie był tak nagle na 2 godziny 15 osób przyszło.. myslałam że mnie szlag trafi.. aż w końcu moj M zwrócił im uwagę w szczegolności że paru zasmarkanych i charlących.. no to juz przegicie..

a u nas o 10 była pani narysował projekt naszej pieknej szafy :) jutro ma być wycena i całokształt więc zobaczymy :)

dziś II prenatalne. mam tylko nadzieję że będzie wszystko wporządku z małym:) a poźniej po sklepach rundkę zrobimy za prezentem na chrzciny :)

powodzenia na wizytach jeśli są :)

miłego dnia :*
buziaki

Amaliee prawda, chłopu jak nie powiesz, nie napiszesz i nie przypomnisz to on sam za Boga się nie domyśli.

Na co im te mózgownice :-D

I pomyśleć, że facet ma być głową rodziny :-p:-D:-p

reklama
hej :-)

ja mowie, na chwilke Was zostawic, a tu tyyyyyle czytania. bol glowy poszedl w zapomnienie na szczescie, wczoraj polowkowe, zakupy, praca, dzis znow w pracy, a kutro mamy gosci z Polski. Istne urwanie glowy.Wpadam na chwile sie przywitac i zyczyc milego weekendu wszystkim.
U nas po badaniach wszystko ok :-D malenstwo zdrowe jak rybka, idealne i perfekcyjne :-) wiecej napisze na wizytowym, jak sie udaz mi tam zajrzec.. Jesli chodzi o plec, to niestety nie chcialo sie dziecie ujawnic :sorry: pani pociagnieta za jezyk, w koncu wydukala,ze max 55% daje na dziewczynke, ale tylko dlatego,ze nic nie mogla dojrzc miedzy nozkami :-D nastawiamy sie na druga ksiezniczke, ale jeszcze zobaczymy. wybieramy sie prywatnie na nagranie plytki za pare tygodni, to moze sie potwierdzi :-)

A teraz : ANIU :-D:-D:-D:-D:-D jak sie ciesze!!!!!!! To znaczy wiadomo bylo,ze tak bedzie, ale dobrze,ze juz teraz spokojnie mozesz cieszyc sie ciaza!!!!

witam dwie nowe mamusie :-)

hania super decyzja z prawkiem :tak: powodzenia, a niech by wrzesniowke chcieli oblac, to beda mieli z nami doczynienia!

milego kochane! postaram sie zagladac, ale od jutra pelna chata, wiec moze byc roznie z pisaniem. Bedzie nas 4 doroslych i 3 dzieci :-D aleee fajnie!

Do góry