reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Mi endo powiedziała ,że jak mi przekroczy TSH 2,0 to mam już przyjść .:tak:

Odliczanie do wizyty trwa. Do wtorku już bliżej niż dalej. Ktoś zrobił tą liste z wizytami?

Piszecie masowo! Jak tu was nadrobic :S
Ja sie strasznie czuje. Wczoraj poszlam do pracy ale po poludniu znowu sie tak kiepsko czulam ze wzielam laptopa i do piatku pracuje z domu. Co prawda ledwo siedze i wlasciwie tylko jak leze to nie jest mi niedobrze. Okropnie sie czuje i cycki tez napiete ze jak tylko je lekko dotkne to az wyje tak bola. Kiedy to sie skonczy :(((
Nawet nie mam sily przed laptopem siedziec. Lezalabym tylko i tyle...
Milego dnia dziewczyny!

Little one witaj :)

Bluetooth to lez ile wlezie :D tym bardziej jak mozesz tak pracowac na laptopie i Ci Twoj maluch nie przeszkadza :) ja tez bym chetnie sobie polezala ale przy moich chlopakach to nie mozliwe :p

A ja dzisiaj mam lekkie mdlosci :) nie wymiotuje i jem normalnie ale mdli mnie troszke, ciekawe czy to tylko taki dzien czy sie pomalu zaczyna (bo to tylko 4 tydz ciazy)

Ginekolog mi przełożyła wizytę na za tydzień w piątek:-(

Ja mam TSH w tej chwili powyżej 2 ale T4 w górze normy więc się specjalnie nie przejmuję- wizytę u endo mam w poniedziałek. W ciąży ważniejsze jest badanie T4 niż TSH bo TSH czasem wychodzi błędnie (tego jestem pewna bo konsultowałam u dwóch endokrynologów) - no może przydaje się do wstępnej diagnostyki, ale jeśli już wiadomo, że ktoś ma problemy to powinno się badać T4 (lub FT4).

Witam was kochane Wrześnióweczki :) Jestem pierwszy raz na tego typu forum , dzisiaj rano wykonałam test i pojawił się krzyżyk :-) Wg. wyliczeń 7tc. Pozdrawiam

Hej :)
Ja 2 dni temu zrobiłam badanie krwi na będę ponieważ okres powinnam była dostać juz na początku stycznia. Wyszło ma 4102. Z moich obliczeń jest to 5 tc. Zostanę mama po raz pierwszy :)

reklama
Fiu nadrobilam was.

Za wasza rada w niedziele pojechalam do szpitala zbadac co i jak i... dopiero dzis wyszlam. Okazalo sie ze kosmowka zaczela sie odklejac i dostalam luteine. Jest 6tc i 3 dz a na usg widzialam malenkie serduszko. :) na szczescie wszystko sie unormowalo i sie uspokoilam. Fajne dziewczyny z sali podniosly mnie na duchu, jest ok :)

Trzymam za wszystkie kciuki :)

Do góry