reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

sawi ja pracuje 8-17 w biurze w firmie budowlanej. Z wyksztalcenia jestem inz budownictwa.
Mam zamiar pracowac jak najdluzej jesli wszystko bedzie ok.

reklama
A ja pracuje jako konsulent w norweskim biurze socjalnym. To coś jak odpowiednik polskiego zusu i urzędu pracy w jednym. Byłam zatrudniona na projekt i niestety mój kontrakt kończy się 31 stycznia, tak więc obecnie próbuje się jeszcze gdzieś zaczepić bo nie wyobrażam sobie siedzieć w domu. W zeszłym tyg byłam na intervju i z niecierpliwością czekam teraz na odpowiedz. ;-) Im bardziej zaawansowana będzie ciąża tym trudniej będzie ją ukryć. Ja już na tej mojej rozmowie tydzień temu czułam się troche jak oszust bo taka jest prawda, że nikt kobiety w ciąży zatrudnić nie chce. I cóż się temu dziwić :-p

Witam :)

widzę że powróciłyście na chwile :)

stres niestety zżera nas wszystkie... :)

myśmy wczoraj byli na 70 urodzinach babci M .. było całkiem miło :) ale dziewczyny takbrzuch mi wywala czasami ze ludzie na mnie patrzą i sie pytają który to miesiąc.. masakra
dzisiaj długi spacerek zaliczony :) padnięta jestem strasznie ...

ja ogólnie od prawie dwóch lat siędzę w domu z zawodu jestem fryzjerką i w poprzedniej ciąży dostalam całkowity zakaz chodzenia do pracy niestety z kuli krwiaka i chemi .. a od grudnia zajmuję się córą :) chcemy mieć dwójkę dzieci tylko więc jak pójdą do przedszkola to wtedy bede mogła zacząć szukać pracy dopiero :) hehe

denka nie załamujemy sie :)

anncka myślę ze to nic poważnego ale jak masz się stresować i martwić to warto sprawdzić dla świętego spokoju :)

To ja się przyznam ,że nie wytrzymałam i byłam dzisiaj na becie. Od poniedziałku (beta 832,http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/bigeyes.gif Wzrosła dzisiaj do 9559 http://******************/_app/lib/nbbc-1.4.5/smileys/smile.gif

Emalia, no to pięknie beta przyrasta.
Tak w ogóle to widzę, że ty podobnie szybko zaszłaś w ciąże po poronieniu jak ja bo wychodzi na to, że doczekałaś się jednie jednej @ prawda?

Denka- ja jestem z pl, okolice Wrocka :)
Soniafka- gratuluje spostrzegawczości ;) mam nadzieje ,żę tym razem się uda, bo już za dużo tych strat . Pojutrze wizyta i wszystko będzie jasne :)

reklama
Hej dziewczyny :)
Kurcze jak mi dziś pryszcze wyszły hehe cycki mnie bolą .... :)
teraz lody z śmietaną bd jadła a co tam u was :) macie jakieś zdjęcia z usg jak tak to pokażcie :)

Do góry