reklama
anusiaszymka
Fanka BB :)
hej :-)
Ja już po. Nawet na wizytowy nie idę, bo nie ma dużo pisania... Z maluchem wszystko ok, rośnie ładnie, serducho i płyny w porządku. Za 2 tygodnie mam wrócić znów. Gdybym nie nacisnęła , to by mi lekarka nic znów nie powiedziała. Okazało się, że moje tarczycowe wyniki są na granicy normy i chcą mnie mieć na oku. Powiedziała,że za 2 tygodnie powie mi płeć :-)
joani , to pewnie rozciąganie, ale oszczędzaj się. trzymam kciuki za wizytę &&&
a_nka TY te podłogi zostaw w świętym spokoju!!!
pozdrawiam dziewczynki :-)
Ja już po. Nawet na wizytowy nie idę, bo nie ma dużo pisania... Z maluchem wszystko ok, rośnie ładnie, serducho i płyny w porządku. Za 2 tygodnie mam wrócić znów. Gdybym nie nacisnęła , to by mi lekarka nic znów nie powiedziała. Okazało się, że moje tarczycowe wyniki są na granicy normy i chcą mnie mieć na oku. Powiedziała,że za 2 tygodnie powie mi płeć :-)
joani , to pewnie rozciąganie, ale oszczędzaj się. trzymam kciuki za wizytę &&&
a_nka TY te podłogi zostaw w świętym spokoju!!!
pozdrawiam dziewczynki :-)
N
nexiss
Gość
anusiaszymka super wiadomość, że maluszek rośnie i jest z nim wszystko w porządku
sawi
szczęśliwa żona i mama
anusiaszymka a co lekarz zaleca jak jest wynik tarczycowy ponad norme?
czy coś w ciazy się łyka?
czy coś w ciazy się łyka?
Sawi, ja Tsh mam 7,65, reszta w normie i przyjmuję Euthyrox 100. Endo kazał kontrolować co miesiąc i tyle
W poniedziałek właśnie idę na krew, bo na wtorek mam umówioną wizytę kontrolną :-)
Tyle, że u mnie to też może inna sprawa bo ja jestem Hashimotką.
Normalnie raczej lekarze nie zalecają badania Tsh w ciąźy bo jest ono wtedy niemiarodajne, a ja mam nakaz kontrolowania
Anusia super, ze jest ok z maluszkiem Zobacz załącznik 619404
W poniedziałek właśnie idę na krew, bo na wtorek mam umówioną wizytę kontrolną :-)
Tyle, że u mnie to też może inna sprawa bo ja jestem Hashimotką.
Normalnie raczej lekarze nie zalecają badania Tsh w ciąźy bo jest ono wtedy niemiarodajne, a ja mam nakaz kontrolowania
Anusia super, ze jest ok z maluszkiem Zobacz załącznik 619404
Ostatnia edycja:
felicity001
anusiaszymka Dobrze,ze u ciebie i dziecka wszystko w porzadku...
Ja tez juz po wizycie u poloznej....Oczywiscie bylo szybko - bo bez problemow...Przekazala tylko wyniki badan, zmierzyla cisnienie, zbadala mocz i posluchalysmy dziecka.... Nastepna wizyta - uwaga: 10.07 (w 28 tyg! )
Dlatego,ze to moja kolejna ciaza i bez komplikacji - to w miedzyczasie nie ma potrzeby niby sie widziec....
W miedzyczasie 13.05 mam usg polowkowe...i tyle...
Ja tez juz po wizycie u poloznej....Oczywiscie bylo szybko - bo bez problemow...Przekazala tylko wyniki badan, zmierzyla cisnienie, zbadala mocz i posluchalysmy dziecka.... Nastepna wizyta - uwaga: 10.07 (w 28 tyg! )
Dlatego,ze to moja kolejna ciaza i bez komplikacji - to w miedzyczasie nie ma potrzeby niby sie widziec....
W miedzyczasie 13.05 mam usg polowkowe...i tyle...
anusiaszymka
sawi u mnie są wyniki na dolnej granicy. Muszę powtórzyć FT4 i wtedy zobaczymy,czy pójdę na eltroxin/euthyrox.
felicity, gdyby u mnie nie było problemów z tarczycą, to też po połówkowym miałabym wizytę dopiero w 28 tygodniu. Ten sam system.
joani u nas nie robią obciążenia glukozą dla wszystkich, w Anglii pewnie też nie. Ja będę miała tylko dlatego,że u mojej siostry było podejrzenie cukrzycy ciążowej. Miałam w zeszłej ciąży i teraz też będę. A tutaj nie pije się wody z cukrem tylko lucozade. nie wiem, czy jest w Polsce, to taki napój dla sportowców naładowany cukrem, ale o całkiem przyjemnym smaku :-)
felicity, gdyby u mnie nie było problemów z tarczycą, to też po połówkowym miałabym wizytę dopiero w 28 tygodniu. Ten sam system.
joani u nas nie robią obciążenia glukozą dla wszystkich, w Anglii pewnie też nie. Ja będę miała tylko dlatego,że u mojej siostry było podejrzenie cukrzycy ciążowej. Miałam w zeszłej ciąży i teraz też będę. A tutaj nie pije się wody z cukrem tylko lucozade. nie wiem, czy jest w Polsce, to taki napój dla sportowców naładowany cukrem, ale o całkiem przyjemnym smaku :-)
felicity001
No ja tez bede miec ten test - bo moj tato ma cukrzyce....i tez na szczescie z lucozade ;-) Ale u nas jest on dopiero w 28 tyg.
reklama