reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witam się i ja.
Ja też dzisiaj pospałam. co prawda Antoś obudził się coś ok 7.30, ale jak tata jest w domu,to on już mamy nie potrzebuje. Tata jest wtedy na pierwszym miejscu.Nawet mi z tym wygodnie, bo mam trochę luzu. No i właśnie dlatego udało mi się pospać do 10-tej
honka1989 witaj, przyjmiemy Cię chętnie, tylko pisz, abyśmy miały okazję się trochę poznać;-) Jeśli nie przywitałam jeszcze jakieś nowej wrześnióweczki, witam się teraz:tak:
My dzisiaj też idziemy do moich rodziców na kawę z okazji DNIA BABCI I DZIADKA. Za tydzień do męża rodziców,też DZIEŃ BABCI I DZIADKA i teściowa wyprawia swoje urodziny... I w tygodniu jeszcze chyba odwiedzimy męża dziadków, ja swoich nie mam....

Ja już też wyciągnęłam spodnie ciążowe bo w zwykłych mi nie wygodnie. I zaczęły mi jakieś syfy na twarzy wychodzić. No i włosy, znów to samo, ciągle jakby tłuste i nie chcą się układać. Dobrze, że zimno, to zakładam czapę i jakoś ujdzie... he, he....
ookatkaoo1993 a na sierpniówkach też się udzielasz, czy tylko tutaj? jak byłam na listopadówkach to było kilka osób które udzielało się albo na październiku, albo na grudniu, więc trochę tu, trochę tu, a potem miały pretensję, że czują się pominięte i nie zauwarzone na listopadzie. A to chyba trochę cięzko udzielać się na dwóch takich samych wątkach, bo może się pomieszać co gdzie się pisze...
A co do smaków, to ciągnie mnie na kwaśne. Już pisałam o tej kapuście, a wczoraj dopadłam ogórki...tak mi smakowały...mhmhmh...

Maddlena nie martw sie, ja od samego poczatku ciazy wygladam jak biedronka, zaostrzyla sie suchosc skory, i gorzej widze, ale to nie wiem czy przez ciaze.

Honka jesli to Twoj rocznik, to znaczy ze jestesmy rowiesniczkami :)

Madlena to szybko pojawiły się u Ciebie zachcianki...
ja czuję się rewelacyjnie
zero mdłosci,wymiotów

jedyne co odczuwam to ból brzucha podczas siadania,wstawiania,kucania i piersi mi mrowieją:-D

zastanawiam sie czy iść 22 stycznia na wizyte do gina czy cokolwiek zobaczy na usg,może przepiszę się na tydzień później
a wy w których tyg. robiłyście usg i było widać

Ja bylam w 5 tyg. I bylo widac jedynie pecherzyk, tydzien pozniej juz byl zarodek i serduszko. We wtorek ide na kolejna i mam nadzieje, ze wszystko ok :)

Madlena to szybko pojawiły się u Ciebie zachcianki...
ja czuję się rewelacyjnie
zero mdłosci,wymiotów

jedyne co odczuwam to ból brzucha podczas siadania,wstawiania,kucania i piersi mi mrowieją:-D

zastanawiam sie czy iść 22 stycznia na wizyte do gina czy cokolwiek zobaczy na usg,może przepiszę się na tydzień później
a wy w których tyg. robiłyście usg i było widać
No jakoś tak teraz mam z tymi smakami. To moja 3 ciąża i wcześniej tak nie miałam.
A 22 pewnie za wiele nie zobaczysz, ew. lekarz potwierdzi ciążę , a na usg może zobaczysz pęcherzyk.Trochę to jeszcze wcześnie...
Ja mam jutro wizytę. Stresuję się coraz bardziej...

reklama
Do góry