reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dzięki dziewczyny :-)
Baaardzo się cieszę, że mąż słyszał wszystko, bo wiecie jak chłopy, później by mi nie wierzył jeszcze i myślał, że przeginam. A mój M wpatrzony w lekarza jak w obrazek i co on powie, to pilnuje mnie, jak czasem coś tam nagnę, co miałam zalecone, wtedy zaczyna nadawanie ;-)
Ja mam wizytę za nie całe 3 tyg, bo potem na majówkę lekarz wyjeżdza i wtedy mi da skierowanie na II prenat. coś mówił, że ok. 10. maja.
Muszę znowu soków z buraków nakupować i zabrać się za rybki, szpinaki itp.
A i mam już plus 3 kg :wściekła/y: sama z resztą widzę po sobie a jem dalej tak samo...

reklama
Anusia, joani gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluchow.

Ja po pilatesie. I wysnulam sobie taka teorie ze dzieki temu ze regularnie cwiczylam przed ciaza i nadal cwicze, poki co omijaja mnie bole kregoslupa (tfu, tfu) a widze ze sporo z was juz ma dolegliwosci. Pamietam ze z cora mnie bolal wiec nie ludze sie ze teraz nie bedzie ale oby jak najpozniej.
Dobrej nocy

My pierwsze święto z rodziną spędzamy, a drugie w domu, ale nie będziemy szaleć. Jakoś w tym roku nie mam sił ani ochoty wymyślać nic specjalnego - chcemy po prostu wypocząć :)

Hejka dziewczynki :)
Ja już na nogach (widzę, że pierwsza), nie mogłam zasnąć jak M wyszedł do roboty.
Pogodowo nadal do D ale ponoć ma się dziś przejaśniać i cieplej robić, zobaczymy..
Jakiś obiadek zrobię, trochę ogarnę w domku coby mieć jutro mniej i czekają na mnie dwa filmy, które wczoraj ściągnęłam, więc jakoś ten dzień dziś przeleci.

Ja połówkowe będę mieć w 23t1d dlatego z M pójdziemy prywatnie około 20 tygodnia :)

Joani gratuluję chłopca i fajnie, że mąż Ci będzie w tym pierwszym czasie pomagał, mój to nie wiem czy takie wolne dostanie, jak już to pewnie krótko bo taki okres, że pracy w brud mają.

Co do świąt to my co święta jeździmy po rodzince na gotowe (śniadanie u matki, a święta u rodziców M) i tak będzie tym razem. Choć pewnie przygotowanie śniadania wielkanocnego byłoby pikusiem ale mnie się w garach na 2 dni nie chce siedzieć.

Wizytującym dzisiejszym &&& trzymam :)
Miłego dzionka, oby się szybko poprawił :)

Witajcie piąteczkowo!! :-)
Ja już też nie śpie, piję kawusie i siedze podekscytowana. Za godzinę jedziemy do szpitala na połówkowe.:-D Musze przyznać, że wyspałam się dziś bardzo smacznie i jestem gotowa na "spotkanie z moim maluszkiem". :tak:

a jak z Wielkanocą same przygotowujecie Święta??

U mnie będą świeta u teściowej jak zawsze, Ja mam za zadanie jedynie zrobić sałatkę warzywną i roladę serową także nie będę miała zbyt wiele roboty na szczęście. ;-)

dzień dobry :) no i mamy weekend w końcu :)

Ja byłam wczoraj na kolacji z koleżankami i dostałam zaległy prezent na urodziny - piękną torebkę :)

My na święta najpierw jedziemy na dwa dni w Bieszczady bo moi rodzice będą tam w senatorium wtedy, a na poniedziałek jedziemy do teściów, więc ja też się nie napracuje za bardzo ;)

Za to dziś przychodzą do nas znajomi na gofry więc po pracy muszę szybko pędzić do domu żeby trochę ogarnąć i zrobić jakieś kanapki....

Joani, Anusia gratuluje!

Soniafka powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się Piątkowo Zobacz załącznik 619477

Nocka prawie nieprzespana, temperatura, zapchany nos i mega ból gardła i wymioty.
Zaraz wybieram się do rodzinnego bo wygląda mi to na anginę.

Teraz pewnie jeszcze dzieciaki pozarażam i w domu będzie szpital.

My na święta jesteśmy u rodziców i mojej babci wiec praktycznie jedziemy na gotowe :-)

Miłego dnia! Zobacz załącznik 619482

Do góry