reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Beta byla we wtorek 2200 a jest niecałe 2800. Przyrost niby jest ale czy nie za malo... ? A progesteron 10.

Tyle że jeśli chodzi o bete to były robione w innych laboratoriach i wyniki podane w innych jednostkach więc to pewnie też ma wpływ na porównanie..

Już po. Nadal widoczny jedynie pecherzyk. Wiek ciąży wg niego 5w 2d czyli 5dni do tylu licząc z daty OM. Próbował mnie uspokoić ale słabo mu to wyszło... Tak bardzo boję się że to puste jajo.. Kazał czekać a to czekanie jest straszne

anncka ja 44 dni po @ mialam sam pecherzyk a 46 juz zarodek z serduszkiem. Mialam pozna owulacje i ciaza jest mlodsza o 4 dni (ale ja to wiedzialam od poczatku). Spokojnie, na tym etapie roznice robi kazdy dzien. Jesli chcesz sprawdzic czy wszystko ok powtorz bete.

reklama
annacka u mnie było podobnie, na początku ciąży lekarz stwierdził, że ciąża dużo młodsza niż wynikało to z OM. Nawet dopytywał się, czy naprawdę mam regularne cykle. Niecały tydzień później gdy trafiłam już do szpitala, z bijącym serduszkiem i CRL równym dacie OM.

Lekarz powiedział, że to zależy od sprzętu USG i umiejętności lekarza czy potrafi dokładnie zmierzyć maleństwo. Nie martw się na zapas!

Do góry