reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

jej co za pogoda, teraz jeszcze grzmi, normalnie dzisiaj pół dnia przespałam:sorry2: i zaraz jadę do przedszkola po małego. Dobrze, że obiad dzisiaj z głowy.

wesolutka
gratuluję córci

nexiss i jak kopytka zrobione?

a_nka jak tam wypad na plac zabaw, pogoda dopisała wam, u mnie deszcz

reklama
Maltanka nie robię kopytek bo zorientowałam się, że nie mam ziemniaków, jutro kupię i może zrobię :) Za to mam już ciacho, jest pyszne i lekko kwaskowate, kompocik już prawie gotowy a na obiad dla M żeberka z cebulką i dla wszystkich warzywka na parze :)

Dzięki dziewczyny.

Nexiss narobilas mi smaka na ciasto z rabarbarem, chyba dziś pójdę poszukać... A w ogóle to zaczął się już sezon na rabarbar?

Zazdroszczę Wam tych czkawek... Ja ciągle czekam na pierwszą odczuwalna... Na razie tylko widziałam na usg...

Hej Dziewczyny :)
Czytam już sobie tutaj od jakiegoś czasu, ale jakoś jeszcze się nie mogłam zebrać aby zacząć pisać.

Mam termin na koniec września więc to chyba dla mnie odpowiedni temat.
I jest to moja pierwsza ciąża więc pewnie wiele się od Was dowiem hehe :)

Tak więc witam się z wszystkimi i pozdrawiam :)

Zazdroszczę Wam tych czkawek... Ja ciągle czekam na pierwszą odczuwalna... Na razie tylko widziałam na usg...

To witaj w klubie kochana :-) ja już też się nie mogę doczekać..no absolutnie nic nie czuję...to widzę, że i za tydzień sytuacja może się nie zmienić ;-) ale wierzę, że ty już jesteś bliziutko i maluch w końcu się odezwie :-)

Hej Dziewczyny :)
Czytam już sobie tutaj od jakiegoś czasu, ale jakoś jeszcze się nie mogłam zebrać aby zacząć pisać.

Mam termin na koniec września więc to chyba dla mnie odpowiedni temat.
I jest to moja pierwsza ciąża więc pewnie wiele się od Was dowiem hehe :)

Tak więc witam się z wszystkimi i pozdrawiam :)

Witaj Ann! :-)
powiedz nam coś o sobie, o dzidziusiu :-)

Kara na to wygląda, u mojej mamy na działce to już nawet duży, a ten dostałam od przyszłej teściowej i taki już wyrośnięty, w marketach jeszcze nie widziałam.
Ann witaj :)

reklama
Ann witaj :)
są wśrod nas doświadczone Mamy jak i Mamusie czekające na swojego pierwszego Dzidziusia. Mysle ze znajdziesz tu cos dla siebie

Do góry