reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

hania ja mam dla swojej corci chicco liteway WÓZEK SPACEROWY CHICCO LITE WAY 2014 + PAŁĄK (4169288411) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. tylko,ze czarny. Bardzo go lubie, nie jest ciezki, latwo sie prowadzi i sklada i ma fajnie regulowane oparcie. Najpierw mialam mamas and papas swirl, ale to byla totalna pomylka. zupelnie nie zwrotny, a podejscie pod jaki kolwiek kraweznik, to byla katorga.

swoja droga szybko macie kupca :-D super!

edit
Teraz tylko spojrzalam na cene tego wozka :szok: ja zaplacilam 80 euro (byl w promocji) i dodatkowo mam spiworek na nozki....
oj przepraszam, powinnam byla to wrzucic do zakupowego :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Anusia jak sprzedawałam tego bliźniaczego x-landera też tak było :-D
Dziś wystawiłam, jutro sprzedałam :szok:;-)

Mąż się śmieje, że mam szczęście i powinnam też nasz samochód wystawić bo on coś nie może go sprzedać :-D:-D

Co trzeba wstawiłam do zakupowego ;-)

dobre wozy ida szybko :-D

Ja swoje symbio sprzedalam tez jednego dnia :-) rano wystawilam, a wieczorem juz go nie bylo. Ale moze z tym szczesciem tez cos jest. Pomoz mezowi :-D

Anusia ja myślę, że to jest tak jak ty napisałaś. Są modele mniej i bardziej chodliwe. X - landery w Polsce są bardzo popularne to i łatwo je sprzedać.
Ps. to Ty jeszcze szybciej sprzedałaś pojazd niż ja :-D

Wózek wybrałam wstawiłam linka w dziale zakupowym. Teraz tylko zobaczymy czy tamci Państwo wezmą naszego XA :-)

Dobra dosyć tego marudzenia, wyciągam siebie i Nelę z łóżka (Dominik szaleje na podłodze z klockami) i idę do labo zrobić sobie TSH, ft3 i ft4 bo w poniedziałek mam wizytę u endo. A tak mi się nie chce.... :confused2:

Ostatnia edycja:
animka, moje dziecko chyba poszło w Twoje slady bo dzisiaj wstala o 6:30, a myslalam ze pospi dluzej, bo zansela po 21 :p no coz :]

Sawi, wydaje mi sie ze juz jestesmy na takim etapie, ze jak pojwi sie jakas na prawde super okazja, czy promocja to warto zrobic zakupy. A tez niefajnie zostawiac wszystko na ostatnia chwile bo roznie bywa. Mam kolezanki, ktore od 30 tyg lezaly w szpitalu i wszystkie zakupy musialy robic przez internet lub wysylac mezow - a z nimi to roznie bywa :p (moj na poczatku nie wiedzial co to body, spiochy, pajace) :p W sumie dzieciaczki nam sie rodza na sierpien/wrzesien wiec ubraniowe zakupy mozna bedzie zrobic na wyprzedazach. A tak jak napisala anusiaszymka, my wiekszosc zakupy mamy z glowy, bo laktator, wanienke, stelaz, wozek, fotelik, koszule do karmienia i wiekszosc ciuchow mamy po Oli. Wiec zostaje mi kupic wlasciwie rzeczy do porodu, jakies artykuly pielegnacyjne itp :)
a co do przedszkola, to jest teraz rekrutacja dodatkowa, moze jeszcze sie dostanie Helenka. A jak Ci sie sprawuje dostawka?

joani, tak nam jakos te corki wychodza ;-)))

anusiaszymka, do kiedy planujesz chodzic do pracy?

natalinaa, moze jakies ciemniejsze żaluzje, rolety, zasłony czy co tam macie, jakieś ramki ciemniejsze, doniczki tip :)

Hania, myslalam ze tylko ja mam leniwca w domu, ktoremu nie chce sie chodzic :) tzn. chce ale za raczki - dobrze ze jest wysoka i nie bardzo musze sie schylac :p a do jakiej kwoty szukasz spacerowy?
Moze i ja sie usmiechne do Ciebie jak bedziemy sie odsprzedawac po corach skoro tak szybko znajdujesz kupca ;-)))))

my zrezygnowalismy i z wycieczki w gory i z zoo, bo nas odstraszyly chmury... jak sie okazalo niepotrzebnie bo wiatr je przegonil i mamy piene slonko. Tyle ze strasznie wieje! W dodatku wydaje mi sie ze mloda ma katar. Zaraz poslucham jak wstanie... pfff Super bo w poniedzialek po raz 4 umowilam nas na szczepienie :]

Joani, Hania, anusiaszymka i wszyscy nieujawnieni dziekujemy za glosy :*:* widze ze mam mocna konkurencje z Wroclawia kilka dzieciaczkow, wiec pewnie wszyscy rodzice glosuja....

Wesolutka lepiej uśmiechnij się do Anusi :-D ona wózek sprzedała jeszcze tego samego dnia :-)

Co do chodzenia Dominika to on właściwie potrafi chodzić sam. Ale zupełnie mu się nie chce. Jedynie gdy coś zobaczy co koniecznie chciałby wymacać to wtedy pójdzie, inaczej na czworaka lub za rękę ;-)

A wózek już znalazłam Baby Design Mini model 2014 z przedłużana budką. Cena bardzo przystępna, niska waga, i jednolita rączka z czego strasznie się cieszę. Myślę, że posłuży młodemu.

My już po pobraniu. Wyniki w poniedziałek po 11 :-)

75zł z portfela też się pobrało :confused2:

Ostatnia edycja:
miałam dostawkę jak Helka się urodziła i nie narzekałam ale przeszłam na wózek bliźniak bo Emilka zasypiała w tej dostawce,sprzedałam ją expresowo,mam nadzieje ze expresowo kupie:-D

reklama
Witam popołudniowo :)
My już po zakupach i obiedzie. Kwiatki na balkon jeszcze nie zakupione bo trochę szaleją z cenami, w niedziele na giełdzie też widziałam, że sprzedają więc dziś tylko zobaczyliśmy jakie ceny i jak coś to w niedziele zakupimy. Ale co się dziś dzieje w marketach, oblężenie. Ja nie wiem jak na jakiś armagedon, ludzie na jeden dzień święta ewentualnie też niedziele pół marketów wykupują, takich kolejek widziałam ostatnio na święta wielkanocne.
A właśnie piekę chlebek z ziarnami. Trochę coś mi nie wyrosło, może w piekarniku podrośnie.
M wzioł się za przeróbkę stolika, bo teraz jak go skręcił okazało się że jest za duży i nie ma gdzie rozłożyć mojego krzesła do wylegiwania się, więc będzie składany, do ściany przywierci i będzie się go rozkładać jak co :)
Jutro miał być gril, zaciskam kciukasy aby choć wyszło słońce i nie padało, no może jeszcze mogłoby się zrobić cieplej, bo dziś to zaledwie 5 st. brrr aż się z domu nie chce wychodzić.

W poniedziałek zadzwonię aby się zarejstrować prywatnie na wizytę, bo już ciekawość mnie zżera kim jest nasz maluszek :)
Dziś spotkałam koleżankę, która też jest w ciąży tylko m-c starszej niż moja i ona już wie, że będzie miała dziewczynkę, aż ja jej zazdroszczę, że ona już wie ;-)

Miłej reszty dnia życzę :)

Do góry