reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

U mnie ciagle lipa z praca a Ty katka, ciagle hossa. Pecha mam normalnie :/ na dodatek od luteiny dostalam infekcji a lekarz we wtorek dopiero. Horror!

I jak tu zachowac pozytywne myslenie?

reklama
katka ty to masz przeboje z tą pracą z mężem hehe :) nie nudzisz się wogole :)

danka ty nie czekaj do wtorku na lekarza.. idz normalnie do niego albo zadzwon jestes w ciąży on w takim przypadku musi Cie przyjąć przynajmniej mi sie tak wydaje.. a jeśli nie przyjmie to kup sobie tantum verde do podmywania i sa globulki clotrimazolum ale nie wiem czy to bez recepty idzie kupic.. byś musiała ssie lekarza zapytac.... powinno pomóc jeśli to dopiero początek .. i jedz jogurty maslanki ponoć też pomagaja.. ( i cytrusy ale tego nie jestem pewna...)
a z pracą się jakoś uda :) trzymam &&& :)

emalia i wzajemnie :)

Lekarz niestety przyjmuje tylko we wtorki. Nie dostalam jego nr tel. Wtorek nie tak daleko. Juz sobie lyknelam probiotyk bede musiala poczekac niestety, nie mam $ na prywatna wizyte. Mam jeszcze lactovaginal i gynalgin ale czytalam, ze w ciazy nie mozna go stosowac. Chyba mialas na mysli tantum rosa :) po probiotyku jest lepiej, mam laktacyd tez. Ogarnie sie :)

Jesli bede musiala brac luteine dluzej to poprosze podjezykowa i o refundowany... za ta zaplacilam prawie 30 zl. Po co placic skladki skoro leki przepisuja 100% odplatnie?

no dokładnie :) powiem ci ja chodze prywatnie i mi przepisał refundowana luteine dopochwowa 100mg kosztuje normalnie 54 zł w mojej aptece a ja kupiłam za 3.56zł :) i nic nie napąknełam o tym.. a dostałam.. :D

reklama
Dziewczyny.. Ja umówiłam się dzisiaj tak na szybko na 21 do innego gina bo zaczęłam się poważnie martwić... Zbadałam rano ponownie progesteron i bete i wydaje mi się że sa zbyt niskie. A wizytę miałam dopiero na przyszły czwartek. Idę żeby później nie żałować że coś zaniedbałam.. Więc trzymajcie kciuki za godzinę! Oby była fasolka a moze i serduszko...

Do góry