Dzień dobry :*
Witaj
Gratuluję chłopca !!!
fajnie weselnie tu u nas hehe za dwa miesiące to juz ładnie brzuszek będzie widać
ahhh smaka robicie tym ciastem może i ja się skuszę żeby upiec
u nas pogoda do dupy... masakra.. mieliśmy jechać w góry na majówkę ale nie jedziemy :/ bo w takką pogodę z małym dzieckiem kompletnie nie ma sensu.. jechać i siedzieć w domu daremnie,,,
wg to juz zaczynam wariować wczoraj tak wysprzątałam mieszkanie że nawet z ciuchami porządek w szafkach zrobiłam połowę ciuchów na szmaty do garażu część do oddania.. i w szafkach nagle miejsce się zrobiło
i mamy błysk w mieszkaniu i dzisiaj nic do roboty nie mam oprócz obiadu..
jak M zobaczył wczoraj co sie narobiłam wziął telefon i zadzwonił do kliniki... a tam że wyniki będą MOŻE 5 maja bo mają obsowę przez święta.. noz ale mnie wyprowadzili z rownowagi .. cholera jasna zaraz się okaże że dwa miesiące będziemy czekac na wyniki...
masakra po prostu...
Ann_ wszystkie mamy już ohotę hehe iść do sklepu i zacząć kupować wybierać coś pięknego
Haniu pochwal się wozem dla bliźniaczek musi to być cudo dla księżniczek
Widzę dzisiaj szaleństwo wizytowe
maddlena candy joani nexiss i inne dziewczyny nie wpisane powodzenia na wizytach czekamy na wieści &&& zaciśnięte :*
aiwpa kiepsko z tym zapaleniem.. jedz dużo żurawinki i pij dużo soków żurawinowych a u lekarza na spokojnie przepisze uro furaginium chyba można w ciąży albo te drugie takie.. spokojnie
Hej Dziewczyny
Czytam już sobie tutaj od jakiegoś czasu, ale jakoś jeszcze się nie mogłam zebrać aby zacząć pisać.
Mam termin na koniec września więc to chyba dla mnie odpowiedni temat.
I jest to moja pierwsza ciąża więc pewnie wiele się od Was dowiem hehe
Tak więc witam się z wszystkimi i pozdrawiam
Witaj
ah jakie miłe powitanie
To tak, studiowałam, mieszkałam i pracowałam w Krakowie przez prawie 5 lat, ale aktualnie odpoczywam na zwolnieniu bo w mojej pracy nie wytrzymałabym długo pracując, gdyż niestety nie ma tam warunków dla ciężarnej choć w tych czasach brak owych warunków wydaje się nie do pomyślenia i mieszkam u rodziców w rodzinnym mieście (niech się trochę nacieszą ) za dwa miesiące bierzemy ślub z narzeczonym <3
Dzisiaj się dowiedziałam, że będzie chłopiec więc kupiłam pierwsze ubranko. Staram się nie szaleć bo już się naczytałam, że kobitki w pierwszej ciąży kupują nie potrzebne rzeczy więc czekam z tym jeszcze do końcówki II trymestru i coś będziemy myśleć :-) Jak na razie z maluszkiem i ze mną wszystko dobrze, a o cieście rabarbarowym też myślałam już parę dni temu, ale jeszcze świąteczne są
Gratuluję chłopca !!!
fajnie weselnie tu u nas hehe za dwa miesiące to juz ładnie brzuszek będzie widać
ahhh smaka robicie tym ciastem może i ja się skuszę żeby upiec
u nas pogoda do dupy... masakra.. mieliśmy jechać w góry na majówkę ale nie jedziemy :/ bo w takką pogodę z małym dzieckiem kompletnie nie ma sensu.. jechać i siedzieć w domu daremnie,,,
wg to juz zaczynam wariować wczoraj tak wysprzątałam mieszkanie że nawet z ciuchami porządek w szafkach zrobiłam połowę ciuchów na szmaty do garażu część do oddania.. i w szafkach nagle miejsce się zrobiło
i mamy błysk w mieszkaniu i dzisiaj nic do roboty nie mam oprócz obiadu..
jak M zobaczył wczoraj co sie narobiłam wziął telefon i zadzwonił do kliniki... a tam że wyniki będą MOŻE 5 maja bo mają obsowę przez święta.. noz ale mnie wyprowadzili z rownowagi .. cholera jasna zaraz się okaże że dwa miesiące będziemy czekac na wyniki...
masakra po prostu...
Ann_ wszystkie mamy już ohotę hehe iść do sklepu i zacząć kupować wybierać coś pięknego
Haniu pochwal się wozem dla bliźniaczek musi to być cudo dla księżniczek
Widzę dzisiaj szaleństwo wizytowe
maddlena candy joani nexiss i inne dziewczyny nie wpisane powodzenia na wizytach czekamy na wieści &&& zaciśnięte :*
aiwpa kiepsko z tym zapaleniem.. jedz dużo żurawinki i pij dużo soków żurawinowych a u lekarza na spokojnie przepisze uro furaginium chyba można w ciąży albo te drugie takie.. spokojnie