Hejka dziewuszki
Dziś pobudka po 9. U mnie dziś pochmurno, wieje i od dziś zapowiadali deszcz, więc na ładną pogodę nie ma co liczyć.
Obiad mam dla M z wczoraj, tylko ziemniory dogotuję. Może jeszcze zupę jarzynową zrobię na jutro coby już się nie bawić, albo jutro ją zrobię, nie wiem.
Trochę ogarnę chałupkę i spokój.
Maltanka nie wiem jak w innych marketach ale w biedronce widziałam rabarbar, 3 sredniej wielkości sztuki i 4,99zł masakra, jak byłam na zakupach wziełam jedną paczkę zaniosłam do mojego i pytam ile by za to dał, on że 50gr ja mu ile to kosztuje to wybuchł śmiechem, szok.
Ania moje okna ostatnio były myte przed świętami bożego narodzenia, teraz są tak zasyfiałe że przy oknie w kuchni muszę chwilę postać i przyjrzeć się czy pada czy nie, moja matka chciała mi je umyć ale ona sama swoich w siebie ledwo daje rade więc odpuszcze, M mi kiedyś obiecywał ale zawsze jest co innego do roboty, więc ja się nimi nie przejmuje, na kolejne świeta grudniowe umyje, po porodzie ;-)
Btw. trzymam też kciuki aby już dziś były te wyniki
EmKa wierze, że z Twoim synkiem będzie wszystko dobrze, trzymam kciuki za wyniki.
Ritta ale teraz nutke niepewności dał Wam lekarz, hehe
Sawi cieszę się, że udało się z wózkiem, zdjęć ja też nie widzę.
U mnie co do wózka i łóżeczka, M zadeklarował, że dla pierwszego dziecka ma być wszystko nowe, niech będzie, ale jeszcze się nie rozglądaliśmy.
Ciuszki mam od sióstr, właśnie są u mojej mamy gromadzone do odświeżenia, tylko czekamy na ładną pogodę aby wszystko na dworze ładnie wyschło. Miejsce w domu na nie mam, bo szafy nowe po remoncie się kupiło i stoją prawie puste ;-)
Tylko tak się cały czas zastanawiam gdzie dać łóżeczko, pokój mam ciemny, przy oknie stoi duża rozsuwana szafa obok niej biurko (i tu miało na jego miejscu stać łóżeczko), a po drugiej stronie jest nasze łóżko - materac nieskładany przy wejściu do pokoju i pod oknem wisi tv. Pod tv chciałam komodę dla małej na ciuszki jeszcze kupić, na pampy, body, skarpetki itp.
Tylko właśnie nie wiem gdzie to łóżeczko, jak już się kupi to będziemy kombinować, bo nie chciałabym aby stało koło okna, czy blisko kaloryfera.
Wizytującym &&& zaciśnięte
Miłego dzionka