reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
witam was,

sił nie mam na czytanie, mój lobuz tyle energii daje mi w kość,

co do golenia nie daje już rady , musze sprawić sobie lustro by dotrzeć tam na dole:-D brzych caly widok przysłania,

a jak z kurtkami macie , teraz zimno a ja nie zapnę w życiu kurtki, nawet nie złącze:baffled:,
kupowałyście specjalnie?

Candy ja już ten problem miałam bodaj w marcu :-)
Kupiłam gruby, przedłużany sweter w ciucholandzie za 10zł. A wrazie deszczu mam taką kapotkę przeciwdeszczową, rozmiar uniwersalny więc spokojnie wejdę :-)

Co do kurtek i swetrów zapinanych to u mnie masakra, też nie ma opcji, żeby sie zapiąć, jakoś szkoda mi teraz coś kupować, w każdym ciuchu grubszym jak w worku się czuję :szok:, licze na to, że w końcu ciepło będzie, bo tu juz większy wybór w ubraniach;-)

Ja ostatnio pozyczylam od mamy kurtkę z gumkami z boku moze rosnąć razem ze mna ;) a kupiła na w orsAyu nie wiem czy tej wiosny czy poprzedniej jesieni :) bo ta co ja se kupiłam myślałam ze sie zmieszcze jak bede miała brzuszek to ledwo dopinam ;)

a_nka no ja tez mam taki dlugi sweter tylko troche przez te dziurki podwiewa jak wietrzycho takie:wściekła/y: ratuje się wlasnie nim

Ja też mam dwa długie swetry, ale nie na takie chłodne dni, bo rzeczywiście podwiewa. ja kurtkę kupiłam w H&M taką parkę, która ma ww brzuchu ściągacz i rośnie ze mną :-)

Ahh nie narzekajcie już na te swoję piękne małe jędrne piersi :) przynajmniej kręgosłup nie boli i sterczą :p

kochane znalazłam na szybkiego coś w tym stylu RÓŻOWY USZTYWNIANY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA (4237371417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
USZTYWNIANY BIUSTONOSZ DO KARMIENIA Alles Cafe 65F (4153327617) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ten beżowy strasznie mnie się podoba :)

masaż szyjki ja nie miałam ale słyszałam że do przyjemnych nie należy.. u mnie 3 dni kroplowek dały czadu :)

Kurtki są fajne czasem w Pepco trzeba się dobrze rozejżeć właśnie takie dłuższe i brzuszek się zmieści :)
ja na szczęście mam bluzę taką dłuższą i ciepłą więc jak coś to wskakuję w nią i lece:)

ania// ta firma alles to bardzo dobra jakość i mają duży wybór rozmiarów. ładny ten beżowy.

A ile miałyście takich staników typowo do karmienia? Cały czas myślę też o koszulach do karmienia. Nie znoszę koszul i zastanawiam się ile minimalnie trzeba ich kupić.

reklama
ja też mam sweter gruby dosyc elastyczny :) i jeszcze bluze bawelniana z kapturem podszyta polarem i daje rade - musze :D

kurde a ja podczas karmienia mialam tak ze jak tylko ubralam usztywniany biustonosz lub chociazby z fiszbinami to od razu mi sie robily zastoje. Wiec zostaje przy materialowych

Do góry