animka, moje dziecko chyba poszło w Twoje slady bo dzisiaj wstala o 6:30, a myslalam ze pospi dluzej, bo zansela po 21
no coz :]
Sawi, wydaje mi sie ze juz jestesmy na takim etapie, ze jak pojwi sie jakas na prawde super okazja, czy promocja to warto zrobic zakupy. A tez niefajnie zostawiac wszystko na ostatnia chwile bo roznie bywa. Mam kolezanki, ktore od 30 tyg lezaly w szpitalu i wszystkie zakupy musialy robic przez internet lub wysylac mezow - a z nimi to roznie bywa
(moj na poczatku nie wiedzial co to body, spiochy, pajace)
W sumie dzieciaczki nam sie rodza na sierpien/wrzesien wiec ubraniowe zakupy mozna bedzie zrobic na wyprzedazach. A tak jak napisala anusiaszymka, my wiekszosc zakupy mamy z glowy, bo laktator, wanienke, stelaz, wozek, fotelik, koszule do karmienia i wiekszosc ciuchow mamy po Oli. Wiec zostaje mi kupic wlasciwie rzeczy do porodu, jakies artykuly pielegnacyjne itp
a co do przedszkola, to jest teraz rekrutacja dodatkowa, moze jeszcze sie dostanie Helenka. A jak Ci sie sprawuje dostawka?
joani, tak nam jakos te corki wychodza ;-)))
anusiaszymka, do kiedy planujesz chodzic do pracy?
natalinaa, moze jakies ciemniejsze żaluzje, rolety, zasłony czy co tam macie, jakieś ramki ciemniejsze, doniczki tip
Hania, myslalam ze tylko ja mam leniwca w domu, ktoremu nie chce sie chodzic
tzn. chce ale za raczki - dobrze ze jest wysoka i nie bardzo musze sie schylac
a do jakiej kwoty szukasz spacerowy?
Moze i ja sie usmiechne do Ciebie jak bedziemy sie odsprzedawac po corach skoro tak szybko znajdujesz kupca ;-)))))
my zrezygnowalismy i z wycieczki w gory i z zoo, bo nas odstraszyly chmury... jak sie okazalo niepotrzebnie bo wiatr je przegonil i mamy piene slonko. Tyle ze strasznie wieje! W dodatku wydaje mi sie ze mloda ma katar. Zaraz poslucham jak wstanie... pfff Super bo w poniedzialek po raz 4 umowilam nas na szczepienie :]
Joani, Hania, anusiaszymka i wszyscy nieujawnieni dziekujemy za glosy :*:* widze ze mam mocna konkurencje z Wroclawia kilka dzieciaczkow, wiec pewnie wszyscy rodzice glosuja....