reklama
EM Ka
Fanka BB :)
Uu co sprawdzają odchody ?? Jak to ? A nie jak sie goi?
maddlena
To zależy od szpitala. U mnie nikt nic nie sprawdzał i babeczki też chodziły w piżamach. Ja też teraz chyba wezmę piżamę, bo wygodniejsza dla mnie. A wracając do ilości, to właściwie gdyby nie to, że musiałam zostać tydzień w szpitalu, to na te trzy dni wystarczą dwie.
A JEŚLI SPRAWDZAJĄ, TO RACZEJ JAK SIĘ GOI.
A JEŚLI SPRAWDZAJĄ, TO RACZEJ JAK SIĘ GOI.
Ostatnia edycja:
smokyeyes
Hej koszule polecam zdecydowanie z krótkim rękawem, u nas na położniczym jest bardzo ciepło a i hormony szaleją więc non stop mokra byłam. Ja miałam 2 sztuki i mąż musiał mi zabierać do prania mimo że urodziłam w piątek a wyszłam w poniedziałek. I krocza nikt mi nie sprawdzał na szczęście, położne pytały tylko czy boli i czy potrzebuję środka przeciwbólowego.
Dzień dobry :*
córeczka dziś współpracowała z mamusią i ładnie pospała do 8.30 a zasneła wczoraj o 19.10
ja wg wczoraj szok.. pierw zjadłam pół słoika ogorków kiszonych a poźniej musiałam wstać o 00.45 żeby zrobić sobie kanapkę bo tak ssało że spać nie mogłam.. wg to spać nie mogłam ciagle o wynikach myślę ...
no troszkę się męczyłam ale z nastawieniem że muszę urodzić robiłam wszystko co idzie biegi po schodach na 3 piętro opanowałam z kroplowką w ręce boże jak sobie przypomne to aż śmiać się chce
Jeśli chodzi o rękawek w koszuli to radzę z krotkim i przewiewną rodziłam w grudniu a i tak M musiał brać do domu i prać bo taka przepocona była..
Coś tu cisza wczoraj nastała
a jak chodzi o sprawdzanie to u nas sprawdzali czy się goi i tu właśnie radze mieć chusteczki nawilżone albo często się podmywać bo nie wyobrażam sobie pokazać lekarzowi całe kroczę zakrwawione.. a podpaske musiałam pokazać raz czy wszystko jest dorze i czy normalnie krwawie itp
Pogoda jest poprostu straszna.. ciągle pada :/
pomożcie potrzebuję na niedzielę prezent dla maleństwa na chrzciny.. ale idziemy tylko pod kościół więc coś takiego małego jakieś pomysły?
może dzisiaj M wyciągnę na zakupy jeśli humor dopisze po wynikach..
buziaki :*
córeczka dziś współpracowała z mamusią i ładnie pospała do 8.30 a zasneła wczoraj o 19.10
ja wg wczoraj szok.. pierw zjadłam pół słoika ogorków kiszonych a poźniej musiałam wstać o 00.45 żeby zrobić sobie kanapkę bo tak ssało że spać nie mogłam.. wg to spać nie mogłam ciagle o wynikach myślę ...
Ania// to widzę, że poród też Cię ładnie wymęczył :-)
Trzt dni ze skurczami.... Brrrr
no troszkę się męczyłam ale z nastawieniem że muszę urodzić robiłam wszystko co idzie biegi po schodach na 3 piętro opanowałam z kroplowką w ręce boże jak sobie przypomne to aż śmiać się chce
Jeśli chodzi o rękawek w koszuli to radzę z krotkim i przewiewną rodziłam w grudniu a i tak M musiał brać do domu i prać bo taka przepocona była..
Coś tu cisza wczoraj nastała
a jak chodzi o sprawdzanie to u nas sprawdzali czy się goi i tu właśnie radze mieć chusteczki nawilżone albo często się podmywać bo nie wyobrażam sobie pokazać lekarzowi całe kroczę zakrwawione.. a podpaske musiałam pokazać raz czy wszystko jest dorze i czy normalnie krwawie itp
Pogoda jest poprostu straszna.. ciągle pada :/
pomożcie potrzebuję na niedzielę prezent dla maleństwa na chrzciny.. ale idziemy tylko pod kościół więc coś takiego małego jakieś pomysły?
może dzisiaj M wyciągnę na zakupy jeśli humor dopisze po wynikach..
buziaki :*
maddlena
Ania a o ktorej wyniki?
A na prezent moze jakas zabawka do zawieszenia do wozka, lozeczka, nosidelka. Taki wydaje ni sie uniwersalny prezent . I przedzial cenowy od ok 30 do 50 zl. Ostatnio tez kupowalan dla meza bratanicy.
A na prezent moze jakas zabawka do zawieszenia do wozka, lozeczka, nosidelka. Taki wydaje ni sie uniwersalny prezent . I przedzial cenowy od ok 30 do 50 zl. Ostatnio tez kupowalan dla meza bratanicy.
EM Ka
Ania kochana mocno sciskam kciuki za wyniki abyśmy mogły dzis razem z Tobą napić e-szampana który chłodzi sie u Hani ))
Poza tym kciuki za dzisiejsze wizyty
Pozdrawiam z ośrodka zdrowia czekam na kolejne pobranie krwi po pysznej słodkiej lemoniadce
Poza tym kciuki za dzisiejsze wizyty
Pozdrawiam z ośrodka zdrowia czekam na kolejne pobranie krwi po pysznej słodkiej lemoniadce
W
wesolutka85
Gość
witamy sie i my... deszczowo.... a ja mam tyle prania przed wyjazdem! (nienawidze suszraki w domu)
ania - kciuki zacisniete za wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas w szpitalu tez trzeba bylo lezec w koszuli i sprawdzali obkurczanie macicy, gojenie i wydzeliny... 2 razy dziennie chyba... a ja bralam prysznic przy kazdej wizycie w lazience i szczerze polecam
ania - kciuki zacisniete za wyniki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas w szpitalu tez trzeba bylo lezec w koszuli i sprawdzali obkurczanie macicy, gojenie i wydzeliny... 2 razy dziennie chyba... a ja bralam prysznic przy kazdej wizycie w lazience i szczerze polecam
elleni
aiwpa u mnie nic nie sprawdzali, tak samo jak kobietce po cc z łóżka obok. Miałam cc, teraz też będzie cc, mówiłam im, że nic nie leci ze mnie i leżałam cały pobyt w klinice w normalnych swoich bawełnianych majtkach dlatego teraz planuję normalną koszulkę z krótkim rękawem i krótkie spodenki. Wezmę na wszelki wypadek koszulę jakby ten połóg czekał mnie inny niż pierwszy ale jak ma nie lecieć nic to wolę spodenki. W koszuli strasznie mi niewygodnie i źle się czuję.
reklama
Ania a o ktorej wyniki?
Wniki nie wiem. teraz dzwoniłam ale położna nie odbiera więc napisałam smsa z przypomnieniem. zobaczymy.. myśle że koło południa powinny być.. ja też już chce tego e-szampana
mam tylko nadzieję że nie powie mi dzisiaj że fisza też się nie udało zrobić...
Wesolutka oooooooo tak! prysznic to jest coś pięknego