reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ania, mam takie kropelki (ktore kojarza mi sie z dziecinstwem) Olbas i albo daje kilka do nawilzacza, albo na pieluszke i klade jej przy lozeczku na noc. Mysle ze sie nie pogorszylo, ale katar taki sam - zielony i nos zatkany...
Hihi rowniez czekam na szampana od Hani.

Emka, jak lekarz jest bardzo dokladny to woli zlecic dodatkowe badania dla pewnosci. Badzcie dobrej mysli :*

Hania, super ten fotelik jeszcze jak sama wybrala kolor to nie dziwne ze jej sie podoba :D
ja glosuje za sukienka nr 1 "ładna ciążowa"

sawi, gratuluje zakupow. Teraz juz z gorki :)

katko, zdrowka dla malej.

Ritta, ale beda jaja jak sie okaze ze macie druga coreczke :D

Dooda, trzymam kciuki za Was!

soniafka, a my w piatek wyjezdzamy :)

i jak codzien prosimy o glosiki :*
Konkurs Fotograficzny - edycja 2014/5 - LennyLamb.com

reklama
Ania.. słów mi brak. Zadzwoń do swojego lekarza i poproś o interwencję. Przecież jak mają część już, to też coś już wiadomo. Jak tak można traktować ciężarne??!! To się nadaje tylko do gazety. Bądź dzielna i mocno ściskam, bo mi to już ciśnienie wzrosło, a co dopiero wam...
Ja niby mam nie martwić się tą pępowiną, ale ciągle siedzi mi to z tyłu głowy i co parę godzin jak chodzę i małego nie czuję, to się kładę i czekam na znaki. Nie ma lekko.
A ja sobie poszłam na pazurki i się okazało, że mam na za 2 godz. a mam wpisane 11.. no ale co się kłócić będę... poszłam po "obiad", bo już nie zdążę później- i dzisiaj lecę ze zdrową żywnością- pizzę mrożoną wzięłam haha- raz nie zawsze :-D
A co do sukienki, to też pierwsza chyba ładniejsza. Zależy też jaką masz figurę i czy ci ten krój pasuje, kolor też ciężko dobrać jak nie wiem jaką masz karnację, włosy. Sama będziesz wiedziała najlepiej :-)
właśnie zaczęli łatać dziury pod domem. Stoi mój samochód bardzo blisko, teraz będę obserwować i film normalnie nakręcę, bo jak mi uszkodzą lakier, to im nie odpuszczę- żadnej informacji nie było, żeby auta usunąć...:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Ja właśnie ten brzuch mam taki szeroki nie taką piłeczkę z przodu i nie wiem czy to nie zdeformuje fasonu kiecki :-(

W każdym razie wstępnie decyduję się na tą ale jeszcze to przemyśle. Bo ta druga maskowałaby ten mój szeroki brzuszek

Ania// powinniście nie dać się zbyć bo to już przesada

taki wzór kupiłam
fyn4ds_186.jpg1862f.jpg

Załączniki

• fyn4ds_186.jpg
    fyn4ds_186.jpg
    61,6 KB · Wyświetleń: 40
  • 1862f.jpg
    1862f.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 32
dzwonie rozmawiam z lekarzami położnymi.. to wszystko dzieję się w łodzi... zostalo jeszcze 8 płytek.. bardzo wolno rośnie wszystko...
pytałam czy można cokolwiek powiedzieć czy są sznse że dziecko jest zdrowe to cały czas słyszę że szanse są zawsze... taaaaa.. fajnie się mówi.
paranoja .. wszystkim będę odmawiać tego.. jestem zła na siebie że nie dość że sam zabieg mógł zaszkodzić dziecku to przeszło 6 tygodni stresu do tego wszystkiego ma.. a pieniądze zawsze się znajdą .. teraz to bym się zdecydowała na wszystko tylko nie na to nie zależnie od kwoty..
dziewczyny dobrze zrobiłyście że od razu test Nimfy..

ja chodzę prywatnie do lekarza on nic nie może zrobić.. sami poszliśmy na to wiec on tak jakby sie nie liczy w tym wszystkim :(

Sawi ładny wózeczek :)
Ania masakra jakaś :crazy: szlag by też mnie trafił tak długo oczekiwać na to.. szok

Ania, pocieszające jest to, że jak ma się coś wyhodować,to szybko trwa, a tak jak powoli, to pewnie jest ok. I tego się trzymaj :-)

reklama
też właśnie tak sobie to wszystko usprawiedliwiam że jak coś złego by było to by to jakos przyspieszali albo coś... a że jest ok to mają to w wielkim poważaniu i na luzie wszystko robią...
ale jak można mieć taką znieczulicę.. to już jest za poważny wiek ciąży żeby bawić się w ciuciu babkę :(

Do góry