reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Nic mi nie powiedział ;/ zbadał bardzo szybko tak na prawde, dzidzia ok, płyny ok, ale muszę wpisać poronienie zagrażające i zostawić Panią do czasu aż sie to uspokoi ...
Wszystko co sie dowiedziałam...

Wysłane z mojego iPhone przez Forum BabyBoom

reklama
Oj Emka trzymaj się dziewucho, znowu jakies fatum u nas :no:, będzie dobrze, musi być dobrze, ja dokładnie to samo przechodziłam w poprzedniej ciąży, jak nie różnorakie bóle to plamienia i tak w kółko, tylko ciągle szpital..dom..szpital ale udało się i mam fajnego syna. Dlaczego nie możemy się normalnie cieszyć tak fajnym okresem jakim jest ciąża, tylko ciągle zamartwiać czy wszystko będzie dobrze, dlaczego ???
Teraz widzę, że jak coś się dzieje to trzeba od razu jechać do lekarza, nie lekceważyć żadnego bólu...bo coś tam niby się rozciąga.
Trzymajcie się dziewczyny i bądźcie z nami na bieżąco.
Kciuki zaciśnięte mocno !!!!

Em Ka trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. Z tym wpisem o poronieniu to czasem mam wrażenie, że wszystkim w ciąży tak wpisują. Ja w poprzedniej ciąży trafiłam do szpitala z bólem w 19t, też dostałam na wypisie poronienie a w trakcie pobytu jedyne co to nospa i luteina. później się okazało, że ból był od nerek. Teraz też już sprawdzam, czy nic się z nerkami nie dzieje, żeby uniknąć niemiłej niespodzianki.
A_nka super, że już ci pessar założyli, teraz dobre myśli i wszystko będzie ok

Nie było mnie dzień a tu takie nowości... Emka powodzenia i trzymam kciuki. Sama się boję, czy czegoś nie przegapię, bo nawet nie wiem na co zwracać uwagę. Czasem coś poboli, brzuch stwardnieje, ale nie wydaje mi się to jakieś zagrażające. Sama nie wiem co o tym myśleć... Ostatnio mam wrażenie, że nie czuję tam nic w środku, a to tylko jelita....
Co do pasa, to trochę jakby nie pozwala się garbić podtrzymuje dół kręgosłupa. Ja kupiłam okazyjnie taki "NEXCARE PODTRZYMUJACY PAS UNIWERSALNY", chyba angielski.
Hania, traz to może być tylko lepiej z każdym dniem i tego się trzymaj :-)

Dziewczyny ja Was nie chce straszyć, ale to jest tak jak napisała Dooda bóle w ciąży wcale nie są normalne.

Ja też miałam taki nacisk na pochwę i co? okazało się, że szyjka się rozwiera i skraca, a maluchy nisko są.

Em Ka ściskam Cię mocno i trzymaj się dzielnie! Wszystko będzie dobrze :-)

Dzięki dziewczyny ;* juz ochlonelam, ale pierwsza reakcja byla niezależna ode mnie ... Cicho obydwoje liczyliśmy na to ze po prostu panikuje i przesadzam wiec nawet sie nie pakowalam na przyjęcie, wzięłam tylko kartę ciazy.

Hania szkoda ze nie leżymy w 1 szpitalu to bys przynajmniej mi poopowoadala jak to jest byc juz mamusia ;))) i słyszeć 2 serduszka ;)
Cos wiesz o tej dziewczynie od Ciebie z sali ?

U mnie miłe zaskoczenie było jak przyszły panie i kazaly sie zebrać bo muszę zwolnić łóżko a mnie z patologii przenoszą na polozniczy - teraz jestem sama i mam swój prysznic swoje wc - bomba :) a jak zapytałam czy potem jak tu sie zwolni czy bede tu wracać , tym bardziej mi sie micha ucieszyła jak powiedziała ze No ja mam nadzieje ze stamtąd to juz do domku Pani wyjdzie ;) oby ...
Ale teraz to juz nic nie bede mogła robić bo teraz tez juz tylko Gotowalam ... Sprzątanie padło na P. A moze dobrze ze tu jestem bo od poniedziałku miałam w planie pomyc po okienku codziennie, a tak jak wrócę bedzie telefon do Pani Uli z prośba o pomoc...

Dobranoc dziewczynki :) sciskam Was i nie zycze takich strachliwych chwil jak my z Hania mamy:) a ze obie jesteśmy twarde i bardzo chcemy zeby dzieciaczki z nami były to obiecuje Wam ze bedziemy sie z Wami chwalić potem zdrowymi brzdacami ;)

Ja coś dziewczyny spać nie mogę :sorry:

Dziwnie mi sie siusia z tym pessarem i taka obolała tam jestem, ehh jak nie urok to sracz..

No nic uciekam spać, Dobrej nocki !

Ps. A tak w ogóle to dziś jestem pierwsza !! :-p:laugh2:

Ja tez nie spie, bo u nas spontaniczna imprezka:) chlopaki sobie turniej w Fife urzadzili na xboxie, a ja sie nudze:p

A_nka pewnie to takie uczucie na poczatku i sie przyzwyczaisz:tak: dobrej nocki:)

Dzien dobry ;)
No ja juz oczka otwarte od półtorej h, Hania pewnie podobnie.. ;)
Teraz czekam z utęsknieniem na obchod i śniadanko... Bo wyjadlam juz stertę mandarynek jakie wczoraj zdarzył mi P przywieź ;)
Zycze Wam miłej niedzieli ;)

reklama
Cześć dziewczyny, witam się i ja Niedzielnie... z spuchniętym i zaropiałym Okiem;/ Zrobił mi się jęczmień... kosmos normalnie....;/

My wczoraj zaliczyliśmy basen, nie wiem czy dobrze bo dziś już wszyscy smarkamy... kichamy....
:)

Zaraz zabieram sie za karpatkę:)

Do góry