reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Dzięki dziewczyny :-)
Baaardzo się cieszę, że mąż słyszał wszystko, bo wiecie jak chłopy, później by mi nie wierzył jeszcze i myślał, że przeginam. A mój M wpatrzony w lekarza jak w obrazek i co on powie, to pilnuje mnie, jak czasem coś tam nagnę, co miałam zalecone, wtedy zaczyna nadawanie ;-)
Ja mam wizytę za nie całe 3 tyg, bo potem na majówkę lekarz wyjeżdza i wtedy mi da skierowanie na II prenat. coś mówił, że ok. 10. maja.
Muszę znowu soków z buraków nakupować i zabrać się za rybki, szpinaki itp.
A i mam już plus 3 kg :wściekła/y: sama z resztą widzę po sobie a jem dalej tak samo...

reklama
Anusia, joani gratuluje udanych wizyt i zdrowych maluchow.

Ja po pilatesie. I wysnulam sobie taka teorie ze dzieki temu ze regularnie cwiczylam przed ciaza i nadal cwicze, poki co omijaja mnie bole kregoslupa (tfu, tfu) a widze ze sporo z was juz ma dolegliwosci. Pamietam ze z cora mnie bolal wiec nie ludze sie ze teraz nie bedzie ale oby jak najpozniej.
Dobrej nocy

My pierwsze święto z rodziną spędzamy, a drugie w domu, ale nie będziemy szaleć. Jakoś w tym roku nie mam sił ani ochoty wymyślać nic specjalnego - chcemy po prostu wypocząć :)

Hejka dziewczynki :)
Ja już na nogach (widzę, że pierwsza), nie mogłam zasnąć jak M wyszedł do roboty.
Pogodowo nadal do D ale ponoć ma się dziś przejaśniać i cieplej robić, zobaczymy..
Jakiś obiadek zrobię, trochę ogarnę w domku coby mieć jutro mniej i czekają na mnie dwa filmy, które wczoraj ściągnęłam, więc jakoś ten dzień dziś przeleci.

Ja połówkowe będę mieć w 23t1d dlatego z M pójdziemy prywatnie około 20 tygodnia :)

Joani gratuluję chłopca i fajnie, że mąż Ci będzie w tym pierwszym czasie pomagał, mój to nie wiem czy takie wolne dostanie, jak już to pewnie krótko bo taki okres, że pracy w brud mają.

Co do świąt to my co święta jeździmy po rodzince na gotowe (śniadanie u matki, a święta u rodziców M) i tak będzie tym razem. Choć pewnie przygotowanie śniadania wielkanocnego byłoby pikusiem ale mnie się w garach na 2 dni nie chce siedzieć.

Wizytującym dzisiejszym &&& trzymam :)
Miłego dzionka, oby się szybko poprawił :)

Witajcie piąteczkowo!! :-)
Ja już też nie śpie, piję kawusie i siedze podekscytowana. Za godzinę jedziemy do szpitala na połówkowe.:-D Musze przyznać, że wyspałam się dziś bardzo smacznie i jestem gotowa na "spotkanie z moim maluszkiem". :tak:

a jak z Wielkanocą same przygotowujecie Święta??

U mnie będą świeta u teściowej jak zawsze, Ja mam za zadanie jedynie zrobić sałatkę warzywną i roladę serową także nie będę miała zbyt wiele roboty na szczęście. ;-)

dzień dobry :) no i mamy weekend w końcu :)

Ja byłam wczoraj na kolacji z koleżankami i dostałam zaległy prezent na urodziny - piękną torebkę :)

My na święta najpierw jedziemy na dwa dni w Bieszczady bo moi rodzice będą tam w senatorium wtedy, a na poniedziałek jedziemy do teściów, więc ja też się nie napracuje za bardzo ;)

Za to dziś przychodzą do nas znajomi na gofry więc po pracy muszę szybko pędzić do domu żeby trochę ogarnąć i zrobić jakieś kanapki....

Joani, Anusia gratuluje!

Soniafka powodzenia!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się Piątkowo Zobacz załącznik 619477

Nocka prawie nieprzespana, temperatura, zapchany nos i mega ból gardła i wymioty.
Zaraz wybieram się do rodzinnego bo wygląda mi to na anginę.

Teraz pewnie jeszcze dzieciaki pozarażam i w domu będzie szpital.

My na święta jesteśmy u rodziców i mojej babci wiec praktycznie jedziemy na gotowe :-)

Miłego dnia! Zobacz załącznik 619482

Do góry