reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

amaliee nie przejmuj się, czasami moga być takie dni, że mało daje znać o sobie,

hania ja też sobie chwalę, że mój sobie sam wszystko zrobi, a śmieję się np. z jego brata, że nie jest do końca facetem który nawet żarówki w samochodzie nie potrafi sobie zmienić

joani bo faceci myślą prosto:-D

ja się śmieję z mojego, już teraz się nauczył, ale ja się kładę, włączę jeszcze telewizor, on przychodzi za jakiś czas i tak mówi "idziemy spać" i kładzie się a ja "i co będziemy spać z zapalonym światłem" :-D i mówię mu, że faceci to tak prosto myślą, jak myśli że idzie spać to tylko o tym, że trzeba do łóżka się położyć:-D

hania nie przejmuj się kryzysem wieku średniego, trochę zrozumienia z jednej i drugiej strony i nie będzie kryzysu. ja się przyzwyczaiłam, że facetowi trzeba prosto z mostu, łopatologicznie, sam się nie domyśli i wcale mi nie jest z tym źle;-)

koko ja robiłam koktajl, zmiksowane truskawki z jogurtem naturalnym, albo biszkopt z truskawkami

reklama
Cholera, tyle się napisałam i mi wszystko zniknęło

No to napiszę to, co pamiętam.
A_nka świetna decyzja. Wygoda z prawkiem. Bylebyś tylko zdążyła przed porodem, bo potem może być problem z czasem.Będziesz niezależna. A auto, to chyba coś małego dla męża, a Ty od razu na duże z Waszą czwóreczką.

Nexiss kombi wcale nie jest takie duże. y mamy i fajnie się jeździ. Ale niestety mąż chce sprzedać. Po ostatniej awarii, która sporo kosztowała, nie chce powtórki z rozrywki i woli sprzedać.A mi szkoda.. Ale co zrobić, może ma rację...

Anusiaszymka gratuluję zdrowego maluszka. Miłego spotkania rodzinnego. Jak się mieszka tak daleko, to się docenia bardziej rodzinę...

ania// na pewno wszystko jest w porządku, a wizyta to potwierdzi. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

wesolutka tak to jest z tymi małymi pomocnikami właśnie... Udanego wypoczynku.

Mój Franek dzisiaj znowu też jakiś ospały od rana był. Ale obudziłam go puszeczką pepsi. Czuję Go już ok 2-3 palce nad pępkiem.
Antek śpi, za oknem deszcz, a mi nic się nie chce...
Pranie rozwieszone, poprzednie trzeba poprasować... Może po obiedzie się wezmę..
A nas obiad mizeria, jajeczko sadzone i ziemniaczki.

Amalie długo Cię nie było...

Amaliee moja mam też jest o rok starsza od taty :rofl2:

A między mną a mężem jest 8lat różnicy, zaczęliśmy ze sobą chodzić jak on miał 24, a ja 16lat i tak zostało :D

Mówi, że on lubi młodsze. A znamy się hoho ;)

On mnie pewnie w pieluchach tetrowych pamięta :szok:

Super, że twój mężczyzna się ustatkował, a kumple którzy odeszli widocznie nie byli warci miana jego kumpli i tyle :happy:

Ja tak tylko na szybko bo zaraz do pracy.

Anusia gratuluje zdrowego dzidziusia :) fajnie ze bedziesz miec gosci z Polski :)

Hania dobra decyzja :) lepiej sprobowac i jak cos pojdzie nie tak to i tak czlowiek sobie w brode nie pluje ze nawet nie sprobowal. Na pewno wszystko pozaliczasz :)

Wesolutka milej podrozy i wakacji :)

Wiecej nie wiem co mialam jeszcze....
Ale mi sie nie chce do pracy...

My pranie robiliśmy wczoraj i teraz w domu suszarki porozstawiane :/

Może jutro zrobi się pogoda to doschnie na balkonie bo w domu to schnie jakby chciało, a nie mogło :confused2:

Kusiak życzę by weekend szybko Ci zleciał :zawstydzona/y:

rano nadrobiłam czytanie waszych wpisów a teraz znów lawina:):)

Trzymam kciuki za udany kurs prawka bo jest bardzo potrzebne, moim zdaniem, zwłaszcza przy dzieciach:)

Jestem po wizycie ale o tym już pisałam w innym wątku:)

Teraz jakiś obiadek:)

Miłego popołudnia:)

Wesolutka udanych wakacji Wam życzę :)

Hania super :) to życzę powodzenia w szybkim dostaniu dokumentu :)

Amaliee ja swoją to wogóle nie czuję, to wina niestety mojego sadełka na brzuchu i pewnie też charakteru małej, spokojna pewnie, albo ma sporo miejsca jeszcze. Wczoraj czytałam, że ruchy kobiet ciężarnych o "większych gabarytach" można odczuwać przy pierwszym dziecku między 20 a 28 tygodniem, także chyba jeszcze sobie poczekam.. Ale to taka niepewność ciągle i wyczekiwanie.

Ja też wpadam na chwilę, żeby się pożegnać. Czeka mnie pakowanko, a rano wyruszamy na mały urlopik. Bedziemy za ok. 10 dni. Napewno będę Was sledziła i czytała codziennie.
Jedziemy odpocząć od tych wszystkich stresów, która nas spotkały, mam nadzieje, że wszytko będzie ok i wrócimy cali i zdrowi.
Wszystkiego dobrego Wam życzę, a tobie Wesolutka również udanego wypoczynku.
Kciuki zaciśnięte za wszystkie wizyty w przyszłym tygodniu.
Co do ruchów maluszka, to od wczoraj u mnie też spokojnie, chyba pogoda ma wpływ na samopoczucie:zawstydzona/y:

Pa pa kochane mamuśki!!!:eek::rofl2::happy::nerd:

reklama
Dooda miłego wypoczynku :-) :-)

A gdzie jedziecie? Tak wiem wścibska jestem, ale chociaż pomarze sobie o tych morzach, plażach, górach i jeziorach więc szybko pisz dokąd wybywacie :-) :-)

Wróćcie cali i zdrowi tego przede wszystkim, wam życzę :-)

Do góry