reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Madlena gratuluje synka!
A Tobie Kusiak wymarzonej coreczki:-)

Ja polowkowe mam dopiero 13.05 - i do tego czasu zadnego innego usg - wiec jeszcze sporo czasu zanim sie czegokolwiek dowiem;-)

A dzis caly dzien w pracy - juz pod koniec nie moglam wytrzymac - brzuch mnie bolal....dobrze,ze juz na kanapie i moge polezec ;-)
Niby pracuje tylko 2 dni w tyg. ale przez to,ze caly dzien siedze albo chodze - to pod koniec dnia mam juz dosc...
Zastanawiam sie, czy pozniej nie zmienic - zeby pracowac 3 krotsze dni (bo domyslam sie,ze im pozniej tym bedzie ciezej z brzusiem) ;-)

reklama
Madlena gratulacje synka:happy:

Joani mam wrażenie, że ja przechodzę właśnie "dojrzewanie", bo tak jak nigdy nie miałam problemów z krostami, to teraz jakiś wysyp mam na twarzy;-)

Soniafka ale ten czas leci, już połówkowe:happy: Myślałam, że dopiero po 20 tyg. się je wykonuje, ale teraz doczytałam, że miedzy 18 a 22.

Dziewczyny dziekuje bardzo :) naprawde caly czas jestem w szoku i ciezko mi uwierzyc ze bede miec coreczke :) czas sie wybrac na rozowe zakupy :D juz powiedzialam mezowi ze teraz wszystko bedzie na rozowo :p dwa razy przechodzilam przez niebieskie to teraz musze nadrobic :D

Madlena gratuluje synka :) dwoch chlopakow z mala roznica wieku to bardzo duzo roboty ale tez fajna sprawa :) sa potem super kumple :) moi dopiero zaczynaja sie razem bawic ale moj brat ma dwoch chlopakow, miedzy nimi sa 2 lata roznicy i sa super kumple, juz sa nastoletni i maja te same zainteresowania i razem to fajnie wszystko przezywaja :)

Anka fajnie ze idziesz do domu, tylko lez duzo, niech skacza nad Toba i rozpieszczaja :)

Emka no szkoda slow...

Ritta mam nadzieje ze Ty tez sie jutro dowiesz co bedziecie mieli :)

Ania no szkoda tej Twojej cory z tymi zebami.

Anusia a Ciebie nie bylo i nie bylo a teraz jak juz jestes z nami spowrotem to nie odchodzisz od komputera widze :D

Juz nie wiem co jeszcze komu mialam pisac bo jestem tak podekscytowana tym calym dzisiejszym dniem ze nie pamietam co kto i dlaczego :p

No dziewczyny ja już w domku, a może raczej dopiero. Widziałam maluchy, i wiecie co lekarz co robił usg powiedział, że są dwie dziewczynki :szok::szok::szok:

Szyjka ma 20mm, według lekarzy narazie jest ok, luteina 2x2tabletki, no-spa według potrzeby, magnez 3x2tab.

Co do opieki nad maluchami to dogadałam wszystko mąż rano dzieci będzie wiózł do mamy a po pracy odbierał. Przynajmniej narazie.

Kusiak gratuluję córeczki!!!

Maddlena, a tobie synka!!

No dziewczyny ja już w domku, a może raczej dopiero. Widziałam maluchy, i wiecie co lekarz co robił usg powiedział, że są dwie dziewczynki :szok::szok::szok:

Ale numer!!! No to niezły psikus o ile to faktycznie okaże się prawdą. Może się tylko chłopakowi klejnoty schowały chwilowo. :-p;-) Super, że już w domku jesteś. Tylko pamietaj się oszczędzać! :tak:

Ostatnia edycja:
A i dostałam jeszcze globulki przeciwgrzybiczne.

Kurczę tyle razy pytałam się o płeć każdy mówił, że parka, tego nawet nie zapytałam a on do mnie, że duże mam córki :szok:

Kusiak gratuluję, ja też chcę córcie :(, ale coś czuję, że chłop będzie.
A nka ale numer, ja też myslę że klejnociki mogły sie schować!

Za tydzień w czwartek mam wizytę u lekarki w Bydgoszczy to będę ją męczyć o dokładne sprawdzenie płci :-);-):-D

No i po wizycie. Mamy lezec odpoczywac i malo wstawac, bo Dzidzius jest bardzo nisko. Na bol dostalam nospe. Miejmy nadzieje, ze pomoze. No i zero przytulanka, ale dla dobra malenstwa zrobie wszystko :)

reklama
Do góry