reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka to łóżeczko co wstawiłaś mogłoby się sprawdzić.
Myślę, że gdybyśmy my nie mieli łóżeczko-tapczaniku dla Neli to z tym łóżeczkiem przenosiny mogłyby się udać już za pierwszym razem.

Co do zabawek to obecnie gwiazda bawi się wszystkim i niczym tak naprawdę więc za wiele nie pomogę :-)

Witaj, Kusiak Zobacz załącznik 622609

reklama
Hey :)

no dziewczyny wracamy do życia formułowego :)

wesolutka iButik.pl - Sofa mini - tania wysyłka - duży wybór tkanin - Dziecięce my polujemy na cos takiego .. mamy malutkie mieszkanie i dzieci muszą pomieścić się w małym pokóju tzn długi ale wąski i musimy to jakoś pogodzić hehe :) wiadomo chciałabym z jakimś elementem dziecięcym to.. ale trudno cos znaleźć..

a natka spała juz na takim i było dobrze a wiercipięta z niej też niesamowita :):) strasznie mi się podobają te drewniane łóżka z barierką ale brak miejsca robi swoje.. niestety..

jeśli chodzi o prezenty to nie orientuje się za bardzo :)

kusiak witaj :) super że badania porobione i córeczka zdrowa :) różowe szaleństwo czas zacząć więc szalej ile wlezie :) z doświadczenia wiem że poźniej też roż sie strasznie mierznie więc uważaj :)

buziaki

Ostatnia edycja:
WITAM SIĘ TAK NA SZYBKO PO WEEKENDZIE.
Wycieczka się udała, było super, pozwiedzaliśmy trochę. Jedyne co, to Antoś wrócił z kaszlem.

teraz sie szykuję na wizytę do mojego gina. Później, jak wrócę to spróbuję nadrobić zaległości i napiszę coś więcej.
Miłego dnia, ciężaróweczki

Witam się i ja :)
Właśnie wstałam, niebawem zbieram się do pośredniaka aby zawieźć kolejne zaświadczenie o dodatek, potem jakiś obiad, pranie i odwiedziny u mamy.
Dziś muszę się w końcu umówić na tą wizytę na usg już się nie mogę jej doczekać :)
Dzidzia nadal cicho siedzi w brzuchu, nie podziałał ani zimny arbuz, ani lody, wczoraj tylko jak z M oglądaliśmy film to wydawało mi się, że się ruszyło albo to były jelita, nie wiem..
Pogodowo ma być dziś ładnie ale narazie słońce jeszcze się chowa za górką z lesie. Narazie zimno.

Kusiak, Maddlena cieszę się, że wycieczki się udały :)
Kusiak gratuluję, że dziewczyna potwierdzona :)
Maddlena kciuki trzymam za wizytę i za pozostałe wizytujące też :)

U nas też mąż zawiózł Nelę do przedszkola, troszkę protestowała no ale ostatecznie pojechała.
Sam udał się do pracy, a ja zostałam z Dominikiem.

Po 10 przychodzi do nas szwagierka i zostanie z młodym, a ja idę po wyniki do labo.

A po południu do endo.

Zapomniałam Wam napisać, wczoraj w Bydgoszczy kupiłam sobie jedną tuniko-sukienkę i parę drobiazgów.
Dominikowi nie udało mi się kupić wózka, ale dziś w Smykolandzie zobaczę jak będę jechała do laboratorium troszkę mi to nie po drodze, ale spacerek dobrze mi zrobi. A może i uda mi się coś kupić :-)

Ps. Trzymam kciuki za wizytujące dziś! ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie po weekendzie :-) cieszę się Kusiak, że wszystko ok z małą i będziesz widziałą traz wszystko przez różowe okulary ;-)
Słonce się przedziera, więc pójdę spokojnie na polowanie po sklepach.. teraz dla mnie coś się przyda. Od dzisiaj w Rossmanie macie 49% na wszystkie lakiery i pomadki, błyszczyki.
Wizytującym powodzenia życzymy.

Witam się i ja :) weekend udany, wesele i 2 grille zaliczone :)

Któraś pytała o bóle w górnej części brzucha , ja takie miewam.. Moja dr powiedziała że to normalne i nie ma się czym martwić -wszystko się podnosi i naciska na przeponę. Generalnie nic nie da się z tym zrobić, ew. brać środki przeciwbólowe jak bardzo boli, zacznie przechodzić ok 34 tygodnia

reklama
zgadzam się z Koko bol brzucha u gory to zaczynają się uciski na przeponę więc spokojnie :)

a_nka śliczna bluzeczka :) kolor piękny:D

Do góry