reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Mi endo powiedziała ,że jak mi przekroczy TSH 2,0 to mam już przyjść .:tak:

Odliczanie do wizyty trwa. Do wtorku już bliżej niż dalej. Ktoś zrobił tą liste z wizytami?

Piszecie masowo! Jak tu was nadrobic :S
Ja sie strasznie czuje. Wczoraj poszlam do pracy ale po poludniu znowu sie tak kiepsko czulam ze wzielam laptopa i do piatku pracuje z domu. Co prawda ledwo siedze i wlasciwie tylko jak leze to nie jest mi niedobrze. Okropnie sie czuje i cycki tez napiete ze jak tylko je lekko dotkne to az wyje tak bola. Kiedy to sie skonczy :(((
Nawet nie mam sily przed laptopem siedziec. Lezalabym tylko i tyle...
Milego dnia dziewczyny!

Little one witaj :)

Bluetooth to lez ile wlezie :D tym bardziej jak mozesz tak pracowac na laptopie i Ci Twoj maluch nie przeszkadza :) ja tez bym chetnie sobie polezala ale przy moich chlopakach to nie mozliwe :p

A ja dzisiaj mam lekkie mdlosci :) nie wymiotuje i jem normalnie ale mdli mnie troszke, ciekawe czy to tylko taki dzien czy sie pomalu zaczyna (bo to tylko 4 tydz ciazy)

Ginekolog mi przełożyła wizytę na za tydzień w piątek:-(

Ja mam TSH w tej chwili powyżej 2 ale T4 w górze normy więc się specjalnie nie przejmuję- wizytę u endo mam w poniedziałek. W ciąży ważniejsze jest badanie T4 niż TSH bo TSH czasem wychodzi błędnie (tego jestem pewna bo konsultowałam u dwóch endokrynologów) - no może przydaje się do wstępnej diagnostyki, ale jeśli już wiadomo, że ktoś ma problemy to powinno się badać T4 (lub FT4).

Witam was kochane Wrześnióweczki :) Jestem pierwszy raz na tego typu forum , dzisiaj rano wykonałam test i pojawił się krzyżyk :-) Wg. wyliczeń 7tc. Pozdrawiam

Hej :)
Ja 2 dni temu zrobiłam badanie krwi na będę ponieważ okres powinnam była dostać juz na początku stycznia. Wyszło ma 4102. Z moich obliczeń jest to 5 tc. Zostanę mama po raz pierwszy :)

reklama
Fiu nadrobilam was.

Za wasza rada w niedziele pojechalam do szpitala zbadac co i jak i... dopiero dzis wyszlam. Okazalo sie ze kosmowka zaczela sie odklejac i dostalam luteine. Jest 6tc i 3 dz a na usg widzialam malenkie serduszko. :) na szczescie wszystko sie unormowalo i sie uspokoilam. Fajne dziewczyny z sali podniosly mnie na duchu, jest ok :)

Trzymam za wszystkie kciuki :)

Do góry