Jeśli chodzi o pracę to ja obiecałam szefowej że będę pracować do końca lipca. Na razie wszystko jest ok, ja się dobrze czuję, praca nie jest ciężka ani stresująca więc bure widzę powodów żeby siedzieć w domu. Zwłaszcza że już 3 miesiące siedziałam jak się uczyłam do egzaminów i mi się znudziło... Ale rozumie też osoby które idą na zwolnienie jeśli są do tego jakieś wskazania -pracę można znaleźć inną a zdrowia maluszka i naszego nikt nam nie zwróci....
Co do golenia to ja jeszcze sobie jakoś radzę ale golenie mnie mój mąż ma już za sobą z okresu jeszcze przed ciążą.... miał jakieś takie fantazje... Więc teraz się przyda że ma wyprawę
Karola witaj ja też mam małego buntownika... Na prenatalnych pan dr stwierdził że to mały diabełek... Ostatnio na badaniu 4d za to schował twarz w łożysko i nie chciał się nam pokazać...
Dooda super zdjęcia, cały czas zaciskam kciuki za Ciebie!
Joani zazdroszczę drzemki
Hania gratuluję wyników mamy
Maddlena super wyglądasz! To ja pisałam że nie jestem zadowolona, ale może miałam zły dzień jak ja rozpakowałem.... Dziś chyba przymierze ja jeszcze raz...
Rajo ja mam tylko czasem takie kremowe ślady na staniku....
Co do golenia to ja jeszcze sobie jakoś radzę ale golenie mnie mój mąż ma już za sobą z okresu jeszcze przed ciążą.... miał jakieś takie fantazje... Więc teraz się przyda że ma wyprawę
Karola witaj ja też mam małego buntownika... Na prenatalnych pan dr stwierdził że to mały diabełek... Ostatnio na badaniu 4d za to schował twarz w łożysko i nie chciał się nam pokazać...
Dooda super zdjęcia, cały czas zaciskam kciuki za Ciebie!
Joani zazdroszczę drzemki
Hania gratuluję wyników mamy
Maddlena super wyglądasz! To ja pisałam że nie jestem zadowolona, ale może miałam zły dzień jak ja rozpakowałem.... Dziś chyba przymierze ja jeszcze raz...
Rajo ja mam tylko czasem takie kremowe ślady na staniku....