reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Cześć dziewczyny.

nexiss wczoraj lekarz powiedział mi że piersi będą boleć jeszcze ok 2 tydognie.

U mnie zaczęło sypać przed chwilą...

Witajcie ;)
ja dzisiaj już po 6 byłam w laboratorium żeby zrobić badania zlecone przez gina i właśnie sprawdziłam wyniki przez neta ;)
Robiłam badanie ogolne moczu,glukoze, tsh, wr, grupę krwi a przy okazji betę i progesteron. Morfologie miałam z zeszłego tyg.
Wygląda na to że wszystko z krwi ok :) W moczu ślad białka i ciał ketonowych.
Beta z dzisiaj to 2264,5 U/L - zawsze mam problemy ze znalezieniem norm w tej jednostce a laboratorium nie podaje :/ Progesteron 28,2 przy normie dla I trymestru 8,90 - 468,4 więc chyba też może być prawda?

Witam was kochane Wrześnióweczki :) Jestem pierwszy raz na tego typu forum , dzisiaj rano wykonałam test i pojawił się krzyżyk :-) Wg. wyliczeń 7tc. Pozdrawiam

Hej :)

u nas też pogoda do bani.. pada deszcz, przynajmniej nie śnieg hehe :)

little_one witam nową mamusię :)

anncka badania wporządku:) tylko ten mocz... troche mnie martwi kiedy wizyta u lekarza??

dziś z córą na szczepienie po 12 miesiącu życia... ciekawe jak nam pójdzie :)

miłego dzionka :)

ania// 23.01 ale postaram się jeszcze powtórzyć za kilka dni ten mocz.
A wiecie może jakie są normy TSH w ciąży ? Bo ja mam 2,067 a dowiedziałam się że to trochę za dużo na ciąże ( bo wg norm z labolatorium jest ok ).

ania// 23.01 ale postaram się jeszcze powtórzyć za kilka dni ten mocz.
A wiecie może jakie są normy TSH w ciąży ? Bo ja mam 2,067 a dowiedziałam się że to trochę za dużo na ciąże ( bo wg norm z labolatorium jest ok ).

TSH w ciąży powinno być 1-1,5
Pewnie lekarz coś przypiszę i będziesz musiała powtażać badanie co 4 tygodnie. Tarczyca w ciąży lubi się sypać ;(

Ja mam TSH <0,5 i też źle.

reklama
Do góry