reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

Ja już po zakupach, lipaa, bo nic nie kupiłam:( A za tydzień mam roczek chrześniaka i chciałam sobie coś ładnego na tę okazję sprawić:( No nic będę jeszcze w tygodniu biegać po sklepach, może coś znajdę, ale humor jak był słaby od rana tak słaby został..

Marciątko gratulacje dla koleżanki:)

Sawi Sto Lat dla Męża:-D

Dużo imprezek się dzisiaj szykuje:))

reklama
Sawi wszystkiego najlepszego dla męża!!! Niech Ci żyje sto lat!!! :tak::-)

Tej dziewczynie po prostu wody odeszły jak poszła wsiąść prysznic. Zaraz zabrali ją na blok więc nie wiem nic więcej. Ona tu leżała już ponad miesiąc bo miała twardnienia brzucha.

Niedawno zabrali mnie na USG ale sama musiałam się upominać, szyjka ma 21mm czyli się wydłużyła. Luteina i leżenie działają. Z tej o to okazji lekarka powiedziała, że jako już mają wynik posiewu z pochwy i leżę na samolocie to nie będą czekać i założyli mi pessar- tu w szpitalu zakładają go niedopłatnie, we Włocławku miałam zapłacić koło 170zł.

Dziewczyny jestem szczęśliwa, spokojna ale obolała. Lekarka powiedziała, że powinniśmy do 30tygodnia dotrwać. Dla mnie to miód na moje serce. Narazie ze szpitala nie wychodzę. W poniedziałek będą sprawdzać czy w tam w środku jest ok.

Dzieci nawet nie widziałam, ale słyszałam, że serducha biją.

Sawi wszystkiego najlepszego dla męża :tak:

A_nka super, że już lepiej z szyjką i że ten pessar masz już założony, niech dzieciaczki jeszcze poczekają jak najdłużej w brzuszku :)

Em Ka coś długo się nie odzywa...

Dooda też myślę, że u mnie nie było na co czekać. Teraz chociaż mamy szansę.

Dzięki dziewczyny za życzenia dla Neluni.

Wieczorem będę dzwonić do domu to przekażę małej najlepsze życzenia od e-Ciotek ;-)

a_nka kamień spadł mi z serca że masz już ten pessar :-) słuszna decyzja tej lekarki, to była twoja prowadząca czy jakaś przypadkowa? trzymaj się :-)

Edyta przypadkowa, ta co mi polecił mój gin z Włocławka chciała zakładać dopiero po 18tygodniu, a teraz będzie miała dyżur dopiero w poniedziałek mam nadzieję, że się nie wścieknie :eek:

Marciątko to u Was na full wypasie :D my idziemy do prywatnej bo oczywiście wyboru brak ;/

a_nka super! A ja Ci mówię, że maluchy Cię bardzo zadziwią i posiedzą bardzo długo :p

reklama
Witam sie po kilkudniowej nieobecnosci. Meczylam sie dwa dni z biegunka. Masakra. Na szczescie wegiel pomogl i obylo sie bez wizyty u lekarza.
Dziekuje za zainteresowanie.
Antos w przedszkolu bardzo dobrze, chetnie rano wstaje, bierze plecaczek i idzie, a potem nie chce wracac do domu. Przedszkolanka mowi, ze troche potrzebuje czasu zeby sie przystosowac, po denerwuje sie kiedy nie moze robic tego, co on chce, a to co pani mowi, ale ogolnie nie a z nim problemu.
Coraz bardziej odczuwam moje malenstwo, wczoraj wieczorem fajnie juz dawalo o sobie znac. W poniedzialek wizyta, moze dowiem sie kto tam w srodku siedzi;-)
A_nka trzymam kciuki za Twoje malenstwa, oby ja najdluzej siedzialy tam w brzuch, by szyjka nie skracala sie i insulina pomogla.
Koko88 udanego wypoczynku. Zazdroszcze. My chcemy pojechac na weekend majowy do Sopotu, ale szczrze, to jakos za bardzo nie mam checi.
Sawi sto lat dla meza.
A_nka wszystkiego najlepszego dla Nelci. Teraz doczytalam, ze zalozyli ci ten passer. Super. Teraz mozesz troche odetchnac.
Ale mnie dzisiaj glowa boli.... zaraz peknie chyba...

Ostatnia edycja:
Do góry