reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Madlena gratuluje synka!
A Tobie Kusiak wymarzonej coreczki:-)

Ja polowkowe mam dopiero 13.05 - i do tego czasu zadnego innego usg - wiec jeszcze sporo czasu zanim sie czegokolwiek dowiem;-)

A dzis caly dzien w pracy - juz pod koniec nie moglam wytrzymac - brzuch mnie bolal....dobrze,ze juz na kanapie i moge polezec ;-)
Niby pracuje tylko 2 dni w tyg. ale przez to,ze caly dzien siedze albo chodze - to pod koniec dnia mam juz dosc...
Zastanawiam sie, czy pozniej nie zmienic - zeby pracowac 3 krotsze dni (bo domyslam sie,ze im pozniej tym bedzie ciezej z brzusiem) ;-)

reklama
Madlena gratulacje synka:happy:

Joani mam wrażenie, że ja przechodzę właśnie "dojrzewanie", bo tak jak nigdy nie miałam problemów z krostami, to teraz jakiś wysyp mam na twarzy;-)

Soniafka ale ten czas leci, już połówkowe:happy: Myślałam, że dopiero po 20 tyg. się je wykonuje, ale teraz doczytałam, że miedzy 18 a 22.

Dziewczyny dziekuje bardzo :) naprawde caly czas jestem w szoku i ciezko mi uwierzyc ze bede miec coreczke :) czas sie wybrac na rozowe zakupy :D juz powiedzialam mezowi ze teraz wszystko bedzie na rozowo :p dwa razy przechodzilam przez niebieskie to teraz musze nadrobic :D

Madlena gratuluje synka :) dwoch chlopakow z mala roznica wieku to bardzo duzo roboty ale tez fajna sprawa :) sa potem super kumple :) moi dopiero zaczynaja sie razem bawic ale moj brat ma dwoch chlopakow, miedzy nimi sa 2 lata roznicy i sa super kumple, juz sa nastoletni i maja te same zainteresowania i razem to fajnie wszystko przezywaja :)

Anka fajnie ze idziesz do domu, tylko lez duzo, niech skacza nad Toba i rozpieszczaja :)

Emka no szkoda slow...

Ritta mam nadzieje ze Ty tez sie jutro dowiesz co bedziecie mieli :)

Ania no szkoda tej Twojej cory z tymi zebami.

Anusia a Ciebie nie bylo i nie bylo a teraz jak juz jestes z nami spowrotem to nie odchodzisz od komputera widze :D

Juz nie wiem co jeszcze komu mialam pisac bo jestem tak podekscytowana tym calym dzisiejszym dniem ze nie pamietam co kto i dlaczego :p

No dziewczyny ja już w domku, a może raczej dopiero. Widziałam maluchy, i wiecie co lekarz co robił usg powiedział, że są dwie dziewczynki :szok::szok::szok:

Szyjka ma 20mm, według lekarzy narazie jest ok, luteina 2x2tabletki, no-spa według potrzeby, magnez 3x2tab.

Co do opieki nad maluchami to dogadałam wszystko mąż rano dzieci będzie wiózł do mamy a po pracy odbierał. Przynajmniej narazie.

Kusiak gratuluję córeczki!!!

Maddlena, a tobie synka!!

No dziewczyny ja już w domku, a może raczej dopiero. Widziałam maluchy, i wiecie co lekarz co robił usg powiedział, że są dwie dziewczynki :szok::szok::szok:

Ale numer!!! No to niezły psikus o ile to faktycznie okaże się prawdą. Może się tylko chłopakowi klejnoty schowały chwilowo. :-p;-) Super, że już w domku jesteś. Tylko pamietaj się oszczędzać! :tak:

Ostatnia edycja:
A i dostałam jeszcze globulki przeciwgrzybiczne.

Kurczę tyle razy pytałam się o płeć każdy mówił, że parka, tego nawet nie zapytałam a on do mnie, że duże mam córki :szok:

Kusiak gratuluję, ja też chcę córcie :(, ale coś czuję, że chłop będzie.
A nka ale numer, ja też myslę że klejnociki mogły sie schować!

Za tydzień w czwartek mam wizytę u lekarki w Bydgoszczy to będę ją męczyć o dokładne sprawdzenie płci :-);-):-D

No i po wizycie. Mamy lezec odpoczywac i malo wstawac, bo Dzidzius jest bardzo nisko. Na bol dostalam nospe. Miejmy nadzieje, ze pomoze. No i zero przytulanka, ale dla dobra malenstwa zrobie wszystko :)

reklama
Do góry