reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Witajcie... Jestem załamana... Rano podczas podcierania zauważyłam na papierze delikatny ślad plamienia w kolorze jasnobrązowym. Jestem przerażona bo tym gdy jeszcze dwa dni temu nie było widać echa zarodka przy dużym pecherzyku ciążowym. jestem obecnie u teściów 200km od domu, jak tylko wrócimy do siebie to jadę na izbę przyjęć. Umieram ze strachu... :-(
a u rodziców nie masz izby przyjeć?

reklama
Katka gorny slask. Okolice Tychow. Chyba mam po prostu pecha :/

Hej Denka ja jestem z Tychów!!

Jutro mam lekarza i boje sie strasznie, wiem ze stres tu niewiele da. Boli mnie od piatku dosc mocno brzuch i nie wiem czy to jest wynik rozciagajacej sie macicy (a ze jestem po cc to moze bardziej to odczuwam), czy cos sie zlego dzieje. Byle do jutra. 3majcie kciuki o 16.50 mam wizyte. Pozdrawiam

Anncka mam nadzieje ze to nic powaznego, juz dosc zlych wiesci. Oby wszytsko bylo dobrze, staraj sie myslec pozytywnie

Ostatnia edycja:
Witajcie... Jestem załamana... Rano podczas podcierania zauważyłam na papierze delikatny ślad plamienia w kolorze jasnobrązowym. Jestem przerażona bo tym gdy jeszcze dwa dni temu nie było widać echa zarodka przy dużym pecherzyku ciążowym. jestem obecnie u teściów 200km od domu, jak tylko wrócimy do siebie to jadę na izbę przyjęć. Umieram ze strachu... :-(

Jesli to brazowy sluz to raczej nic zlego. Szyjka jesy bardziej ukrwiona, moglo peknac jakies naczynko, albo mocniej papierem potarlas... Gorzej gdyby to byla ZYWA KREW. No ale oczywicsie trzeba sprawdzic. A na IP mozesz wszedzie podjechac, nie musisz u siebie. W okolicy rodzicow nie ma szpitala?

Ostatnia edycja:
Hej Denka ja jestem z Tychów!!

Jutro mam lekarza i boje sie strasznie, wiem ze stres tu niewiele da. Boli mnie od piatku dosc mocno brzuch i nie wiem czy to jest wynik rozciagajacej sie macicy (a ze jestem po cc to moze bardziej to odczuwam), czy cos sie zlego dzieje. Byle do jutra. 3majcie kciuki o 16.50 mam wizyte. Pozdrawiam

Anncka mam nadzieje ze to nic powaznego, juz dosc zlych wiesci. Oby wszytsko bylo dobrze, staraj sie myslec pozytywnie
kciuki będę zaciskać za wizytę,
zajrze dopiero wieczorkiem bo od 8-16 jestem na kursie
a Wy dziewczynki czym na codzień sie zajmujecie?
jesteście pracujące?
jest gdzieś wątek w którym opisujecie skad jesteście,czym sie zajmujecie to chetnie poczytam i sama sie dopiszę

Nikola to zawsze mozemy sie umowic na kawe :)

trzymam kciuki za Anie i Nikole.

Zjadlam 1/4 opakowania lodow ze smietana. Nawet pojechalam specjalnie do sklepu po to, a bioderka rosna hehe.

Sawi nie siem gdzie jest watek o ktorym mowisz, ja szukam pracy i szykuje mi sie samotna ciaza i macierzynstwo. Oby tylko maluszek byl zdrowy a reszte sie ogarnie, chociaz rycze prawie codzien na mysl o rozwodzie i samotnosci.

Ja odtatnio tez mialam sporo brazowego sluzu i bylam na IP. Po pierwsze uslyszamam ze z plamieniem to do lekarza prowadzacego a na IP z krwawieniem. Pani dr byla mila i wyjasnila ze to po badaniu i usg ktore mialam 2 dni wczesniej. To dosc czesto sie zdarza. Jesli nie ma zywej krwi to spokojnie jest ok.

reklama
Do góry