reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dzięki dziewczyny że tu jesteście @):- a ja niestety nic nie dostałam na podtrzymanie może jutro uda mi się zobaczyć z lekarzem to wtedy będe prosić o coś a dziś doszedł jeszcze ból brzucha jak na @ :'(

Wysłane z mojego C6903

reklama
dominikak86 wszystkie jesteśmy z Tobą!! Daj jutro koniecznie znać po rozmowie z lekarzem.

Trzymam kciuki za Ciebie i Bąbelka Kochana - trzeba wierzyć, że będzie dobrze!

dominikak86 oszczędzaj się kochana i leż ile możesz.
Czasem zdarza się, że jakieś naczynko w macicy pęknie i jest krwotok a z dzidzią wszystko ok. Słyszałam nie jedną taką historię. Myśl pozytywnie choć wiem że w takich sytuacjach strach jest ogromny.

katka gratuluję umowy !

katka super gratulację :)

dominika leż dużo i trzymamy kciuki żeby jednak skończyło się wszystko dobrze... jak masz to weż magnez i no spe :*

Dominika86, miejmy nadzieje że maleństwo jest silne i że wszystko będzie dobrze. Najważniejsze, że jesteś pod opieką lekarzy. Napewno dostaniesz coś na podtrzymanie i wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki za ciebie i fasolcie!!!:tak:

Anncka, ja w poprzedniej ciąży, którą poroniłam miałam tsh 4,5 i zarówno mój ginekolog jak i endokrynolog zgodnie trwierdzą, że mogło się to przyczynić do poronienia bo norma dla ciężarnych to najlepiej mniej niż 1. Teraz biorę leki więc mam nadzieję, że tym razem z ciążą będzie wszystko dobrze.

Fiu nadrobilam was.

Za wasza rada w niedziele pojechalam do szpitala zbadac co i jak i... dopiero dzis wyszlam. Okazalo sie ze kosmowka zaczela sie odklejac i dostalam luteine. Jest 6tc i 3 dz a na usg widzialam malenkie serduszko. :) na szczescie wszystko sie unormowalo i sie uspokoilam. Fajne dziewczyny z sali podniosly mnie na duchu, jest ok :)

Trzymam za wszystkie kciuki :)
6 tydzien ciąży, czy 6 tygo zarodek? :)

dominika, wierze ze wszysko sie ulozy.
Tekila a jak Twoje wyniki?

No właśnie dziewczyny - jak tam się miewacie Telkila, Denka, Dominika86?

Musze się Was poradzić:szok:

Coś okropnego dzieje się z moją cerą na buzi:crazy: Wyskakują mi kolejne wielkie krostki i czerwone suche plamy:( I już sama nie wiem od czego.. kosmetyków nie zmieniałam żadnych, na zmianę pogody też mi to nie wygląda
Czy jest coś co pomoże załagodzić mym twarzowym bolesciom :D?

Dominika musisz wierzyc ze bedzie ok bo uwierz, to wiele daje! Bedzie pozytywnie.

Wesolutka 6 tydzien ciazy wg OM co pokrywa sie z badaniem usg :)

Tffiti nie martw sie, sama wygladam jak biedronka i tylko podklad mnie ratuje, takie uroki. Bedziemy przez to mialy sliczniejsze dzieci.

Jestem po 2 etapie rozmowy o prace a jutro zaproszono mnie na trzeci. Czuje sie jakbym miala zostac asystentka prezydenta a nie doradca hehe. Musze byc dobrej mysli, piers do przodu, jutro caly dzien w rozjazdach, musze zrobic badania, prawnik, pomoc spoleczna no i ta rozmowa. Dajcie mi sile bo bym spala najchetniej 20h na dobe.

reklama
Cześć dziewczyny, w zeszłym tygodniu zobaczyłam na teście drugą kreseczkę :-) Betę zrobiłam w 34. dniu cyklu i wyszło 190. Trochę się przestraszyłam, że to mało. Po 72h jest 500, więc wygląda chyba na dobry przyrost. W piątek pierwsza wizyta u lekarza, czekam z niecierpliwością. Życzę Wam wszystkim spokojnych 40 tygodni :happy2:

Do góry