reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Wesolutka to łóżeczko co wstawiłaś mogłoby się sprawdzić.
Myślę, że gdybyśmy my nie mieli łóżeczko-tapczaniku dla Neli to z tym łóżeczkiem przenosiny mogłyby się udać już za pierwszym razem.

Co do zabawek to obecnie gwiazda bawi się wszystkim i niczym tak naprawdę więc za wiele nie pomogę :-)

Witaj, Kusiak Zobacz załącznik 622609

reklama
Hey :)

no dziewczyny wracamy do życia formułowego :)

wesolutka iButik.pl - Sofa mini - tania wysyłka - duży wybór tkanin - Dziecięce my polujemy na cos takiego .. mamy malutkie mieszkanie i dzieci muszą pomieścić się w małym pokóju tzn długi ale wąski i musimy to jakoś pogodzić hehe :) wiadomo chciałabym z jakimś elementem dziecięcym to.. ale trudno cos znaleźć..

a natka spała juz na takim i było dobrze a wiercipięta z niej też niesamowita :):) strasznie mi się podobają te drewniane łóżka z barierką ale brak miejsca robi swoje.. niestety..

jeśli chodzi o prezenty to nie orientuje się za bardzo :)

kusiak witaj :) super że badania porobione i córeczka zdrowa :) różowe szaleństwo czas zacząć więc szalej ile wlezie :) z doświadczenia wiem że poźniej też roż sie strasznie mierznie więc uważaj :)

buziaki

Ostatnia edycja:
WITAM SIĘ TAK NA SZYBKO PO WEEKENDZIE.
Wycieczka się udała, było super, pozwiedzaliśmy trochę. Jedyne co, to Antoś wrócił z kaszlem.

teraz sie szykuję na wizytę do mojego gina. Później, jak wrócę to spróbuję nadrobić zaległości i napiszę coś więcej.
Miłego dnia, ciężaróweczki

Witam się i ja :)
Właśnie wstałam, niebawem zbieram się do pośredniaka aby zawieźć kolejne zaświadczenie o dodatek, potem jakiś obiad, pranie i odwiedziny u mamy.
Dziś muszę się w końcu umówić na tą wizytę na usg już się nie mogę jej doczekać :)
Dzidzia nadal cicho siedzi w brzuchu, nie podziałał ani zimny arbuz, ani lody, wczoraj tylko jak z M oglądaliśmy film to wydawało mi się, że się ruszyło albo to były jelita, nie wiem..
Pogodowo ma być dziś ładnie ale narazie słońce jeszcze się chowa za górką z lesie. Narazie zimno.

Kusiak, Maddlena cieszę się, że wycieczki się udały :)
Kusiak gratuluję, że dziewczyna potwierdzona :)
Maddlena kciuki trzymam za wizytę i za pozostałe wizytujące też :)

U nas też mąż zawiózł Nelę do przedszkola, troszkę protestowała no ale ostatecznie pojechała.
Sam udał się do pracy, a ja zostałam z Dominikiem.

Po 10 przychodzi do nas szwagierka i zostanie z młodym, a ja idę po wyniki do labo.

A po południu do endo.

Zapomniałam Wam napisać, wczoraj w Bydgoszczy kupiłam sobie jedną tuniko-sukienkę i parę drobiazgów.
Dominikowi nie udało mi się kupić wózka, ale dziś w Smykolandzie zobaczę jak będę jechała do laboratorium troszkę mi to nie po drodze, ale spacerek dobrze mi zrobi. A może i uda mi się coś kupić :-)

Ps. Trzymam kciuki za wizytujące dziś! ;-)

Ostatnia edycja:
Witajcie po weekendzie :-) cieszę się Kusiak, że wszystko ok z małą i będziesz widziałą traz wszystko przez różowe okulary ;-)
Słonce się przedziera, więc pójdę spokojnie na polowanie po sklepach.. teraz dla mnie coś się przyda. Od dzisiaj w Rossmanie macie 49% na wszystkie lakiery i pomadki, błyszczyki.
Wizytującym powodzenia życzymy.

Witam się i ja :) weekend udany, wesele i 2 grille zaliczone :)

Któraś pytała o bóle w górnej części brzucha , ja takie miewam.. Moja dr powiedziała że to normalne i nie ma się czym martwić -wszystko się podnosi i naciska na przeponę. Generalnie nic nie da się z tym zrobić, ew. brać środki przeciwbólowe jak bardzo boli, zacznie przechodzić ok 34 tygodnia

reklama
zgadzam się z Koko bol brzucha u gory to zaczynają się uciski na przeponę więc spokojnie :)

a_nka śliczna bluzeczka :) kolor piękny:D

Do góry