reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Cześć dziewczyny.

nexiss wczoraj lekarz powiedział mi że piersi będą boleć jeszcze ok 2 tydognie.

U mnie zaczęło sypać przed chwilą...

Witajcie ;)
ja dzisiaj już po 6 byłam w laboratorium żeby zrobić badania zlecone przez gina i właśnie sprawdziłam wyniki przez neta ;)
Robiłam badanie ogolne moczu,glukoze, tsh, wr, grupę krwi a przy okazji betę i progesteron. Morfologie miałam z zeszłego tyg.
Wygląda na to że wszystko z krwi ok :) W moczu ślad białka i ciał ketonowych.
Beta z dzisiaj to 2264,5 U/L - zawsze mam problemy ze znalezieniem norm w tej jednostce a laboratorium nie podaje :/ Progesteron 28,2 przy normie dla I trymestru 8,90 - 468,4 więc chyba też może być prawda?

Witam was kochane Wrześnióweczki :) Jestem pierwszy raz na tego typu forum , dzisiaj rano wykonałam test i pojawił się krzyżyk :-) Wg. wyliczeń 7tc. Pozdrawiam

Hej :)

u nas też pogoda do bani.. pada deszcz, przynajmniej nie śnieg hehe :)

little_one witam nową mamusię :)

anncka badania wporządku:) tylko ten mocz... troche mnie martwi kiedy wizyta u lekarza??

dziś z córą na szczepienie po 12 miesiącu życia... ciekawe jak nam pójdzie :)

miłego dzionka :)

ania// 23.01 ale postaram się jeszcze powtórzyć za kilka dni ten mocz.
A wiecie może jakie są normy TSH w ciąży ? Bo ja mam 2,067 a dowiedziałam się że to trochę za dużo na ciąże ( bo wg norm z labolatorium jest ok ).

ania// 23.01 ale postaram się jeszcze powtórzyć za kilka dni ten mocz.
A wiecie może jakie są normy TSH w ciąży ? Bo ja mam 2,067 a dowiedziałam się że to trochę za dużo na ciąże ( bo wg norm z labolatorium jest ok ).

TSH w ciąży powinno być 1-1,5
Pewnie lekarz coś przypiszę i będziesz musiała powtażać badanie co 4 tygodnie. Tarczyca w ciąży lubi się sypać ;(

Ja mam TSH <0,5 i też źle.

reklama
Do góry