reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Manianka ja dzis tez szamalam lody ze smietana hehe, a tylek rosnie. Nie wiem czy z nfz mi lekarz da zdjecie, roznie to bywa

reklama
Hej Wrześnióweczki :-)

Produkujecie,aż miło, żeby tylko więcej czasu na pisanie było :)
Jutro znów poniedziałek, ech te weekendy zdecydowanie za szybko lecą... Ja też mama pracująca :) Tutaj pracuje się do dwóch tygodni przed terminem, także nie będę miała czasu się ponudzić :)

Wszystkim gratuluję udanych wizyt, pięknych pęcherzyków, bijących serduszek i ładnych przyrostów bety :)

Ja umówiłam się prywatnie na wizytę na 1 lutego. Nie dałabym rady czekać do 13stego tygodnia... Tak w ogóle, to pierwszy luty był moim terminem rok temu na urodzenie córeczki. W życiu bym nie pomyślała, że rok później o tej porze będę wypatrywać kolejnego cudnego serduszka!

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie wizyty jutrzejsze! Czekam na same dobre wieści!Dajcie znać jak tam! anncka za Ciebie trzymam kciuki jeszcze dziś, bo dobrze zrozumiałam,że pojedziesz na IP? myślę,że to plamienie , to nic poważnego, ale spokój duszy najważniejszy. u mnie też dziś po nocy pojawiła się niewielka plamka, ale staram się nie myśleć o niczym złym.

Pozdrawiam Was wszystkie i miłego wieczorku życzę! Postaram się zaglądać częściej! pa

maddlena zauważyłam,że mamy takie same avatarki. Zaraz postaram się to zmienić, żeby nikomu się nie mieszało. Ty udzielasz się częściej na forum, więc pozostawiam Ci pierwszeństwo wyboru :tak: ależ ze mnie wspaniała koleżanka:-D

Byłam na tej IP. Lekarka zbadała moim ginekologicznie, bez usg i stwierdziła wo widzi jakąś wydzieline zoltawa która moze świadczyć o tym że było plamienie. I mam czekać na wizytę u swojego gina bo generalnie nie widzi nic niepokojącego na ten moment. Więc kamień z serca. Ale ten tydzień odpoczywam w domu :-)

Witam kochane wrześnióweczki jestem tu nowa i postanowiłam się zarejestrować, a nie tylko podglądać Wasze posty , napewno raźniej będzie nam dotrwać do rozpakowania razem :) Wszystkim i każdej z osobna gratuluję i życzę wszystkiego dobrego! :)

reklama
Witajcie :-) pewnie już mnie nie pamiętacie bo trochę się już nie odzywałam ;-) nie wiem czy już o tym pisałam ale beta ładnie mi przyrosła, a jutro na 14.30 wizyta u gina:-D:-D mam nadzieję że wszystko jest tak jak być powinno i będę mogła podzielić się samymi dobrymi wieściami :-)

mocne &&&&&& za wszystkie potrzebujące
i tule mocno te którym się tym razem nie udało
:-( :-**

Do góry