reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

A my w domku calutki dzień bo pada przelotnie niestety :-(

Mąż zamówił gwieździe fotelik, sama sobie kolor wybrała i 6 stówek prysło z portfela. A i dla Dominika tę spacerówkę trzeba zamówić.
Naprawdę dobrze, że nasz stary wózio sprzedaliśmy bo prawie całość wydatków kasa z niego pokryje.

Ale dziś dzieciarnia moja jest nad wyraz grzeczna i ta "wirtualna" i "realna" :-p

Normalnie dają nam odpocząć. Nic tylko się cieszyć bo za długo ten stan rzeczy na pewno nie potrwa :-D

Miłego wieczorku dziewczyny i do juterka!! Zobacz załącznik 622507

reklama
Hejka :-)
heh u nas caly dzien pada deszcz :crazy: nawet sie z domu nie chce wychadzic:crazy:
Wczoraj u rodzicow bylismy na grillu a dzisiaj kolezanka z mezem i dwojka dzieci na kawe przyjechali hehe Moj M. tak sie ugoscil ze juz spi w najlepsze :-p hehe tata spi a dziecko szaleje w brzucholku :-p a ja odpoczywam bo sie nalatalam caly dzien :baffled:

Milego wieczorka

Hejka! U nas też tragiczna pogoda. Na dodatek tego wszystkiego ja msm humor do zabijania wszystkich i szlsg mnie trafia bo nie jestem osobą która chodzi i wyzywa tylko wszystko siedzi we mnie a dziś mam straaaaszny dzień

Witam sie ja dzis chyba pierwsza, juz na nogach wlasnie jedziemy na gielde, ciekawe czy wogole jest ;-)
Pogoda dzis ladna, sloneczko zero chmur, ale jeazcze chlodnawo.
Ostatnie dawanie o sobie znac mamie poszło w zapomnienie i teraz cisza, cos mi sie wydaje ze dzidzia poszla we mnie, mama mi mówiła ze jak byla zw mna w ciazy to ja też malo sie ruszalam.
Milego dzionka :-)

Cześć :)
Za nami ciekawy długi weekend - byliśmy na wycieczce, a wczoraj na ślubie i weselu. Pogoda co prawda fatalna - żal mi było pani młodej, bo na plusie ledwo 5 stopni, ale poza tym było ciekawie. Szkoda tylko, że DJ puszczał muzykę maksymalnie głośno i nie dało się przed nią schronić i musieliśmy wcześniej wyjechać.

Dziś w planach spacer - wreszcie jest słońce i dużo leżenia - muszę dać Maluchowi odsapnąć :p

Udanego świętowania niedzieli!

Hej dziewczyny wpadłam się przywitać ;-)

Dziś wybieramy się na zakupy do Bydgoszczy, normalnie spora ekstrawagancja zważywszy na ilość naszych obecnych wydatków ale mąż się uparł.
Może kupię Dominikowi wózek bo do tej pory nic nie zamówiłam,a tachać go na rękach to jednak mi się nie uśmiecha :no:

No nic życzę Wam wszystkim miłej niedzieli!!

Ps. Dziewczynki chyba też dołączają się do pozdrowień e-ciotek bo strasznie fikają :-D

Witam, a oto w skrócie jak spędziliśmy Majówkę :)
1 maja: byliśmy na działce u babci a także na wieczornym spacerku - opaliłam się dosłownie po chwili - bo była jeszcze ładna pogoda :)
2 maja: przyjechał brat Męża i siedzieliśmy troszkę w domu, troszkę na spacerku - pogoda zaczęła się psuć..
3 maja - byliśmy na 7 urodzinach mojej chrześnicy - deszcz i zimno..
4 maja - odpoczywamy :) + plus w planach jakiś spacerek :) - pogoda średnia, choć widoczne jej polepszenie :)

dostałam też od cioci jakieś kołderki po jej wnuku, poszewki itp. jutro będę musiała je przejrzeć i dopisać do mojej listy co mam a czego nie :)

nadal też oglądam sobie różne aukcje w poszukiwaniu okazji zakupowych dla dzieciaczka :)

Maleństwo kopniaczkami pozdrawia wszystkie Ciocie z forum :)

Ps. We wtorek wizyta :)

Aha i zapomniałabym - dziś zaczynamy 6 miesiąc :)

aiwpa, jak pierwszy dzien w domku? :p

dziekujemy za wszystkie glosy :* i niesmialo prosimy dzisiaj o klikniecie :*
Zagłosuj na maluszka o imieniu Oleńka - w konkursie fotograficznym - LennyLamb.com

Hania, ale dla pocieszenia grubsze zakupy macie z glowy :p Z ciekawosci, jaki fotelik wybraliscie i cora na jaki kolor sie zdecydowala?:D

Dziewczyny, kiedy przenosilyscie maluchy z tego pierwszego lozeczka? Zastanawiam sie czy Oli kupic lozko z nizszymi barierkami, czy nie jest za mala?

Ciocia dziekuje za pozdrowienia i stwierdza ze corka druga tez dolacza do grona pozdrawiajacych bo dzisiaj od rana szaleje :)

choco, my tez juz zaczelysmy 6! :)

nasze dziecko ma katar i to taki gesty ze nie do wiary :/ na szczescie bialy, ale ruszyly inhalacje... zawsze jak mamy sie szczepic to cos wypada. Wiec jutrzejsza wizyte po raz 4 musze przelozyc. Chociaz moze podejdziemy sie osluchac i zobaczyc gardziola.

reklama
ale cisza :) od jutra znowu sie zacznie pisanie :) hehe

wesolutka my małej kupujemy łóżko taką jedynkę rozsówaną.. z bokami. mała na wsi czy u teściowej też śpi normalnie na łóżku :)
a później jak już małe ędzie miało przeszło rok to też kupimy drugą taką i święty spokoj hehe :)

ja też ciągle przesówam wizytę szczepień.. mam nadzieję że w ty tygodniu juz uda się to załatwić :)

iłego wieczorku wszystkim :*

Do góry