chocolatequa
Fanka BB :)
Jestem po, jedna pani mnie przepuscila na koniec przyszla kobitka z 3msc dzieckiem i tez jej nie przepuscili..
A lekarka kazala czekac..
A lekarka kazala czekac..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o właśnie! odwieczny problem z body, które są wyciete tak, ze pół klatki piersiowej dziecka jest na wierzchu. Polecam bodziaki z zapięciem na ramionach :-)
moje połówkowe już w czwartej , jak ja się nie mogę doczekać !!!
Co do zakupów, to my dziś byliśmy w Smyku bo tak mnie coś naszło :-) no i kupiliśmy na stoisku z przecenami niebieskie body 56 za 15 zł (bardzo miłe w dotyku, na jakości jeszcze się nie znam) i komplet jesienny 62 za 35 zł (polarowe spodenki, bluzeczka i polarowa czapeczka) słodziaśne
Ale debil ze mnie dziewczyny! Pieke ciasto, wlasnie siedzi w piekarniku no wyglada pieknie ale.... Nie dodalam cukru!!!! Eh ta ciaza...
Ja oglądałam coś takiego Ala i As - pościel 3el SERCA 90x120 (4198644232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Nie chcę nic za bardzo wzorzystego, właśnie coś tego typu szukam, jeden kolor, niebieski lub zielony, ew. biały (pod kolor ścian) z jakąś aplikacją właśnie.
Maddlena a to sprawdzona pościel? też muszę jakąś kupić i chciałabym, żebyście poleciły jaką macie i nic się z nią nie dzieje :-)