reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Witajcie!

Ja dzis bylam w pracy....glowa mnie pobolewala caly dzien :crazy: Wczoraj zreszta tez....moze to od pogody - bo od wczoraj u nas ladnie i nawet cieplej...

Ciesze sie bardzo,ze dogadalam sie z szefowa i zamiast calych 2 dni po 7.5h, od przyszlego tygodnia bede mogla pracowac 3 x po 5h :-) Dzieki temu niedosc,ze zaoszczedze - bo nie bede musiala placic dodatkowo za breakfast i afterschool club dla dzieci (cos jakby swietlica w PL), to jeszcze sama dla siebie bede miec korzysc - bo powiem,ze po 8h w pracy wszystko mnie boli ....

Widze, ze dziewczynki kusza rabarbarem ;-) Ja od zeszlego lata jestem zakochana w tarcie z rabarbarem i truskawkami....
Skoro juz jest rabarbar - to chyba czas upiec tarte ;-)
Ann ​witaj!

Dziewczyny mozecie wrzucic Wasze przepisy na ciasto rabarbarowe i tarte do przepisowni? Moze i ja sprobuje cos upiec w dlugi weekend :)

ah jakie miłe powitanie :)
To tak, studiowałam, mieszkałam i pracowałam w Krakowie przez prawie 5 lat, ale aktualnie odpoczywam na zwolnieniu bo w mojej pracy nie wytrzymałabym długo pracując, gdyż niestety nie ma tam warunków dla ciężarnej choć w tych czasach brak owych warunków wydaje się nie do pomyślenia i mieszkam u rodziców w rodzinnym mieście (niech się trochę nacieszą :D ) za dwa miesiące bierzemy ślub z narzeczonym <3 :happy:
Dzisiaj się dowiedziałam, że będzie chłopiec więc kupiłam pierwsze ubranko. Staram się nie szaleć bo już się naczytałam, że kobitki w pierwszej ciąży kupują nie potrzebne rzeczy więc czekam z tym jeszcze do końcówki II trymestru i coś będziemy myśleć :-) Jak na razie z maluszkiem i ze mną wszystko dobrze, a o cieście rabarbarowym też myślałam już parę dni temu, ale jeszcze świąteczne są :)

Dziewczyny w Rossmanie kolejna promocja na ten tydzień, a mianowicie tusze do rzęs/cienie do powiek/kredki 49 % taniej. Jutro biegnę na zakupy:-). Ciekawe czy cos dzidziusowego wrzucą na promocję ???

Dooda, ja dzisiaj już upolowałam tusz.. a było sporo kobitek.. :-) Dzidziusiowe mogliby tez o 50 % dać, oj stałabym już o 8.55 pod sklepem :-D
Aaa i witam Ann :-)

Maltanka, u nas przez cały dzień pogoda była super :-)

Dominik sie wyszalał, potem mąż z Nelą wrócili do domu i odwiedziliśmy mamę ale dopadło ją zapalenie krtani więc za długo nie posiedzieliśmy. Na koniec małe zakupki i teraz zaległam na chwilkę do lapka by zajrzeć co u Was.

Ann, witaj! :-)

Uciekam spać. Jutro wózio dziewczynek przyjeżdża :-D Normalnie cieszę się jak małe dziecko!
Dobrej nocki Zobacz załącznik 621838

Hejka :-)
U nas caly dzien cieplo ale oczywiscie nie obylo sie bez deszczu :baffled:
Troche mielismy zalatwiania i jezdzenia i nawet nie mialam czasu zajrzec na forum :baffled: bylam jeszcze u kuzynki na kawce i dostalam troche ubranek dla malej po mojej chrzesnicy :-)

Emka ja jestem z okolic Czestochowy :-)

Ann witaj :-) i rozgosc sie :-)

Anka mam nadzieje ze sie jutro pochwalisz bryka dla dziewczynek :-)

Jejku jak ja dawno nie jadlam ciasta z rabarbarem mmmm mniam :-p

hm też mam wielka ochotę już coś kupić tym bardziej, że już tyle czasu się powstrzymuję, a i jak czytam o Waszych zakupach to mi ślinka cieknie :-) Jednak nie chcę odebrać tej radości mojemu narzeczonemu więc czekam z tym na niego jak przyjedzie z Niemiec.

reklama
Dziewczyny, czy któraś miała zapalenie pęcherza w ciąży? Od wczoraj toaleta to mój wielki przyjaciel, najchętniej bym z niej nie wychodziła, :nocka nie przespana bo cały czas mam uczucie parcia na pęcherz. Mam dziś wizytę ale dopiero o 17:30, będę dzwonić czy mogę wcześniej ale droga mnie przeraża bo to jakieś 20-30 min a ja średnio co 5 do wc....

Do góry