Dzięki dziewczyny ;* juz ochlonelam, ale pierwsza reakcja byla niezależna ode mnie ... Cicho obydwoje liczyliśmy na to ze po prostu panikuje i przesadzam wiec nawet sie nie pakowalam na przyjęcie, wzięłam tylko kartę ciazy.
Hania szkoda ze nie leżymy w 1 szpitalu to bys przynajmniej mi poopowoadala jak to jest byc juz mamusia
)) i słyszeć 2 serduszka
Cos wiesz o tej dziewczynie od Ciebie z sali ?
U mnie miłe zaskoczenie było jak przyszły panie i kazaly sie zebrać bo muszę zwolnić łóżko a mnie z patologii przenoszą na polozniczy - teraz jestem sama i mam swój prysznic swoje wc - bomba
a jak zapytałam czy potem jak tu sie zwolni czy bede tu wracać , tym bardziej mi sie micha ucieszyła jak powiedziała ze No ja mam nadzieje ze stamtąd to juz do domku Pani wyjdzie
oby ...
Ale teraz to juz nic nie bede mogła robić bo teraz tez juz tylko Gotowalam ... Sprzątanie padło na P. A moze dobrze ze tu jestem bo od poniedziałku miałam w planie pomyc po okienku codziennie, a tak jak wrócę bedzie telefon do Pani Uli z prośba o pomoc...
Dobranoc dziewczynki
sciskam Was i nie zycze takich strachliwych chwil jak my z Hania mamy
a ze obie jesteśmy twarde i bardzo chcemy zeby dzieciaczki z nami były to obiecuje Wam ze bedziemy sie z Wami chwalić potem zdrowymi brzdacami
Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom